Dasung E-ink USB 13.3″ monitors

Es diezgan optimistiski skatos uz visām šīm E-ink, e-papīra jeb elektroniskā papīra štellēm. It īpaši, ja runa ir par kaut ko, kas ir lasāms. Tāpēc šai tēmai biju veltījis tik garu stāstu par grāmatu nākotni. Šajā sakarā man šķita interesants piedāvājums, ko uzmeistarojuši ķīnieši, kas piedāvā 13.3″ E-ink jeb elektroniskā papīra monitoru ar USB pieslēgumu.

Paperlike Dasung e-Ink monitor

Monitors ir tik ekonomisks, ka tam nav nepieciešams atsevišķs barošanas vads, jo pietiek ar USB, kas ir pieslēgts pie datora.

Pagaidām gan šis joks ir vairāk pamielot acis, jo vienkāršais lietotājs diez vai tērēs tādu summu par šo rotaļlietu.

Dasung just launched the PaperLike in China, but it’s unclear when it officially gets released. The price is somewhere between 3999 RMB and 5999 RMB ($645 – $970 US).

Izskatās diezgan cerīgi kā otrais monitors uz kura palaist kaut ko lasāmu vai kādu konsoli ar monitoringa rīkiem. Kad cena nokritīs līdz kādiem €150-200 ērikiem, tad arī varēs paņemt.

Te vēl video no izstādes.

Atrasts iekš Hacker News.

One thought on “Dasung E-ink USB 13.3″ monitors

  1. budzis

    Cena ir nenormāla tādai ierobežotas lietojamības iekārtai. Mājās pielietojumu neredzu, bet e-papīram varētu būt labs pielietojums veikalos, sab.ēdināšanas vietās vai citās publiskās iestādēs, kur nav nepieciešams krāsains teksts vai dinamisks saturs. Piemēram, varētu būt liela izmēra fotorāmītis (ibuks arī), kuram fonā iebāž uz krāsaina printera apdrukātu fona lapu, bet melnais teksts periodiski mainītos (ar vai bez lasītāja iejaukšanos)

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *