3h brauciens līdz mājām

Sniegotais janvāra sākums bija salīdzinoši nieks ar šīs dienas sniegu. Šodien uz Dārzciema ielas ceļā uz Slāvu apli, lai tiktu uz Dienvidu tiltu, nosēdēju korķī 1.5h un tā arī līdz aplim netiku. Tāpat kā daudzi citi, nospļāvos un pagriezos, lai brauktu atpakaļ. Beigās vēl 1.5h braucu cauri visai Rīgai, lai tiktu līdz Akmens tiltam.

Pie Akmens tilta viens Grand Cherokee centās vilkt kādu smago augšā. No rādžiņā dzirdētā sapratu, ka Dienvidu tiltā arī smagie netika augšā. Kaut kur kāds lika ķēdes virsū.

Beigās gandrīz ieplēsu vienam blondam brīnumam pakaļā, kura izdomāja nomest pa mēmajiem.

Vispār vāks.

Visādi citādi esmu priecīgs, ka tieši šoziem nopirku jaunas ziemas riepas. 🙂

21 thoughts on “3h brauciens līdz mājām

  1. Ingus

    Man laikam gadījās vai nu veiksmīgs maršruts, vai veiksmīgs laiks – nevienā vietā nebija sastrēgumu. Tiku mājās ātrāk kā parasti. Un jā, riepas arī 3 nedēļas vecas tikai. Prieks vizināties 🙂

    Atbildēt
  2. ivanZ

    pats kā losis uzbraucu kupenai un iestrēgu 🙂 Prieks par labām riepām un atsaucīgiem kaimiņiem, izvilka. Bet nu dažu čudaku izgājieni uz ceļiem fascinē – bail braukt, nemāki braukt? NEBRAUC!

    Atbildēt
  3. MC_

    Staaveeshana aizrautiiga. Var uzpiipeet un mierigi doties izveletajaa virzienaa – ir skaidri zinaams, ka punkts B tiks sasniegts. Buus tikai nobiides laikaa. Tas padara dienu savaadaaku nekaa citas. Bet zhults uzskrien, kad paraadaas kretiini-rindai-priekshaa liideeji. Vot tas gan ir cuuciigi:)

    Atbildēt
  4. Andreass

    Jā, sniegs šodien labu labais. Sanāca pārbrauciens Rīga-Sigulda-Valmiera-Sigulda-Rīga.
    Vienīgās problēmas sagādāja Siguldā nobrauciens no lielā kalna un uzbrauciens Tūraidā. Pārējais ceļš ja neskrien tad nebija slikts.
    Priecājos ka Siguldā ir ceļa tīrītāji.

    Rīgā jā, man ap 18.31 iebraucot Rīgā pa Brīvībeni (jo uz slāvu apli braukt negribējās), līdz Salu tilta sākumam tikau tieši 19.35. Lielāko daļu pavadīju braucienā no Hansa Auto (uz brīvības ielas) līdz VEF tiltam.
    Tiek tiešām gribējās nošaut daudzus autovadītājus, nu kur tādi dzimst to es nekādi nesaprotu, vai ar galvu krituši vai durvīs ieskrējuši, bet nu domāju, ka bez viņiem braukt būtu daudz vieglātk.

    Atbildēt
  5. c

    šī diena bija no tām dienām, kurās cilvēki biežāk dīvanības sadara (tai skaitā arī es)
    (šoreiz sakrita ar palielinātu sniega daudzumu)
    tādas dienas ir labi pamanāmas un tad ir vienkārši divreiz jāapdomā, ko dari
    diemžēl daļa ļaudis šādas dienas nepamana

    Atbildēt
  6. dundurs

    es no imantas līdz Čīerītim arī 3 h. man pagadijās Brasas tilta notikums. 🙂 Tur itkā smagais esot šķērsām bijis, nobloķējis i tramus i pārējos. protams pēc 2.5 h kad es tiku uz Brasas tilta nebija ne smakas no tā visa, toties sekas palika. Jūtu līdzi cilvēkiem kas netika uz DR spēli, jo vnk…netika. 🙂
    P.S. Es arī kā gudrs būdams klausījos rādžu un laikus jau metu līkumu gar vanshenieku un plēsu pāri akmens tiltam (acīm redzot nebiju vienīgais, kurš tā padomāja). Rezultāts? Meitene stundu vēlāk izbrauco no Olimpijas atbrauca 2 minutes velak par mani. 🙂 ”Forsa” sodien bija satiksme.

    Atbildēt
  7. dundurs

    P.P.S.
    Ja saakumaa vel laidu prieksaa liidejus, jo medzu parasti palaist-sak, kas man gabals nokritis ja nepalaidisu, tad velak vnk vairs nevareju to naglumu izturet uzsplavu un nodomaaju-a jaaa-izkritiis gan. Blja, nu tas jau bija kā saka čerezčur šitā līst. Un interesanti, ka tendence bija līst džipainajiem, blatnajiem un autiniem vecakiem par 85. gadu. sitaa braucot pilnigi var statistiku veikt.
    Atvainojos par spamu, bet tikko atcereejos smiekligumu ko padzirdeju braucot…Pa SWH pazinoja, ka kkaads itaaļu zobaarsts redz esot 26 gadu laikaa izravis 2 ļimonus zobu. Tā nu atrada ļautiņi sastrēgumstundā ko padarīt. Izrēķināja, ka tad šamējam 210 zobi dien dienaa jaizrauj!!!! 😀 vo, kaa jaizmanto laiks sastregumos. a jums tik pipeet da piipet. 😀

    Atbildēt
  8. Andron Mc

    Tas pamuļķu tilts vispār nekam neder. Nesaprotu KUR tad pa to sūdu var aizbraukt. Ja grib rīgai apkārt tad ir apvedceļš. Ja grib iekšā – nu brauc iekšā. A tas piderasu tilts ir pēdējais kliedziens padebīļiem EU naudu dabūt. Appisiens nodokļu maksātājiem un viss.

    Atbildēt
  9. Snow

    Sniegotais pirmais februāris bija salīdzinoši nieks ar šīs dienas sniegu. Ceļš no mājas līdz Vienības gatvei (~300m) prasīja tik pat daudz laika cik no Vienības gatves līdz centram. Aptuveni 1,5h. Katrs posms.

    Labi, ka man ir ļoti labas ziemas riepas.

    🙂

    Atbildēt
  10. LaurisV

    Teikšu atklāti- ir muļķīgi nostāvēt korķī 1,5h, un tad atmest ar roku stāvēšanai, cerībā, ka kaut kur citur ir baisi labāk (: Kas arī pierādījās. Ja stāvi, tad stāvi.

    Atbildēt
  11. CooLynX Raksta autors

    LaurisV, problēma tāda, ka pa to 1.5h kustība pavirzījās līdz pirmajam krustojumam, kur varēja pagriezties. Līdz tam stāvēja vienā punktā un nekustējās.

    Man ir tāds niķis, ka nevaru uz vienas vietas nosēdēt/nostāvēt ilgu laiku – labāk, tad staigāju to laiku vai braucu.

    Atbildēt
  12. Sandis

    Es ar vakar izdomāju nejauši veikt maršrutu caur Dienvidu tiltu no Piedrujas ielas puses, bet mani nepatīkami pārsteidza sastrēgums jau no Vietalvas/Vestienas krustojuma sākuma. Pa stundu stāvot, radio saklausīju, ka uz Dienvidu tilts uzbrauktuves kāda fūre nevar tikt augšā. Pieņēmu lēmumu griezt apkārt un braukt caur Bruņinieku/Čaka. Tur situācija arī nebija labāka, taču mazliet pastāvot, kopumā pa divām stundām tiku mājās. Nezinu cik ilgi Dienvidu tilts bija nobloķēts, bet izskatījās, ka varētu būt bijis līdz deviņiem vakarā.

    Atbildēt
  13. Vaards

    Man ir tāds niķis, ka nevaru uz vienas vietas nosēdēt/nostāvēt ilgu laiku – labāk, tad staigāju to laiku vai braucu.

    Ap plkst 17:00 izbraucu uz katlakalna ielas un virzījos krustpils ielas virzienā. Līdz 18:00 biju ticis līdz krustpils ielai, skaidri saprotot, ka aplis ir ciet. Nogriezos pa uz krustpils ielas pa kreisi un pusstundas laikā izbraucu Krustpils ielu līdz pārbrauktuvei. Tālāk pa Maskavas ielu brauciens līdz dienvidu tilta uzbrauktuvei aizņēma 10 minūtes.

    Tomēr ar to man nebija miers. Vakarā vajadzēja braukt atpakaļ, tādejādi braucu pāri Slāvu apļa jaunajai estakādei un skatījos kā ap 20:30 viss aplis un piebrauktuves vēl stāv. Cilvēki izkāpuši ārā no mašīnām un pīpē. Daudziem izslēgtas gaismas. Tā es arī aizbraucu pa Lubānas ielu Juglas virzienā, skatoties kā pretējā pusē cilvēki ārkārtīgi depresīvā noskaņojumā gaida neziņā…

    Bet tas nav trakākais gadījums. Esmu Slāvu apļa tuvumā stāvējis no 17:30 līdz 23:00 vakarā, divas piekdienas pēc kārtas. Tad vēl bija treknie gadi, tik daudz tautas nebija aizmigrējis uz Īriju, laikam 2007.gada maijā. Toreiz pirmās stundas pagāja ārkārtīgā savstarpējā niknumā, bet uz vakara pusi cilvēki aprada ar savu ielipšanu slazdā un vienkārši tusējās, vietām runājās, vietām vienkārši sēdēja mašīnās.

    Atbildēt
  14. Rukicc

    Eh labi tomēr centrā dzīvot…… pusceļš no darba ar trolejbusu tālāk ar kājām tādā pašā ātrumā kā trolejbuss. Kopā gan ilgāk kā parasti ar trolejbusu. Es gan ar esmu no tiem kas nevar nosēdēt nostāvēt uz vietas un dirnēt karstā piestūķētā trolejbusā nekāda prieka….

    Atbildēt
  15. LaurisV

    16:35 braucu pa Katlakalna uz Krustpils ielas pusi, 2as minūtes līdz Krustpils ielai, 30min līdz aplim, ~7min aplis, vēl pēc ~20min jau biju Ķekavā. Pie uzbrauktuves bija viens autobuss nomiris, pēc ~50 metriem otrs, vēl pēc 100 metriem viens smagais lēnām bubināja atpakaļgaitā, laikam saprotot, ka augšā tāpat netiks. Un vēl pēc 50metriem stāvēja otrs, vieglo auto pārvadātājs, kuram gan uzkrauta bija tikai viena mašīna, bet tāpat augšā netika.
    Arī 2007. gadā stāvēju korķī uz apli 3 stundas, kurās ietilpa gājiens uz uz Azūra RIMI pēc atslēgu komplekta, lai saregulētu audi tukšgaitas apgriezienus, jo maita sāka slāpt nost pēc 2 stundu mīcīšanās korķī. Ar automātu tas ir visai sāpīgi, jo paturēt apgriezienus ar kāju augstākus nevar.

    Atbildēt
  16. Edijs

    Mjā, es šorīt braucu no Vecmilgrāvja puses un uz Viestura prospekta uzrāvos uz taaaaadu korķi, kādu tur nebiju redzējis. Labi, ka pamanīju tieši brīdī, kad biju blakus vietai, kur apmesties riņķī. Aizbraucu pa otru pusi, pa Tvaika ielu. Tur bija viss absolūti tukšs. Un, pat ja būtu vilciens stāvējis uz pārbrauktuves, enivej būtu bijis ātrāk sagaidīt, kad šis aizbrauks, nekā Viestura prospektu izstāvēt.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *