Ass.lv maina dizainu

Kaut kā bieži sanāk rakstīt par to, ka kāds sens projekts maina savu dizainu. Pēdējā laikā skaļākās pārmaiņas bija saistītas ar Hansabankas internetbankas Hanzanet dizaina maiņu, tad Kakao.lv pārvērtības un  LMT mājaslapa.

Jāsaka, ka biju nedaudz izbrīnīts, kad pirmo reizi ieraudziju veco Ass.lv zaļā krāsā. Es pagaidām vēl neesmu sapratis vai tas ir labi, vai slikti, bet katrā gadījumā tas ir citādāk nekā bija iepriekš.

Vēl arī vajadzētu pieminēt to, ka es pēdējo reizi atcerējos par Ass.lv, kad izteicu savu skepsi par Lattelecom pirkumu – Blogs.lv un Saimniece.lv.

Ja neskaita to, ka jauno dizainu vēl pagaidām nespēju sagremot, tad koncepcija kā tāda man šķiet pareiza – no nīkuļojošas joku lapas, kuru var apskatīt reizi dienā, jo tajā ir tikai viens joks vai video, tas soļo uz krabjiem.lv pusi, kur saturu var ģenerēt bez ierobežojumiem.

Kaut kas man tur vēl šobrīd šķiet nedaudz savādi un gribētos pamainīt, bet kas tieši vēl nezinu. 😉

Katrā gadījumā es redzu lielu potenciālu šajās izmaiņās.

27 thoughts on “Ass.lv maina dizainu

  1. Vilx-

    Man atkal šķiet tieši pretēji. Sajūta, ka viss ir daudz neērtāk. Tagad visu laiku jālien tajā lapā un jāskatās, vai nav kaut kas jauns. Plus vēl viss vienā katlā. A tā varēja reizi dienā ieiet, izlasīt visus jaunumus, kuri interesēja (piemēram, video un krievu jokus es neskatos).

    Protams, šādi varētu būt vairāk joku pieejams. Bet lietojamība, IMHO, ir cietusi.

    Atbildēt
  2. karuuzo

    Kādreiz bija ass.lv, tad pārtapa par lattelecom/apollo ass.lv un es lēnām aizmirsu par viņu. Nesaprotu, vai tas ir izdevīgi, nopirkt populāru saitu un pataisīt par nevienam neinteresantu, nīkstošu ar spamiem komentāros piedzītu saitu 😀

    m

    Atbildēt
  3. japets

    Iepriekš ass man bija vienreizdienā apskatāmais saits.
    Tagad tas ir izmests no apskatāmo saitu saraksta vispār.
    Nepatīk. Protams, subjektīvi, bet nepatīk. Nelietoju arī krabjus.

    Atbildēt
  4. uga

    varbūt tomēr… rakstot par savas darba vietas projektiem tā arī pasaki – ka esi saistīts, nevis mēģini tēlot “neitrālo” par lietām, par kurām tu nemaz nevari būt neitrāls…
    ja gribi dabūt reakciju, viedokli, pārbaudīt, tad tā arī uzraksti – ka sataisījām to un stāstiet, ko domājiet…
    a to – kaut kā negodīgi pret taviem lasītājiem sanāk.

    Atbildēt
  5. CooLynX Raksta autors

    uga, nu jau, nu jau – nabadziņš atradies. 😀

    Projektu es arī ieraudzīju tikai pabeigtā stadijā. Tā kā šobrīd varēju komentēt tikai kā notikušu faktu. Tu taču pats ļoti labi zini, ka tādas lietas nenotiek nedēļas laikā.

    Atbildēt
  6. uga

    es zinu, ka nenotiek. divās nedēļās gan reizēm notiek 😉
    bet tomēr solīdāk būtu tā arī uzrakstīt – vot atnācu un ieraudzīju.

    Atbildēt
  7. CooLynX Raksta autors

    Piekrītu, bet ir arī otra lieta – gribu daudz maz objektīvu kritiku. Nevis, lai vienkārši mani noēd. 😉

    Atbildēt
  8. modric

    bet tas tak uztaisīts “ar desu” – lai izlasītu pēdējos divus vārdus no katra englishjoke, man jāver vaļā jauna lapa, un atkal jauni banneri nogriežas – fsjo, viss, ass ir miris.

    starp citu, sākās ass kā parks.lv pasākums pirms gadiem gandrīz 20… bēt tā laika parks.lv laikam lielākā daļa no šeit rakstošajiem pat redzējuši nav:)

    Atbildēt
  9. CooLynX Raksta autors

    modric, kā reizi šeit liela daļa ir redzējuši parku. Par 20 gadiem gan smagi zagnul. 😉

    Jo LV domēnam ir tikai 15. http://pods.lv/2008/04/29/daudz_laimes_lv_domenam_15_gadu_jubileja/

    Atbildēt
  10. fx

    Kā dažs var muldēt, pat īsti nezinot, par ko.. “pirms gadiem gandrīz 20” Latvijā interneta popkultūras nebija vispār. ASSu uzveidoja AssMassters ap gadu 97 – 98to. Tātad 10 gadi vai neeedaudz vairāk. Un ar parks.lv tur sakars varbūt tikai tik daudz, ka parkā tas sākotnēji tika hostēts (nezinu, vai tā bija).

    Atbildēt
  11. mihy

    Nu viss… piekritu Tev daudz jau teiktajam – vairak nav ikrita gajiens uz ass.lv… diemzel… biju pieradis pie formata, un man tas likas loti ok… tagadejais – nebus iespeja pierast pie jauna – jo 2 ritus aiz ieraduma atveru, bet ta nepatik, ka vairak neveru…

    tapec ata, vecajam labajam ass.lv – jaunais lai tiek citiem (ja tadu atradisies)…

    zel…

    Atbildēt
  12. Yanni

    Gribēja kā labāk, sanāca kā parasti…
    Tīri subjektīvs viedoklis – galīgi garām. Pāris rītus pamēģināju palasīt… nu nav kaut kas tur riktīgi… tam, kas ir veidojis tā visu ideoloģiju, liekas ka vajadzētu nodarboties ar kaut ko citu…

    Atbildēt
  13. Vilx-

    Jā, tieši tā – garās (un pat ne tik garās) anekdotes jāver vaļā, un tas ir kaitinoši. Es ieteiktu viņas ielādēt visā garumā, un tā vietā, lai ietu uz nākamo lapu, vienkārši ar JS pastieptu garāku to bloku, kurā tās atrodas.

    Atbildēt
  14. andris

    Es tur meedzu regulaari iegriesties lai uzlabotu garastaavokli, nepatiikams paarsteigums ka visa struktuura tur galiigi paartaisiita.

    Es domaaju, vairumu regulaaros apmekleetaajus tur piesaistiija iespeeja katru dienu izlasiit 5 jaunus jokus, tagad esense ir pazudusi…

    Atbildēt
  15. Osiiic

    Kā lielākā daļa citu komentētāju, arī es esmu nolēmis mainīt sava darba dienas sākuma cēliena plānu, izslēdzot no tā ass.lv apmeklējumu. Laikam kļūstu vecs, bet tagadējais man atgādina k-kādas avenes.lv vai tamlīdzīgi. 🙁

    Atbildēt
  16. Towza

    Coolynx aizmirsa piemineet arii SEB bankas redizainu.. un cik zinu arii citas bankas ciitiigi seko SEB un Hansabankas piemeeram.

    Atbildēt
  17. hu_ha

    Varbūt ir iespēja uzlabot, ieviešot kategorijas – skatīt šodienas jokus, skatīt šodienas bildi un šodienas video.
    Man tiešām neinteresē video un nevar saprast vai tas ir attēls, kurā kaut kas jāsaskata vai arī tas ir video..

    Atbildēt
  18. moonlight

    Droši vien tehnoloģiskā platforma bija jāmaina, bet žēl ka izčakarēja dizainu- tādu kā to palaidām n gadus atpakaļ. Rezultāts ir pabaiss.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *