eMule v0.22c [Tarod.9a]

eMule Ai ku laba versija iznāca Tarodam – eMule v0.22c [Tarod.9a] 608KiB.

Mmmm ai ai ai ku laba versija :)~

Jā, šī versija ir bāzēta uz vecās eMule v0.22c versijas, lai gan jau ir 0.23 iznākusi, bet tāpēc jau tā nav sliktāka. Ja iepriekš tajā garajā rakstā par eMule es rakstīju, ka pagaidām viens no lielākajiem trūkumiem šim klientam ir tas, ka ar vāju pieslēgumu kā tas ir Mājas DSL gadījumā ir iespējams lejupielādēt failus ar maksimālo ātrumu 15KiB/s pie augšupielādes ierobežojuma 5KiB/s, tad ar jauno Tarod v9a šī problēma vismaz man ir atrisināta. Šobrīd man ēzelītis jau ir piedzinis pilnu trubu pie aptuveni 3-5KiB/s augšupielādes kanāla noslodzes.

Vienkārši ģeniāls jaunievedums…

Tarod kārtējo reizi reāli spārda pa pakaļu. =]

Te ir redzamas pēdējās izmaiņas šajā versijā. Pievēršam uzmanību izceltam tekstam.

Changes 3/12/2002 eMule v0.22c [Tarod.9a]:
1. Updates to Dynup code. More easy to set. [Thanks Hardware]
Recommended setting for “Base Ping” -> Low.

Changes 2/12/2002 eMule v0.22c [Tarod.9]:
1. Added patch to distribute “Too many connections” along 300 secs. [Thanks Dnowo]
2. Added “Dynamic Upload” feature. Works great! [Thanks Hardware]
Note: Is better is you use an URL from your country, for example: Espańa = www.terra.es, Germany = t-online.de, etc. You can use IPs too.

3. Changes max. simultaneous connections to servers to 2 -because lugdunummaster riquerid it.
4. Added an option to remove “No needed parts” sources from download queue.
5. “No needed parts” sources are removed automatically after second ask.

Tarod ieviesa dinamisko augšupielādi, kas darbojas balstoties uz pinga. Programma pingo kādu adresi un pēc rezultātiem attiecīgi vai nu palielina vai samazina augšupielādes ātrumu. Tagad es varu mierīgi ierakstīt maksimālo augšupielādes kapacitāti teiksim 5KiB/s un tam nebūs būtiskas nozīmes, jo kanāls tiks noslogots atkarībā no tīkla noslodzes. Rezultātā man šobrīd lejupielāde ir virs 25KiB/s, kas agrāk bija tikai ar eDonkey vai Overnet klientu, jo tur varēja uzlikt limitu 5/25.

Protams, ka šis variants varbūt kādam nestrādās kaut kādu apsvērumu dēļ, bet vismaz man šobrīd tas strādā lieliski. Atgādināšu tikai, ka šī nav oficiālā eMule versija, bet gan viens no atzariem (Mod) kādu ir daudz.

Te bildītē var redzēt, ka pingotais hosts ir delfi.lv 🙂 Tas tapēc, lai pings būtu lēnāks nekā no mana ISP – Apollo.

eMule Ping

emule-project.net forumā var palasīt sīkāk par šo versiju.

7 thoughts on “eMule v0.22c [Tarod.9a]

  1. HELDON

    nice. ceru, ka es arii beidzot driizumaa tikshju pie neta @home (diemzheel vieniigaa izveele ir ltk radioDSL) un tad jau vareesu ieveerteet visus tos emules un citus zveerus 😉

    Atbildēt
  2. iXiLo

    Ir viens baigais miinuss … atnaaca Imis pie manis uzlika e- mule … peec paaris minuuteem atskrien viens onka (ir taac) kursh atbild par ruuteri un saak baigi lamaaties, ka shim bezmazvai jaatur pirksts uz reseta, jo pateicoties sistemai – sharee, lai vilktu vinjsh piedzen trafiku tik pilnu, ka muusu vecais ruuteriitis vienkaarhsi karaas augshaa. 🙂 2 bad … tapec arii neizmantoju to e- mule … vismaz iMeshaa var shmaukties un neshareet tik daudz … noshaaree kautkaadu nesvariigu mp3 un kachaa.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *