Google AdSense spraudnis WordPress blogam

Lai arī visi izliekas, ka tas viņus neinteresē, tomēr tas interesē mani pašu. Vienkārši nespēju piespiest sevi darīt kaut ko, ja nav motivācijas. Esmu atradis nelielu stimulu – spēlēties ar Google AdSense reklāmām. Baigo naudu nevar nopelnīt, bet motivācijas uzturēšanai un sava Ego apmierināšanai ir pilnīgi pietiekoši.

Ja pirms kāda laika man kāds pateiktu, ka gada laikā es tāpat – ar nelielu piepūli un īpaši nesaspringstot, par skaistām acīm varu dabūt €200-€300 eiro naudiņām, tad es mainītu savu attieksmi pret blogošanu. Te būs pēdējo divu mēnešu ieņēmumi. Sareizini šo skaitli ar 12 un iegūsi gada ieņēmumus. Forši? Заебись!

Google Adsense ieņēmumi

Ņemot vērā to faktu, ka “kaut ko” uzrakstīt var vienkārši. Vajag tikai darīt un atlicināt dažas stundas nedēļā šai nodarbei. Un varbūt šis ieraksts iekustinās vēl kāda potenciālā blogera sirsniņu, lai saņemtos un spertu soli pretī slavai un naudai. 😀

Visu melno darbu paveicu iepriekš, kad pacēlu veco Poda rakstu arhīvu un iedzinu tos WordPress blogā, salaboju RSS adreses un veco rakstu adreses, lai meklētājiem būtu ko darīt. Uzskatu, ka nav jēgas ņemties ar divriteņa izgudrošanu un veltīt laiku kaut kāda sava super-puper drošā dzinēja veidošanā, jo kā vēsture rāda, tad, ja kādam būs interese – uzmetīs atombumbu un nonesīs līdz ar pamatiem Tāpēc ņemam talkā WordPress dzinēju un liekam virsū.

Nu un beidzot esam nonākuši līdz šī ieraksta tēmai – Google AdSense spraudnis WordPress blogam. Tiesa gan šādu nosaukumu šis spraudnis ieguva vakar, kad vecais spraudnis zaudēja beta versijas statusu un ieguva 1.0.0 versijas numuru un jauno nosaukumu.

8 December 2014, Plugin version 1.0.0
Renamed the plugin from “Google Publisher Plugin” to “AdSense Plugin”, and moved it out of beta.

Migrējot uz WordPress es vadījos pēc vienkārša principa – visam jābūt pēc iespējas vienkāršākam un viegli “uzliekamam”. Tā arī bija ar Google AdSense reklāmām. Es joprojām izmantoju šī spraudņa iespējas – ar peles klikšķiem izvēlējos reklāmas laukumu vietas un tas aktivēju. Man vienkārši bija slinkums ņemties pa kodu un bakstīties. Nav vērts.

Jaunajā versijā parādījās arī kaut kāda optimizācija mobilajām reklāmām.

Google Adsense mobile

Pagaidām nezinu, kas un kā, bet esmu to ieslēdzis. Ceru, ka tagad eiro naudas manā kontā vēl raitāk ripos. 🙂

3 thoughts on “Google AdSense spraudnis WordPress blogam

  1. Joachim

    Unfortunately, the AdSense plugin does not exist anymore. Google AdSense recommend using the free plugin Advanced Ads instead to integrate AdSense in WordPress: https://wordpress.org/plugins/advanced-ads/

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *