28 thoughts on “Urkjis.times.lv – hackers.lv tulkotā versija

  1. mrlobber

    yo, pats labākais, ka arī adrese ir latviskota pēc vislabākajiem terminoloģijas centra ieteikumiem: hakeris = urķis :)))

    Atbildēt
  2. Didulis

    Runa par hackers.lv latviskoshanu jau kaadu nedeelju www.hackers.lv forumaa gaaja. BigUgga pat piedaavaaja MM-Y to latviskojumu uzlikt uz sava servera. Atliek tik skatiities, kaa tas viss turpinaasies. Vismaz viens apnjeemiigs cilveeks, kas paliidz muusu nacionaalistiem ieguut jaunaako infu IT pasaulee. Nabadzinji nesaprot slengu.;-))

    Atbildēt
  3. daysleeper

    ari gribeejas likt latviskotu WinXP un office a sapratu kas tur par murgiem peec dtmedia.lv raksta izlasishanas. riktigs sviesc. lapaak jau nelikt – a to neko i saprast vairs nevarees.

    Atbildēt
  4. Budzis

    Didulis: lai cik tas savaadi buutu, neviens sakariigs vecis IT jomaa neizmanto slengu savaa leksikaa. Slengs ir taads pusizgliitotu pumpainju pashizpausmes veids 🙂

    Atbildēt
  5. Heremit

    Kaads mums Budzis sakariigs vecis IT jomaa… Sakariigs vecis ir tas, kas daargaa uzvalkaa visu laiku staigaa, ja?
    Dzirdeec pat par dazhiem konkursiem kur uzvareetaaji dabuuja pasutiijumu deelj daargiem uzvalkiem, neviens pat iisti neapskatiijaas, ko vinji piedaavaa.

    Atbildēt
  6. K|NG

    Manuprāt tas ir par traku latviskots variants. Varētu piemēram izmantot title, kur tad parādītos tas latviskais paskaidrojums, nevis Urkjis :)) Kas latvisks ir vārdā Urkjis? Varbūt Urkijs? Varonis Urkijs :))

    Atbildēt
  7. THP

    Reāli ierullē :DDDD
    MySQL es arī turpmāk saukšu tikai un vienīgi par “manu strukturēto vaicājumvalodu” 😀
    Vienīgais, jāpiekrīt Ed, ka arī poustus tomēr būtu derējis latviskot, jo tas vairs neizskatās kewl, ka tikai čaula ir latviskota, a viss pārējais palicis kā ir :/

    Atbildēt
  8. ManInBlack

    Sorz.. bet lai kads es nebutu patriots dzili dveselee, latviskojumi kompii suukaa ledu. Me te pirms paris dienam beidzot sanjeemaas un uzinstaleja winXp latviskotaju. Nu sakumaa jau reeciigi.. Bet pec paris dienam izkretinee reali…

    Atbildēt
  9. japons

    2 visiem, kam nepatiik urkjis: mljaa IT vechi ar nopitnaam sejaam, tas viss bija taisiits ar pamatiigu humora devu. THANX mm-y, turies vecais!!! Lameri ir ar tevi 🙂

    Atbildēt
  10. MM-Y

    1)visi, kas saka, ka LV valoda datoraa ir smiekliiga un arii nav normaali taadu likt es pilniigi piekriitu, bet viss jau tikai taisiits tikai taapeec, lai buutu par ko pasmieties un arii kaa atbilde oculus uz to, ka vajadzeetu latviskot hackers.lv lapu.
    2)liels paldies DaFATE par 2 banneriishiem.
    3)vispaar ir doma latviskot arii pareejas sadaljinjas
    4)un ir doma arii paarveidot raxtus latviski, bet probleema tajaa, ka nav nemaz tik viegli saprast, jo vinji ir pusangliskie vaardinji
    5)un vispaar ir ljooti maz laika (kaa jau visiem laikam, daudzas citas lietas), bet nu censhos katru dienu kaut ko padariit.
    6)lapas jaunuminjus var lasiit shiten .

    Atbildēt
  11. Darkz

    Ghm. Nu prieks jau ka censhaas cilweeki Latwiskot hackers.lv, tikai lasot sho materiaalu Latwiski ES wismaz lietas buutiibu saprotu daudz sliktaak.
    Windows XP Latwiskotaaju es arii esmu iemeegjinaajis – 1) Jutu ka PC straadaa mazliet leenaak. 2) Waarda ”Beidzeet” noziimi es sapratu tikai peec ikoninjas. 3) Latwiski lielaakaa dalja datorterminu ir mazliet garaaki ( peec burtu skaita ), taapeec OS kljuust nepaarskataamaaks. Ar windows XP origjinaalo dizainu man winjsh likaas mazliet nepaarskataams uz 1024×768. Taatad garaaki texti – aiznjem wairaak wietas = nepaarskataami. Citi jau saka ka ar windows XP war 100% rulleet arii uz 800×600, bet nu … manupraat tas ir neerti. Es tomeer uzskatu ka Latwiskot hackers.lv un windows or office naw nepiecieshams!~
    P.S. pieljauju jau ka citiem tas BAIGI patiik … anglju walodu labaak iemaaciities, taapat wienmeer 90% programmu u.c. buus angliski.

    Atbildēt
  12. MM-Y

    doodle :: tu vispar to lapu apskatijies esi???? Lam= neveikls un to jau es vakar ieliku!
    BigUgga :: :))) tu jau vispar manskiet biji pirmais, kas shito i redzeeja 🙂

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *