12 padomi par jauno Nokia N95

Nokia N95Internets ir kaitīga padarīšana, jo par daudzām lietām mēs uzzinam pārāk ātri jeb ātrāk nekā vajadzētu. Par jauno mobilo telefonu Nokia N95 es biju lasījis jau pagājušajā gadā, bet meklējot to interneta veikalos tā arī nespēju neko atrast. Izrādās, ka tikai tagad to sāk tirgot Amerikā.

Nekas nav skarbāks par informāciju, kas ir atrodama internetā. Šī jaunā modeļa apskati bija pieejami jau labu laiku, bet, pirms pieņemt lēmumu par pirkumu, es ieteiktu izlasīt šos 12 padomus par Nokia N95 mobilo telefonu.

Mani sakāva šis teksts.

Battery Life: If you are looking for a reason to not spend $750 on a phone, well here is a good reason. The battery on this device simply sucks. It doesn’t even last the whole day, and that is when you are using it in GSM mode, WiFi, Bluetooth, and GPS turned off. Nokia needs to fix this as quickly as possible otherwise, N95 could become a PR nightmare for them.

50 thoughts on “12 padomi par jauno Nokia N95

  1. andrisp

    Stipri apšaubu, ka Nokia varētu izlaist pārdošanā telefonu, kam baterija netur pat vienu dienu. Visticamāk, ka konkrētajam testētājam pagadījies brāķis.

    Atbildēt
  2. Viestarts

    Es kādu, laiku fanoju par N80, bet kad sanāca paturēt rokās, sapratu, ka tas ir pēdejais mēsls. Atšķirībā no mana 6288, viņam nav atbīdāmā ekrāna fiksācijas, un tas slidinās uz priekšu un atpakaļ, kā tam ienāk prāta. Un man ir pamatoas aizdomas, ka ar šo telefonu varētu būt tas pats. Lai gan piedāvātais iespēju klāsts ir iespaidīgs, un es pat ļoti biju ieinteresējies par šo telefonu, laikam tomēr palikšu pie sava 6288.

    Atbildēt
  3. sv

    Ja jums vajag tālruni, kas velk 2-3 dienas, tad noteikti tas vēl nebūs 3G mobilais, jo nevaru iedomāties, ka uz 3G mobilā baterija velk ilgāk par dienu. Ja izmanto wifi, klausās mūziku un vēl kaut ko dara, tad baterija strauji izlādējas un vienīgā iespēja ir ātri uzlādēt pie datora caur USB. Un interesanti vai Nokia N93 ar video intensīvi izmantojot arī vilktu ilgāk par pāris stundām?

    Atbildēt
  4. nobody

    Kopš vakardienas man gluži nejauši tāds ir ienācies.
    .
    Diezgan daudz ģļuku.

    1) nestrādā numura noteicējs. Pareizāk sakot, strādā, telefona numurs ir, bet neatrāda zvanītāju no kontaktiem. Izmēģinājos gan šā, gan tā – gan ar +371, gan bez., gan saglabāt saņemto numuru gan ar vecajiem SIM datiem. Nu ko, jāmācās numuri no galvas. …
    2) vairrākkārt izdevies novest līdz stāvoklim , kad jārestartē.
    3) Pat, ja esi pieslēdzies WLAN, lai lietotu iebūvēto GPS un ielādētu jaunu karti no interneta ir jāautorizējas pa jaunu. Bet šajā stadijā nav paredzēta WiFi autorizēšanās vēl kādā citā lapā (t.i – Lattelecom WiFi nav lietojams)
    4) Lai lietotu GPS, ir jāatslēdz Operatora pozicionējums, atstājot vai nu ievūvēto GPS, vai zilo zobu GPS

    Atbildēt
  5. aigars

    nu nezinu, man viss iet. Lietoju jau nedelu un vis cika. Pat telvizoru skatos. Gps var tak no diska ieinstelet vai ari caur mini operu. Mazak klonus vajag pirkt, tad neglukos. Par kapeikam grib krutu telefonu.

    Atbildēt
  6. gints

    to jimmy.. vai tik tu nejauc GPS pieejamību ar karšu pieejamību..?? Domāju GPS būs pieejams caur positioning API.. un bez GPRS

    Atbildēt
  7. deivs

    Nopirku un daļēji esmu vīlies 🙁 Baterija tur nepilnu dienu, kaut gan mūziku klausos ~ 30min. Bet galvenais ir tas, ka viņš pašos nepiemērotākajos brīžos – restartējās. instalējot kaut ko būsi aizmmirsis- restartēsies visu laiku 🙁 Ar GPS arī nevar tikt skaidrībā. Pašreizējo vietu ! Grūti atrast funkciju kas to pilda. Mūzika skan diezgan klusu :(. Kamera arī neatbilst 5MP. Pirku 24LV.

    Atbildēt
  8. Atbalss: Nokia N95 būs labāka sinhronizācija ar Mac vidi » Latvijas interneta pods

  9. KSB

    Havoju gan nevis N95, bet N73, aparaats visaa visumaa labs un izdariities un izvirst var visaadi. Viena beeda – Nokia-i ir maz modelju ar Bluetooth A2DP (N95 gan taads ir). Vieteejais supports sakaas nespeejigs ietekmeet razhotaaju…

    Atbildēt
  10. KSB

    Ak jaa, defaultais web browseris vispaar ir visai ok, man gan labaak patiik Opera deelj labaakas funkcionalitaates un labaaks JavaScript (t.sk. ajax). Lai gan abaam rokaam esmu par opensource.

    Atbildēt
  11. RAITIS.NO LONDONAS

    Es nesen samajiniju uz so modeli.Par to cenu ko vins maksaa latvija.es nemuzam nepirktu.vispar vins ir labi nostradats.nau ko tur jums gudrot daudz.viss nevar but ideals.tad japerk par 1000ls.pirms tam lietoju.s.erikson.P990i.tigpat lens.n95 ir labs plejeris.beidzot nokia ustajsija kartigu plejeri.vajadzetu vienigajs par instalet programmu.tad butu vispar labs.visa visuma.labs aparats.man patiik.

    Atbildēt
  12. Lauris

    Zēni, Jūs te esat dikti satrakojušies. Baterija man iet trīs dienas. es gan fočēju, gan zvanu kā nenormāls un vēl pieslēdzu mašīnā un uz tumbām laižu skaņu no N95. Baču sākumā vajag vismaz 7 reizes tukšu izlādēt, kamēr izslēdzās un tad viss ir ok. Bildes ir afigeni labas ja gaisma ir laba, video ir perfekts priekš pieciem pix, bez optiskā zūma. Man arī ir 2 gb karte iekšā un jau pilna un vēl jo projām nekas negļuko, sinhronizācija ar datoru ir ok, gan caur zilzobi gan caur kabeli. nesaprotu zeni par ko ir cepiens… Un skaņu esmu salīdzinājis pēc skaļuma skanēšanas spējas ar citiem telefoniem nu noteikti skaļāks… Esmu ļoti ļoti labi pārsteigts par augsto kvalitāti un darbības ātrumu…Perfektos… Es Telefonu pirku Spicē lMT veikalā, tur laikam gļukainos telefonus nepārdot, bet maksāju par telefonu 500 Ls.

    Atbildēt
  13. petrucio

    interesanti ka uz n95 displejs ir 320×240 bet uz n80 pikselu ekranam ir krietni vairaak! vai tad nokiai buutu normaali displeji aptruukusies ! kraasas gan 16 milj.

    Atbildēt
  14. nav svariigi

    sudds esi tu! n95 ir labaakais ko var tagad dabuut
    ja nemaki lietot simbian tad nedirs loh, man bija n73, n93, tagad n95 mp3 atskanotaja kvalitate ir vienkarshi super dzila un tira skana fotokamera super, un batereja tur ap 2 dienam klausos muziku diena apm. 1
    lietoju kameru wifi…. esmu loti apmierinats ar symbian
    protam ir tadi lohi kas attaisa programu un nospieshot sarkano klausules pogu doma ka proga ir ciet, bert tas ta nav, vajag normali iziet no progam batereja normali turees un nekaarsies… idioti

    Atbildēt
  15. optims

    pilnigi piekritu cilvekiem kas ir par n95.pats to pirku anglija un ir bijusas tikai dazas problemas pe kuram pats biju vien vainigs.runajot par bateriju-nav nekaa ideala tapec del taa vien es tacu nemetisu ara citadi loti labu telefonu…galu galaa,var nopirkt ari bateriju ar lielaku kapacitati un viss ok

    Atbildēt
  16. neteiksu

    nezinu gribu piekt bet nevaru izlemt labs vai slikts telefons vienigais nepatik tas ka tikai 2gb karti var ielikt un batareja ari saka ka svaka un es gribetu zinat muzika skali skan vai klusi un kada atskiriba ir n95 un n95 deem plum cenas atskiras pat par 30 ls puisi sakat ie verts piekt vai ne.

    Atbildēt
  17. n-seeriju niideejs

    man n95 es neko dizhi labu nevaru patiekt. normaali straadaaja triis meeneshus, uzkaaraas un maates plate chupaa. taa kamera vinjam bremzeeja. bildes jau labas sanaaca gan. un baterija vinjam, ja vinju taa intensiivi lietoja, izvilka knapi 1 dienu. muuzika vinjam taa..neteiksim, ka skan ljoti labi, bet nav arii paaraak slikti.
    n-seerijaam es vairaak neizticos. tajaa telefonaa ir paaraak daudz visaadu nevajadziigu drazu. kam diez ir vajadziigs sviitru koda analizeetaajs? es to taa arii nesapratu…

    Atbildēt
  18. Sandis

    nav labāka telefona par šo…..daudzas lietas vienā…mūzika…fočiks…GPS un dudz kas cits…stāvot ārā mierīgi kapājos inetā..p.s…..

    Atbildēt
  19. chanders

    kaa tad nevajag pirkt internetaa vaii veel sazin kur bet normaalaa nokia veikala nu ir tur par 100 lati daargaaks nu bet vismaz nav probleemu nokia vienkaarshi neciesh skopuljus un ir tak vecaa labaa patiesiiba skopais maxaa divreiz

    Atbildēt
  20. andrey

    ok.., tas viss ir labi, skaidrs-a tads jautajums-tas GPS tomer ir par maksu vai ne? teiksim ar tele2 pieslegumu to vares izmantot vai ne..? ta ari par to nesapratu vai gps darbojas izmantojot gprs-u (vai vel kaut ko), vai darbojas ari taa kaa parastais gps teiksim masiinaa, kuram nevajag NEKO..?!?
    WiFi lidzigi ta ka notebookam atrod un lieto?

    Atbildēt
  21. Alex

    heh , man sanaca paturet kopiju n95 rokas , pirmkart tas neveras uz abam pusem , grafika suds, nav gps, 😀 vecene gribeja samainit pret portativo 😀 labi ka es pirms satiksanas salasijos par vinju 😉 takst uzmanaties no kopijam 😉

    Atbildēt
  22. ramona

    cau man uzdavinaja n95 .nostradaja vienu dienu un tagad nenem sim pretim visu laiku sledzas pats ara.Vai kads zin ko darit?Bez sim var ieslegt bet ar sim ne.

    Atbildēt
  23. vords

    Man gan N95 ir sācis riktīgi kārties. Ja spiež kursoru uz augšu vai pa kreisi tā sāk pazust krāsas, raustīties, brīžam vispār vajag pārstartēt. Uzliku jauno versiju, bet nekas nemainās. Varbūt kādam ir līdzīga pieredze, var kaut ko ieteikt?

    Atbildēt
  24. good

    Par nokia n95 neko sliktu nevaru teikt. Labs telefons. Batereja tur vismaz 2 dienas. Skana ari laba. Ja fotografe ara dienas laika, tad kvalitate atbilst 5 mpix. Ja tumsa vai telpa, kvalitate laba, bet nedaudz sliktaka neka fotografejot ara. Pilnigi superfunkcionals telefons. Piekritu, ka daudzas funkcijas,varbut, ir liekas un nez vai tas izmantosu. Butu smiekligi, ja par tadu naudu tur butu maz funkciju.

    Atbildēt
  25. kaspars

    N95 ir labākis telefons, kaads līdz shim bijis! izmantojot N95 GPS izbraucu puisi eiropas, tikai sākumā vajag ielādēt kartes no ineta! Kartes inetā ir pa Brīvu! Vienīgasi wifi uztvērējs varēja būt jaudīgāks, jo tur kur manam portatīvajam rāda 35 % uztveraība tur N95 O%! bet visā visumā ideāls telefons! Iesaku visiem!

    Atbildēt
  26. staylez

    Es arī nopirku šo telefonu, loti esmu apmierināts ar savu izvēli!
    Ja lieto tiaki pārsavarā WiFi tad baterija tur labi 🙂

    Atbildēt
  27. ozols

    Iesaku lādēt auto,ir stabilāka elektrība,jo mājās pēc mērīšanas svārstās no 180-240V,un baterija tura divreiz ilgāk

    Atbildēt
  28. Dzintariino

    Kāds var ieteikt lur par optimālu cenu var nopirkt N95. kaadu laiciņu atpakaļ tas modelis ,maksāja ap 500ls, tagad jau neostore.lv 339Ls.

    Atbildēt
  29. arvids

    tas ir pilnigais suds,baigi glju4i,pilnigi vaņjo,tadus telefonus uz kapsetu sutit vajag!!!!!mana mamite saka ka es esmu debils ka nopirku telefonu pa 450ls..mamite saka ka telefons ir normals prosta es debils : (

    Atbildēt
  30. Atbalss: Comment on 12 padomi par jauno Nokia N95 by arvids pie KOMINO

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *