Lattelecom.TV ir palaists

Šis ieraksts būs īss, jo esmu saguris. Pēdējās dienas bija trakas, jo šodien palaidām publisko betu jaunam Lattelecom pakalpojumam – Lattelecom interneta TV (ar ielūgumiem). Tagad varu pateikt, ka šis bija tas slepenais projekts pie kura strādāju pēdējos mēnešus. 🙂

Pēc pēdējās reizes, kad palaidām Apollo betu, sapratu, ka neesmu gatavs ņemties ar visiem gribētājiem, jo pieļāvu domu, ka šoreiz, izreklamējot bezmaksas pakalpojumu, mans e-pasts salieksies un komentārus nevarēs atvērt, kā arī es nodarbošos ar to, ka visu nakti sūtīšu ielūgumus. Var apskatīties, kas notiek Krizdabz.lv blogā, kur viņš dala ielūgumus. 🙂 Paldies viņam par to. Vēl ir paspējuši ieblogot sfx un pbs par šo tēmu, kur arī var dabūt ielūgumus.

Varu tikai piebilst, ka šī ir produkta pirmā kārta ar bāzes funkcionalitāti, kas tiek pilnveidota. Projekts bija ar augstāko slepenības pakāpi un uzņēmumā par to praktiski neviens nezināja, izņemot darba grupu, kas pie tā strādāja un daļu no uzņēmuma valdes. Tam bija savi plusi – ātra lēmumu pieņemšana, bet tagad parādās arī savi mīnusi – aizvainotas personības un turpmākās saskaņošanas ar visām struktūrām utt.

Ja ir kādi jautājumi vai vēlmes par topošu produktu, tad droši izsakiet tos vai nu man uz e-pastu, vai komentāros.

Ja kādu paziņu vai uzticamo lasītāju esmu atstājis bez ielūguma un citur nekur nesanāk dabūt, tad uzsit e-pastā savu e-pasta adresi un kādā brīvā brīdī izsūtīšu. Man vēl jāsagremo tā informācija, kas tagad nāk no visām pusēm.

Jā, man Lattelecom.TV pašam ļoti patīk, bet tā kā tas vēl nav pabeigts, tad droši vari izteikt savas vēlmes par to, ko gribētu tur redzēt un mēs skatīsimies, ko var darīt lietas labā.

Veiksmīgu skatīšanos! Ceru, ka ar šo produktu izdosies mainīt cilvēku paradumus skatīties TV. 🙂

Palkavnieks dedzina.

104 thoughts on “Lattelecom.TV ir palaists

  1. coolynx Raksta autors

    sfx, par pirmo – nevaru teikt pagaidām, par otro – šobrīd nē, bet pēc kāda laika visticamāk, ka noteikti. Ne velti ir Google TV un Apple TV, tagad arī Lattelecom TV. 🙂

    Atbildēt
  2. renuar

    Es jau esmu manījis paradumu, vairs TV diži neskatos! Bet ja tam pieskāros, visiem onlaine TV ir viens liels trūkums – nemaināms bitreits. Būtu labi ja min būtu ap 32kb/s (64, 128, 256, 512 …) un plus maināmu frame rate no 4 … 60, un plus vēl maināmo izškirtspēju (no 96×128 mobilajiem un mini preview).

    Atbildēt
  3. eksperts

    Renuar, kādā video izmērā tu sagaidi 32kb/s video skatīšanos? tā jau ir kaut kāda parodija ar tiem freimreitiem arīdzan 🙂 tad jau nākamais solis būtu video skatīšanās animated gif formātā. Ielūgumu dabūju šodien no pbs, bet neizdevās tikt iekšā – rīt mēģināšu atkal. Malači, ka Lattelecom attīstās. prieks.

    Atbildēt
  4. Tom

    Visu cieņu, bet manuprāt šāds serviss ir nokavēts par vismaz 3 gadiem. Un salīdzināt šādu servisu ar Google TV nav īsti pareizi, jo Google TV viss saturs būs pieejams uz televizora nevis uz datora. Tātad, lai man šāds serviss būtu pievilcīgs, jābūt šādām iespējām:

    1. Jābūt iespējai skatīties saturu uz TV, piemēram strīmot to uz kādu media player (kaut vai WD TV Live)
    2. Bez HD nav variantu
    3. Ar filmām un televīziju būs par maz. Vajadzīgs kaut kas līdzīgs Hulu – TV šovi, seriāli utt.

    Atbildēt
  5. snowman

    Nesapratu projekta augsto X-Failu tipa slepenības pakāpi.

    “Projekts bija ar augstāko slepenības pakāpi un uzņēmumā par to praktiski neviens nezināja…”

    Kas tur tāds slēpjams!? Ideja veca kā piepe un tie, kas gribēja, sen jau tādus servisus ir palaiduši =) pat mazie neta provaideri…

    Lūdzu paskaidrojiet, ja nav noslēpums

    Atbildēt
  6. Maksim Berjoza

    Paldies par ielugumu. Man patika design produktam – tirs, noteikti kadi gudriniki ar laiku meginas sachakaret, turi vinjus tali no ui/ux. Es meginaju novertet, cik man prasa laika dabut filmu un vai tas maksa 1.20? es noverteju ka 0.49-0.69 butu vieglak… Veiksmi projekta!

    Atbildēt
  7. mikii

    kongrats ar projektu!
    kad būs iznācis atklātībā, noteikti iečekošu 😉
    ja tiešām izdosies uztaisīt operatīvu filmu/seriālu nomu, tad tā viennozīmīgi būs torrentu nāves sākums!

    Atbildēt
  8. es

    #9.

    Man liekas kas tas nebūs gan torrentu nāves sākums, torrenti bija, ir un būs.
    Lattelecom video projekts tagad ir un varbūt pastāvēs.

    Kāpēc man godīgi jāmaksā par filmu vai to nomu ja var lejupielādēt.
    Deputāts: Kam man jāiztiek no savas aldziņas ja varu paspēlēties ar iepirkumiem un uzbūvēt sev jaunu māju.

    Tā kā mūsu valstī no A līdz Z viss tiek apiets un čakarēts.

    Atbildēt
  9. Tom

    Torrentu nāves sākums? Dream on. Pasaulē ir daudz šādu un krietni vien populārāku un funkcionālāku servisu. Kaut vai Hulu vai Netflix. Un neviens no tiem nav nogalinājis torrentus.

    Atbildēt
  10. Poasis

    Kamēr vien būs iespēja saņemt preci (filmas) pa velti, neviens par to pašu nemaksās naudu. Tā taču ir veca ābece. Tie, kas maksāja līdz šim, varbūt sāks baudīt šo interneta tv, bet torentu lapu popularitāti tas nekādi neietekmēs.

    Atbildēt
  11. mxz

    1. Vai var kaut kur noskatīties kādas filmas (HD) demo bez maksāšanas (pagaidām)?

    2. Vai pakalpojums būs pieejams tikai LTK klientiem, ar LTK pieslēgumiem vai arī pieejams no jebkurienes?

    3. Kāda būs pakalpojuma maksa tad, kad produkts tiks palaists galīgā versijā?

    Atbildēt
  12. yoko

    Kvalitāte ir ļoti ok, nev nekādi lagi vai lēnas ieādes kā tas bija vecajā apollotv. Bet eng valodas izvēle būs kritiskais cinītis vai produkts aizies tautās.

    Atbildēt
  13. krizdabz

    Artis laikam nokrauts ar supportu un netiek atkomentēties. Cik paspēju saprast, tad tie procenti ir raidījuma statuss, lai saprastu esam tikuši uz sākumu vai beigām. Šobrīd pieejams no visiem IPS Latvijā. Vai tas tā paliks nākotnē, nav skaidrs, jo LTC taču nevar garantēt (kontrolēt) kvalitāti svešos tīklos. Un zinot Latvijas biznesa vidi, noteikti atradīsies gudrinieki, kas mēģinās čakarēt/bloķēt šo pakalpojumu. Par cenām pāragri spriest, tur noteikti cīnīsies citi LTC departamenti. Bet ir smuki, jā un man kā cilvēkam, kas savu laiku pavada pie datora, ir interesanti.

    Atbildēt
  14. aksels

    Paldies par ielūgumu. Kas pirmais iekrita acīs – filmas nekādi nav kategorizētas, visas vienā blāķī. Ja būs vairāk, kļūs grūti orientēties. Otrais – cena. Ja filmu cena sāktos ar 0, es padomātu. Ja 1,2 tad roka neceļas maksāt. Un, ja reiz samaksāju, gribētos caur šo pašu lattelecom.tv skatīties konkrēto filmu kamēr vecs palieku nevis vienu diennakti, tāpat citam to pārsūtīt nevarēšu.

    Vēl tāds jautājums – vai TV6 nevar ielikt šajā pakalpojumā jeb VIASAT atkal spirināsies pretī ? Tad es biežāk to testētu 🙂

    Atbildēt
  15. Taka

    “aizvainotas personības” ir norma LTC 🙂
    Tur vienmēr kāds kādu ne tā pa spalvai nav paglaudījis un veseli projekti stāv tikai tāpēc, ka abu nodaļu vadītāji viens uz otru ir sapūtušies 🙂

    Atbildēt
  16. Krist2ps

    Atbildot uz komentāru #1, varu teikt droši, ka priekš Latvijas tirgus noteikti varētu būt sava veida konkurents #2 komentārā minētajiem produktiem, lai gan, varu piebilst un nomierināt, ka Google TV patiesībā ne priekš mūsu platuma grādiem domāts 🙂

    Atbildēt
  17. kt315b

    who cares… lai es tērētu savu laiku kaut ko PASĪVI SKATOTIES? ja to laiku var izmantot, lai kur citur AKTĪVI PIEDALĪTOS

    nokavēts nevis par 3, bet 18 gadiem

    Atbildēt
  18. SweeC

    Kvalitāte ir ok! notestēju gan uz LTC netu gan mājas uz elektrons-k. vienigais filmas kamēr iet beta versijā gan varēji bezmakas uzlikt lai var ietestēt kada Kvalitāte filmām ir!

    Atbildēt
  19. Atoms

    kt315b, kāpēc tu tērē laiku un komentē šo rakstu ?

    Par filmu kvalitāti varu pateikt ka ir ok, caur HDMI uz FullHD TV bija ok, pāris artefakti izlīda filmas laikā, bet principā tā bija mana neta vaina…

    Atbildēt
  20. šņaga

    cerams, ka kvalitāte būs augstāka kā apollo portāla debilajam cenzūras skriptam. šādu ziņu tur pat nevar apspriest, jo vārds kanāls pārvēršas par k[cenzēts]s

    Atbildēt
  21. PM

    Tikko patestēju to TV. Pirmais, kas man būtu ļoti nepieciešams šajā servisā, ir katra kanāla TV programma. Var jau būt, ka tā tur jau ir, bet man ātrumā to neizdevās atrast.

    Atbildēt
  22. aksels

    Jokaina padarīšana. Ne ar Chrome, ne IE8 neizdevās ielogoties. Poga Apstiprināt nedara pilnīgi neko, ne kļūda, ne ko lādē. Tikai ar Firefox login nostrādāja.

    Atbildēt
  23. Atis

    Es Lattelecom TV skatījos jau pirms pāris gadiem, kad man bija LTC internets. Kāpēc tas tagad tiek pasniegts kā kaut kāds jaunums?

    Atbildēt
  24. kas

    Nezinu kam tāds pakalpojumus domāts. ielūguma arī nav. 😉
    Ja nu vienīgi nav tv mājās, bet grib viņu – bet nu tā auditorija būs par mazu.
    Skatīties un maksāt par filmām? LOL. Iespējams letiņi arī maksās kādu latu, ja būs LV tulkojums uzbliezts pa virsu.
    Domājams, ka 95%, kuri grib TV – viņiem tas arī ir. Ja šo produktu plānots pieslēgt arī pie tv un laist filmas (nomāt) tad būtu tirgus.
    Pagaidām patiesi nav skaidrs, kur LTK naudu iegāzis. Tā kā speļmanta pagaidām – cool, bet bez jēgas īstas. TV uz datora var skatīties jau kādus gadus 12, vismaz….
    Ja LTK tur originālvalodā radītu asv cable kanālus ar viņu šoviem, e.g. David Letterman, Jay Leno, utt, utjp. – kas nekad nenotiks, tad būtu cita runa un pat es par tādu maksātu…

    Atbildēt
  25. procesors

    #34 kas:

    es negribu tv, bet labprāt skatos tv uz datora. nē es negribu papildus kabeli uz datoru vai pa taisno uz monitoru.
    un ja 95% patreiz ir TV, tad paskaiti cik daudz katru gadu ir jaunu mājsaimniecību (bijušie vidusskolēni) kam nav tv, bet viņš saprot ka uz sava monitora visu tāpat var redzēt, kāpēc viņam pirkt tv. Labāk tak ir samaksāt pāris ls mēnesī un skatīties datorā. Nezinu kā tagad, bet agrāk kojās bija visādi vecie tv, kas gāja no vienas paaudzes otrā. tagad tādus vairs nepaskatīsies un ja cilvēki gribēs tv samaksās pāris ls uz istabiņu un ielūrēs. tā tā auditorija rodas. Par pāris ls abonēšanas maksu spriežu no zila gaisa. tāpat noprotams ka omitei kurai ir vecais labais tv ar dekoderi nekad nevajadzēs šito. un tik pat labi viņai arī nevajadzēs HD tv vai ari 3D tv.

    Atbildēt
  26. Noverotajs

    Tad kas ar taam aarzemeem? Es domaju, ka daudzi tautieshi maksaatu!
    Kad dazjus gadus atpakalj bija pieejams viasat iirijaa, katraa maajaa bija pa viasat kastei, lai gan vajadzeeja lielo bljodu, kas maksaaja liidz 350 euriku. Pashlaik tauta maksaa no 3 lidz 15 euriku par dazjaadaam internet tv.

    Atbildēt
  27. kas

    Jā, varbūt tiešām tirgus šim produktam ir aizbraukušie latvieši (koju iedzīvotāji – piedod, nav tas lielais segments, kur nu vēl lielie pircēji 😉
    Bet tad LTK vajadzēs uzstādīt kādu serverīti īrijā un uk, lai iet tikai viena plūsma un nenoēd LTK ārzemju kanālu visi gribētāji. Taču man ir nopietnas aizdomas, ka rādīt to tv citā valstī (pēc IP) tur jau atkal ir pavisam citas licenzēšanas izmaksas tiem kanāliem…

    Atbildēt
  28. coolynx Raksta autors

    Nē, pakalpojumu nevarēs redzēt ārpus LV zonas. Varbūt vēlāk dabūsim tiesības ārpus LV, bet šobrīd tikai Latvijas IP.

    Paverās iespējas jaunam biznesam – Latvijas proxy.

    Atbildēt
  29. Kaspars

    Pagaidām nav pārlieku nopietni, vai nu krievu kanāli, vai krieviski. Kapēc nelaiž orģināl valodu? Bail ka cilvēki nesapratīs? Nopietni?

    Atbildēt
  30. coolynx Raksta autors

    Kaspars, ņēmām vērā to statistiku, kas ir par citām TV. Bet par valodu neraizējies – savāksim auditoriju, palaidīsim testus dažādās valodās, uztaisīsim aptauju, tad redzēs, ko un kā laist.

    Atbildēt
  31. buba

    Bezmaksas LV kanāli (LTV1, LTV7, LNT, TV3) būs maksas vai bezmaksas variants? Īsti gan neredzu argumentus, lai būtu maksas.

    Atbildēt
  32. ZBH

    filmas kompii par peso prieks LTC jau nu neir neks jauns – ja nu vieniig ar piebild “aarzemju filmas”. tik vien kaa neir akal baigaa reklaam pa visiem TV palaist.
    man gruut izteeloties to tirgs nish, kur buut gatav maksaat 1,20Ls par films seans (es pareiz saprat cennik?) kompii, un kuriem links to atlaut. uz TV caur STB veel jaa – visaadi, kam peso pietiek un domaat par kompjiem negribaas; bet kompii… nu ja nu vieniig atsevisk Maskavs stil pseidoavangardiskie kvazibiezie pirkstu meetaataaj?
    man taads aizdoms, ka auditorij neir iist izpeetiit, projekts uz “Amerikaa ir” + “avosj”.
    nez, kuraa kaartaa taki pieveersiisies IP STB? 🙂

    2 renuar: lai taads iegribs nodrosinaat, materiaalam jaabuut tajos dazaadajos variantos jau ieprieks sakompreseetam, vai arri jaakompresee dziivajaa katr eksotisko variant, kad taads tiek nemts. loti daargi, anyway.

    Atbildēt
  33. Sarky

    Paldies par ielūgumu. Cik ilgi paredzams testa režīms? Cenas droši vien netiks vēl atklātas, – komercnoslēpums? Par latu, diviem mēnesī notekti varētu abonēt, bet gan jau ka gribēsiet vairāk :o)

    P.S. Nu labi. Trijiem latiem ;+)

    Atbildēt
  34. Sarky

    Ja grib dārgāk prasīt, tad derētu atsevišķa aplikācija, kas, attiecīgi nodrošinātu “allways on top”, skaļuma regulāciju (un/vai kanāla pārslēgšanu) ar peles rullīti , loga mērogošanu (resize) ar pavilkšanu, pilnloga režīmu (pa visu logu, nejaukt ar “full screen”) u. c. laba TV klienta (piem, DScaler, kādreizējais JTV (savulaik vislabākais kas jel bijis)) iespējas

    Atbildēt
  35. fest

    Vai tiks piedāvātas jaunākās ārzemju filmas (tās, kas vēl kinoteātrī)?
    Es labprāt maksātu tos 1.20 ko te komentāros piemin, bet ja to filmu nevarētu dabūt citur (DVDRip/HD kvalitātē). Other than that- es nebūšu jūsu klients 😉

    Atbildēt
  36. haters gonna hate

    man tehnisks jautājums – vecais risinājums ir windows media. kuram ir tāda lieta, kā multicasts un arī unicasts(udp streams), ko ltc izmantoja, cik atceros.
    vai ar rtmp to neesamības dēļ neradīsies problēmas? nepietrūkst tīkla kapacitātes?

    Atbildēt
  37. core

    Ideja laba. Vismas ērti skatīties parastos čanus par frei.
    Runas flaš sūkā, html5 un tml galīgi garām(vlc rullē :)) – kas ir izdevīgāks to arī laidīs.
    Galvenais lai LTC truba izturētu :>

    Atbildēt
  38. jazzz

    Coolynx, lūdzu, atsūti ielūgumu uz norādīto mailu. Pa brīvdienām kā reiz varētu tad ievērtēt. Kas, zin – ja iepatiksies, varbūt izmantošu arī maksas variantu vēlāk.

    Atbildēt
  39. Intruder

    Žēl tik ka kvalitāte ir zema – full screen tādu bildi nevar skatīt.. citā ziņā derēs cilvēkiem kas neatiet no datora 🙂

    Pakalpojums pieejams tikai LV IP, tā kā tautieši ne LV paliek gribot

    Atbildēt
  40. coolynx Raksta autors

    Intruder, vari uztaisīt bildi ar slikto kvalitāti? Savādāk īsti nav skaidrs, ko cilvēki saprot ar sliktu kvalitāti. Laacz, piemēram, grib redzēt HD un bļauj, ka viss ir slikti – ar viņu ir skaidrs.

    Atbildēt
  41. procesors

    visi kanāli jau neiet HD, no patreiz rādošajiem laikam tikai eurosports, national geographic un discovery. tāka laacz būs jāiztiek ar šiem trim un caur šķīvi 🙂

    Atbildēt
  42. Pipuks

    NBA ILP iet līdz pat 3000 kbps … Pēc tādas kvalitātes viss ir sū, tāpēc negribas skatīties, kaut gan mums expatiem jau tāpat neko nepiedāvā …

    Atbildēt
  43. jazzz

    Coolynx, paldies par ielūgumu. Pamēģināju.. kaut kā nešancē man tas pasākums – visiem kanāliem attēla vietā melns ekrāns playera vietā.

    Ielogojos, parādās kanālu saraksts, pie kuriem ir katram ir dažādi %, bet nevienam nav 100%.
    Pagaidām nesaprotu, kur problēma.. patestēju arī pa tiešo pie mdsl modēma (bez rūtera).. tāds pats efekts, melns ekrāns un neko nerāda. mēģināju ar jaunāko firefox un ar IE 8. IE8 izmeta pie erroriem _gat is not defined.. bet nedomāju, ka tas būtu par iemeslu tam, kāpēc nestrādā.

    Atbildēt
  44. procesors

    Pipuks, tas NBA ILP tev mēnesī izmaksā 5LVL (ja ņem uzreiz sezonas abonementu), nezinu kāda ir labākā kvalitāte, kuru var dabūt no Latvijas kanāliem, bet ņemot vērā jau drošos 3 HD kvalitātes pieejamos kanālus plus vēl parastie kanāli, tad pastāsti kurš būs gatavs maksāt tos 5LVL par kanālu. lai gan, drošvien atrastos daži “krāni”, kuriem vajadzētu maksimālo, ko var izspiest no interneta tv, bet nepirkt alternatīvo piemēram VIASAT šķīvi, kura mēneša abonēšanas maksa sanāk lētāka.

    Atbildēt
  45. coolynx Raksta autors

    jazzz, melnu ekrānu rāda gadījumā, ja ir uzinstalēts kāds adblock vai cits brīnums, kas neattēlo paziņojumu par to, ka nepieciešama jaunāka Flash versija. Nepieciešama vismaz 10.1.x versija, jo tikai sākot no šīm versijām ir pieejama DRM aizsardzība Flashā. Bez tā nekas nekustēsies.

    Atbildēt
  46. hvz

    Tieši šo DRM fišku dēļ arī netaisos lietot. Ar visu 100Mbit lattelecom optiku, paņemšu virszemes tv. Nav resnajiem runčiem jānosaka kad un ko man skatīties.

    Atbildēt
  47. jazzz

    coolynx, jā par AdBlock neiedomājos. Atslēdzu konkrētajam saitam un aizgāja!! Vai ir zināms kāda būs cenu politika, kad beigsies bezmaksas periods? Gribētos jau gan visādus nestandarta kanālus, vismaz kādu vācu kanālu vai kaut ko no Āzijas..

    Atbildēt
  48. Vaards

    Tā, esmu ilgāku laiku šo visu apdomājis, tagad runāšu.

    1. Tas, ka serviss tiek reklamēts caur “ielūgumu piramīdas shēmu” ir laba ideja (paldies, vispār, par ielūgumu). Shēma laba, jo es uzreiz uzķēros un spamu izplatīju tālāk – nosūtot divus ielūgumus cilvēkiem uz ārzemēm.

    2. Tas, ka serviss nav pieejams ārzemju latviešiem… Nokauj pasākumu. Pasākumam faktiski pazūdi vienīgā maksātspējīgā un ieinteresētā publika. Visa veida pirmās latvijas pensionāri un visa veida mūslaiku zemeņu lasītāji ir maksātspējīgi.

    3. Ja p.2. darbotos, tad parastam cilvēkam serviss būtu vienkāršs, ērts un saprotams. Pirmā mirkļa iespads man bija tieši tāds – uzreiz ērti un saprotami paklikšķināju kanālus, noskatījos Nacionālo Ģeogrāfiķi un vēl šo to.

    4. Ja runā par telekoma klientiem, tad (nerunāju par tehnisko pusi, brainstormīga fiška!) es, sēžot uz sava 5LVL pieslēguma (kā redzams, esmu ļoti skops interneta pakalpojumu pircējs) varētu par LTK TV maksāt (!) gadījumā, ja uzklikšķinot uz attiecīgā TV kanāla, man tas bitu strīms uzreiz daudzkāršojas attiecīgi Vaards ierauga brīnumu – HQ video/TV/u.c., maksājot savu piecīti par interneta pieslēgumu kā tādu. Tas ir, Coolynxsa visādi citādi neperspektīvais projekts pārtop par tādu kā papildus bonusu LTK interneta abonētājiem – iemaksā 30 saņus un tajā dienā aiziet HQ TV strīms.

    5. Bet vispār, iedomājos kā trīs gadus atpaķal pods.lv būtu par šo projectu zākājies… 😀 😀 :D.

    6. Droši vien projekta galvenā fiška ir pašā projektu projektēšanā – esmu ievērojis, ka LTK darbinieki taisa projektus. Laikam tādā veidā tiek tās aldziņas arī pelnītas – tas varētu arī būt galvenais “pamatojums” projektu virzībai. Un tad projekti sakonkurē savā starpā, intrigas, nodarbe un cilvēkiem no malas (coolynx2002) rodas savas domas.

    7. Nobeigumam kā pozitīva nots jāmin tas, ka serviss man radīja iespēju TV paskatīties (kaut kā navman tāda mājās), par to paldies. Bet maksas gadījumā… Es jau par bezmaksas biju piemirsis zināmu laiku – jo lielākā problēma ir vecā labā zelta patiesībā: “one click”. Ja es saņemos un ierakstu brauzerī tādu garu penteri lattelecom.tv tad man uzreiz vajadzētu jau rādīties pirmajam kanālam – griezties uz pilnu klapi. Ja tā nav, es NEKAD nelogošos iekšā kaut kādā *uiņā – man tak pietiek kur pablandīties un kādu nelāgu komentāru uzrakstīt. Tātad ieteikums – servisu LTK klientiem bez maksas, nekur nav jālogojas. Ja serviss aiziet, tad var maksas filmas piedāvāt (pa kādiem 49.99 santīmiem gabalā) un var arī maksas vakara sadaļu uztaisīt, piemēram no 18:00-24:00 ir maksas pasākums. Savādāk nesaredzu nekādas iespējas pasākumamnoturēt publiku. Pat ja apollo.lv visu laiku banaeris mirgos (cilvēki tos neredz) un vēl visādos delfos.lv pirktie reklāmas laukumi liks par sevi manīt – pasākums būs nepopulārs. Tāds mans IMHO.

    Atbildēt
  49. Vaards

    Brīdinājums par vīrusu draugos.lv, reāli labs (kā lai nepadalās). Man liekas es pat tik labu nekad neesmu iepriekš redzējis. Lūks šiem cilvēkiem telekom.tv jāpiedāvā (izdzēsu autorus, savādāk mūžam cilvēki darbu neatradīs, ja google noindeksēs):

    ———- Pārsūtītā vēstule ———-
    No: —— ———
    Temats: Fwd: viiruss
    Kad: 09.12.2010 17:44

    ———- Pārsūtītā vēstule ———-
    No: ——– ————
    Temats: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: paldies par apsveikumu/es …
    Kad: 09.12.2010 16:43

    Tiem, kas nezin krievu valodu – esmu brīdināts un brīdinu citus. ja tev piedāvās draudzību Dondu Satilmis 17 gadi, nepiekrīti! tas ir vīruss no Turcijas. Tas iznīcina cieto disku. ja kās no draugiem piekritīs ar viņu draudzēties, tad vīruss pāries arī pie tevis un taviem citiem draugiem automātiski. Brīdini visus savus draugus. pasaki visiem, lai nepievieno kontaktu dondu@mail.ru . Windows lido pie pirmās datora izslēgšanas. nokopē šo vēstuli un aizsūti visiem saviem kontaktiem.

    Atbildēt
  50. Atbalss: Datora vadība ar roku | Pods.lv

  51. mušmiere

    Manas izmaksas komunikācijas/izklaides pasākumiem:
    1. Internets – 8 Ls/mēnesī(ziņas, torrenti un t.t.);
    2. Šārēts SAT ar visiem HD – 3 Ls/mēnesī;
    3. Mobiļniks BITE – 1,8 sant/minūtē bez abonēšanas maksas.

    Kopā ap 16-18 Ls/mēnesī.

    Tātad jautājums – ir lētāki vai vismaz līdzīgi varinati Latvijā?

    Atbildēt
  52. Atbalss: Sushezi – palīgs suši gatavošanā | Pods.lv

  53. rr

    Parastā problēma ar tv uz datoru – puskadri. Jebkurā kanālā pie straujām kustībām rādās vai nu svītras vai kustība baigi izplūst (raustās) tas ir tādēļ, ka uz datora tos puskadrus, ko tv nevar redzēt, var redzēt krietni labāk. Sīkāk par to var pameklēt netā. Karoč, lai bilde būtu baudāma ir nepieciešams likt labu Deinterlaceri. Savādāk, piemēram, tas sony kanāls ir pilnīgi nebaudāms. Ja visas filmas ārī būs interlaced tad par kaut kādu baudīšanu var aizmirst. Vai tad šitiem live playeriem nav kaut kāda deinterlace iespēja?

    te var salīdzināt interlaced un deinterlaced(progressive) uz datora http://www.100fps.com/

    Atbildēt
  54. tsxcat

    Starp citu, feini būtu, ja lattelecom.tv varētu skatīties arī no ārzemēm. Proti – apollo televīziju var redzēt tikai lattelecom interneta abonenti. Taču ko darīt, ja esat ārzemēs, bet gribas paskatīties Latvijas TV vai LNT ziņas + vakara filmu? Ir tak vesela kaudze cilvēku, kuri strādā UK un būtu gatavi kaut abonēt šādu iespēju.

    Atbildēt
  55. ZBH

    rr : live player neir tas, kam par deinterlace jaaruupeejs. par to jaaruupeejs kodeesans galaa. vispaar lazha, ja shito speci nenostraadaaj jau saakumaa.

    Atbildēt
  56. SKL

    Ja gribat redzēt Latvijas kanālus ārzemēs, droši ejiet uz http://rodnoe.tv/ .

    Kāpēc lattecom.tv nav iespēja nomainīt valodu?

    Atbildēt
  57. Marchello

    Vai reģistrācija vēl aizvien tikai ar ielūgumiem? Ja tā, tad būtu pateicīgs ja varētu to saņemt savā e-pastā! Paldies!

    Atbildēt
  58. donkizz

    vienkarsi super baigais paldies par so projektu bet baigi pietrukdt sai projekta tv3 un tv6 un ierakstu arhivu varetu uztaisit

    Atbildēt
  59. Atbalss: Lattelecom.tv palaists tautās | Pods.lv

  60. esk

    Vai kāds var ieteikt, kāds ir vienkāršākais veids, kā var skatīties no ārzemēm? Diez vai IP kontrole ir nepārvarama barjera.

    Atbildēt
  61. diana

    Nopirku 30 dienam ,bet man neraada….paraadaas tikai uzraksts …this content is not available in your country

    Ko man dariit?

    Atbildēt
  62. Robs

    Skatos Apollo iTV. Manuprāt super variants, ideāla programmu mini paka. Tagad ir izkarināts paziņojums, ka ar jūliju šāds pakalpojums vairs nebūs pieejams. Ļoti slikti, varēja atstāt. Tagad maksāt 3(trīs) reizes dārgāk par kautkādām “iespējām” man nav nekādas vēlēšanās:(

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *