GMetrix.lv pārkāpj 50 dalībnieku slieksni

GMetrix.lvŠodien GMetrix.lv topā tika piereģistrēta 51 mājalsapa, t.i. mēs pārkāpām 50 dalībnieku slieksni. Nākamais zīmīgais skaitlis varētu būt 100nieks.

Iesākumam nav slikti, ja skaita, ka pirms nedēļas sākām ar 11. Patiesībā man ir patiess prieks, ka visi aktīvākie Latvijas projekti ir piereģistrējušies. Tagad varēsim sekot līdzi tam, kas notiek mūsu platuma grādos un skaidri redzēt kā nu kuram patiesībā iet.

7 thoughts on “GMetrix.lv pārkāpj 50 dalībnieku slieksni

  1. Sandy

    Bet vispaar jau nav paraak feini dot vinjiem pieju jusu GA :)) ok, kamer jus lamerojaties, tas vel po, bet tur tak nopietna infoaa apakshaa:)

    Atbildēt
  2. Arturs Mednis

    sandi, saprotu ko ar to domaa, bet tai pat laikaa – vai man taapeec nelietot Windows, vai Google, kura zin ko es mekleeju?

    Taa kaa gmetrix.lv ir pieeja datiem, tai skaitaa atsleegvaardiem utt, buutu jauki ja naakotnee arii visiem interesentiem buutu pieejam shii informaacija par katru lapu, preteejaa gadiijumaa piekriitu ka nebuus labi, ka kaads(-di) zinaas visu par visiem un nedaliisies ar sho info ar paareejiem.

    Atbildēt
  3. Sandy

    Redzi, kameer mees esam ‘nekomerciaali’, tikmeer lai iet, bet kaa saka, money is in the list.

    Te vareetu teikt, ka ir 2 listi:

    – keyword listi
    – optin listi (mailu kolekcijas ar subscriberiem)

    Un par googli, ja dari kaut ko tadu interesantu, kaa seo utml rocies, labaak jau google toolbar izsleegt uz to briidi, lai mazak parsteigumu 😉

    Atbildēt
  4. Valts

    Un es, optimists būdams, cerēju, ka gmetrix.lv ir sava statistikas sistēma, ko varētu lietot arī lietotāji ar nogrieztu ārzemju netu (teorētiski tādi vēl ir)…

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *