Internet Explorer 7 tiks piedāvāts līdz ar jauninājumiem

Tauta ir sašūmējusies par to, ka Microsoft piedāvās ilgi gaidīto Internet Explorer 7 versiju līdz ar automātiskiem jauninājumiem – piespiedu kārtā, lai gan raksta, ka varēšot arī nelikt, bet kurš gan no “OK” pogas spaidītājiem pamanīs šo iespēju? 🙂 Par to, kad beidzot tas notiks, nav ne mazākās nojausmas, lai gan šajā rakstā iekš Microsoft Watch ir šis tas pateikts.

The final version of IE 7.0 is still on track to be released about the same time as Vista is released to manufacturing, which is expected later this fall, if Microsoft holds to its most recently stated timetable.

Es saprotu, ka mazāk nekā ceturtai daļai patiesībā varētu interesēt šī ziņa, jo spriežot pēc statistikas par šo mēnesi (salīdzinājumam ar iepriekšējā gada vienu nedēļu), šeit pārsvarā iegriežas Firefox lietotāji, kas arī priecē. Lai arī kā tur nebūtu, par jauno Internet Explorer 7 mēs vēl dzirdēsim un ne reizi vien. Es uz to visu skatos diezgan pozitīvi, jo arī atpalikušā IE6 lietotāji ir pelnījuši kaut nedaudz laimes – palietot daudz maz modernu pārlūku, kas kaut cik atbalsta standartus un attāli piedāvā tās iespējas, ko ikdienā izbauda Firefox lietotāji un arī dažs labs Operas lietotājs.

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *