Age of Heroes V – Warrior’s Way jeb cik maksā spēle mobilajam

Šodien izlasīju, ka ir pieejama jaunā mobilā spēle Age of Heroes V – Warrior’s Way. Iepriekšējo Age of Heroes IV: Blood and Twilight es kādu dienu spēlēju, kamēr apnika mobilās spēlītes. Tā ir kaut kas līdzīgs Heroes of Might and Magic vai līdzīgām spēlēm. Tā kā HoMM mobilo versiju es tā arī neatradu, tad spēlēju šo. Vajadzēja taču kaut kā izmēģināt savas jaunās Nokia E51 iespējas dzīvē.

Zemāk ir redzams arī video no spēles.

Paši izstrādātāji uztaisījuši video klipiņu un ielikuši YouTubā.

Toreiz, kad nopirku savu jauno mobilo telefonu, savilku kaudzi ar spēlītēm. Principā nešķiroju, kas un kā, vienkārši liku visas pēc kārtas un testēju,  kuras no tām iet uz mana mobilā.

Šodien meklēju lejupielādējamu versiju šim te Age of Heroes V – Warrior’s Way, atradu arī kādu maksas WAP lapu, kurā varēja iegādāties krievu versiju. Cena tajā lapā šāda tipa spēlēm bija 1.90 lati. Es tā sapratu, ka tas ir Krievijas tirgotājs, kas piereģistrējis LV domēnu un tirgojās Latvijā.

PlayFon – провайдер мобильных развлечений, предлагающий абонентам сотовых сетей России различные развлекательные и информационные сервисы.

Vēl jāpasaka, ka tas viss iet WAP formātā. Diemžēl webisko versiju tā arī neatradu. Visticamāk, ka tādas nemaz nav. Vienīgi radās jautājums – kā cilvēki nokļūst uz šo WAP saitu? Es neesmu maniaks un mobilo neizmantoju, lai pārlūkotu webu. Tāpēc arī rodas šādi jautājumi.

Pats šo spēli nospēru no kāda ārzemju foruma. Tur pieejamā pirātiskā versija ir angļu valodā.

Es tagad sāku domāt. 2 lati nav pārāk liela nauda, lai tas atturētu no spēles legālās versijas iegādes. Ja to izvietotu webā un varētu samaksāt ar kredītkarti, tad to varētu vienkārši iegādāties. No otras puses. Lielākā daļa potenciālās auditorijas lieto visādus dzīvniekus – zivis, govis, bites utt. Vai arī viņiem mobilo apmaksā vecāki. Viņiem nav kredītkartes, lai apmaksātu savas iegribas, bet viņiem kabatā ir kāds no dzīvniekiem, kas ik pa laikam ir jāpabaro. Zvani laikam tur ir lētāk, tātad paliek brīvi līdzekļi, lai tos iztērētu citur. Piemēram, pirktu visādas mobilās izklaides. Tāpēc arī ir pieejama tikai WAP versija, kur ganīties…

5 thoughts on “Age of Heroes V – Warrior’s Way jeb cik maksā spēle mobilajam

  1. aa

    šī tiešām ir viena no labākajām mobilo telefonu spēlītēm. Vēl tikai id Software Doom un Orcs&Elves ir tādas kuras negribas mest laukā.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *