Oficiāli iznācis Dreamweaver MX Final

Dreamweaver Beidzot arī oficiāli ir iznākusi Dreamweaver MX Final 49 980Kb versija. Lejupielāde no oficiālā saita. Preses relīzi par jauno versiju var atrast šeit. Warez *fināla* versijas jau noteikti visi interesenti ir izmēģinājuši. Man pagaidām nav komentāru par jauno versiju, ja nu vienīgi nepatika tas, ka latviešu valoda joprojām nav iekļauta kā arī vairs netiek atbalstīta WYSIWYG režīmā. Iespējams, ka tā bija tikai warez versijas nepilnība, bet varbūt arī nē.

39 thoughts on “Oficiāli iznācis Dreamweaver MX Final

  1. Ed

    Es par to latviesh val arii satraukaajos. Cik piefikseeju, ta FlashMX i vieniigais, kas latv val attaino gan rakstiishanas boxaa, gan arii uz workspaces. Kaukas labaaks bija Fireworks, kas textboksaa pa latviski ljaava, aber workspacee taapat ne tas bija. Unicodes nobiide vai kas ta tur iisti ir ne pa shtelleem.

    Atbildēt
  2. MariX

    Sorry, tas ir tikai mans viedoklis, bet manupraat Dreamweaver ir pilniigz sux un domaac lameriem. Viss, kas vinjaa veidots normaali straadaa tikai ieksh IE. Ciest nevaru visus WYSIWYG redaktorus. Gljux 4 lamers.
    Pac dodu priekshroku tiiram codingam, kautvai notepad’aa.

    Atbildēt
  3. coolynx

    MariX: ja tu varētu izdarīt notepad’ā to pašu, ko es Dreamweaverā, tad es tev piekristu, bet apskatoties tavu saitu man radās pavisam cits priekšstats par to kurš ir *lamers*.

    Atbildēt
  4. gludeklis

    nemaz jau tam marixam taa lapa briesmiiga nav. IMHO ar tiem WYSIWYG redaktoriem ir taa – ja maak lietot var taisiit briinumus (pietam kvalitatiivus), bet ja nemaak tad sanaaks kaka. Taapat ir ar non-WYSIWYG, viss atkaraajas tikai no lietotaaja zinaashanaam, prasmes un izdomas.

    Atbildēt
  5. Joe

    MariX: Dreamweaver ir ļoti labs redaktors! Un ja tu būtu šajā “lāmeru” softā iedziļinājies tad zinātu arī to ka tur var nodefinēt uz kādiem brosweriem izveidotai lapai jāstrādā!!! Kā arī kad lapa gatava vari nočekot savietojamību ar dažādiem brosweriem!

    Atbildēt
  6. Vistu Zaglis

    coolynx: BTW – nedaudz “smekalkas” un latviešu valoda aizgāja tā ka prieks, arī tai pašā triālajā MX… 🙂
    Vajag tikai biku parūnīt tos .xml, kuros viņiem visi settingi sastumti…

    BTW, tas links, kas @pods.lv – tas ir tipa tas pats preview release, kas klīda apkārt un bugojās, vai final…?? (Ārzemju traffiks sāp 🙁

    Atbildēt
  7. coolynx

    Vistu Zaglis: nu uz poda ir tas pats, kas uz ārzemju linka. Uztaisīju spoguli. Versija kā rādās ir no 23. maija. Vakar viens cilvēks teica ka nākošnedēļ sāks piegādāt oficiālās versijas. Nezinu vai tās būs tās pašas, kas no weba var dabūt vai citas.

    Atbildēt
  8. Vistu Zaglis

    coolynx: Tad jau vajag būt īstais, finālais 🙂 Par to LV valodu – ja kas sūti maili!

    MariX: Tas tagad skaitās daudz? 🙂

    Atbildēt
  9. coolynx

    MariX: es nopietni (lasi algots darbs) ar HTML sāku darboties no 2000. gada aprīļa. Vienīgi jau agrāk nedaudz spēlējos un priekš sevis šo to veidoju, bet joprojām mācos. Vienīgi es zinu arī to, ka ir cilvēki, kam pieci gadi būs par īsu, lai kaut ko iemācītos.

    Atbildēt
  10. -squash-

    HTML nevajag macities vinju vienkarshi ir jamak pareizi pielietot, jo visus TAG’us taapat neviens neiemaacisies, lai gan vinju nav daudz. Varbut kads te ir pa 5 gadiem iemaaciijies?
    Xe.. ah juus HTML-isti! Viss speeks ir Dinamiskaas lapas.

    Atbildēt
  11. coolynx

    -squash-: te jau arī tas spēks slēpjas, lai normālu dinamisko lapu uztaisītu ir jācērt tas HTML, XHTML vai XML. Ja šo zināšanu nav, tad arī saita nav… un viss tavs dinamiskais spēks ļoti dinamiski tiek nolaists podā.

    Atbildēt
  12. Njerga

    MARIX: Pa tiem trijiem gadiem ko tu esi kodeejis HTML (es to apshaubu), vai tieshaam nebuusi iemaacijies savienot normaali stylesheetus un HTML kodu???

    kaukur lasiiju ka lameri ir tie kas neko nezin bet teelo ka visu zin…

    Atbildēt
  13. coolynx

    Anonīmais: šīs versijas jēga bija tāda, lai iebāztu iekš dw arī homesite + vēl visādus pribambasus un pārdot pēc iespējas vairāk kopijas = taisīt naudu…

    Atbildēt
  14. coolynx

    Njerga: principā Dreamweavers ir nedaudz no citas kategorijas – dizainam, kodēšanai ir tāda lieta kā UltraDev versija.
    Bet vispār ātrāks ir Vim =)

    Atbildēt
  15. MariX

    Man PO*UJ ko te visi uz mani dirsh, man ir savs viedoklis un taac tas arii paliks. Dirsiet cik gribat, kautvai liidz 500 commentiem. Veelreiz saku: MAN PO*UJ

    Atbildēt
  16. Vistu Zaglis

    Tur jau tā štelle, ka te tautieši biku nenošķir kodēšanu no web lapas radīšanas, kur liela nozīme ir arī normālam, gaumīgam dizainam. Nerunāsim par to, kā dizainu sa***š klienti ar savām gudrībām, bet ja kāds, kurš ir dzimis koderis un dzīvo ciparos, mēģina uzradīt savā notepadā web-lapu, tad arī sanāk kā… nu jā, paklusēs.
    Tāpēc piekrītu, ka DW ir nevajadzīgs tīriem scriptētājiem – nevis sūdīgs, bet vienkārši nevajadzīgs. Aber ja taisa arī designu un grib sekot līdzi tam, kā tā page izskatīsies, tad WYSIWYG ir tieši vietā – kodu man nav grūt’ arī tajā pašā DW palabot.

    Bet jebkurā gadījumā – nav īsti topic strīdiem, kurš tūlis ir labāks. Kurš nav celtnieks, tas arī ar Black&Decker vai Bosch tūļiem māju neuzbūvēs. Vismaz ne apdzīvojamu…

    Atbildēt
  17. Njerga

    njaa striidiem tieshaam nau noziimes, un katrs jau taisa kaa sev patiikaas. Cik es zinu no ljautinjiem ka DW kodu diezgan piesaarnjojot. un principaa kam vajadziigs wysiwyg? Ja tev ir weba skice, tad bez visaadiem wysiwyg to var ideaali uztaisiit.

    nu bet tas jaa kaa kuram labpatiikaas…
    nu bet par marixa 3 gadu pieredzi tieshaam smiekli sanaaca 🙂

    Atbildēt
  18. bx

    Nja, MariX! Ja jau Tev 3 gadu pieredze.. tad vai nevajadzētu mazliet optimizēt savu lapu? 24KB un mans M$sux explorers rīstās kādu laiku, bet tas tā.. Tomēr Tava lapa arī veidota ar kaukādu parastu grafisko web editoru, ja jau bildēm sabāzti width un height.
    Ar Dreamweaver ir tā, ka ja viņā iebrauc, tad rullz.. ja nē – tad liekas, ka sux. Bet nu pēc atsauksmēm var spriest, ka tas ir tiešām labs editors, jo to lieto daudzi profi. Teikšu godīgi – es arī viņā “neesu iebraucis” līdz galam, tāpēc man arī ērtāki šķiet citi editori.
    Ko gribēju pateikt: tas, ka TU nevari iebraukt “kaukur”, uzreiz nenozīmē, ka tas “kaukas” SUX…
    p.s. manu lapu nekomentēt.. tas tāds TEMP variants..

    Atbildēt
  19. Pow

    bx, runaajot par izmeeriem bildeem. Tas ir progresiivi, jo ja ir noraadiiti izmeeri, tad kameer bildes laadeejas skelets jau tiek paraadiits.
    Runaajot par editoriem.. man likaas ka vim ir _vieniigais_ editors..

    Atbildēt
  20. Vistu Zaglis

    Acuda: Nu te nu mēs aizmirstam, ka arī Wordā pastāv Šave as html” :))) Tā ka vislabākā gods tiek apšaubīts :))

    Atbildēt
  21. Edijs

    Isteniibaa, redaktoram nav ne vainas.. Pats labakais, kas man iepatikaas – straadaashana ar datu baazeem. Tas jums nav kaut kaads frontpage, bet jau bikin nopietnaaka lieta. Nu jaa, bet ja vajag uztaisit parastu htm lapinju, tad jau protams var raxtiit kaut vai notepadaa…

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *