Igauņu e-rezidentūra atver jautājumu atbilžu sadaļu iekš Reddit

Pirms trijiem gadiem Igaunija atvēra savu e-rezendūru, kas ļāva ikvienam kļūt par Igaunijas e-pavalstnieku. Tādu kā virtuālo pilsoni ar iespēju dibināt uzņēmumus un darboties ar valsts iestādēm elektroniski.

Šodien viņi ir atvēruši savu jautājumu/atbilžu sadaļu iekš populārā resursa Reddit (info no HN). Tur var uzdot visus jautājumus kādi varētu rasties interesentiem, kas grib iegūt šādu Igaunijas virtuālā rezidenta statusu. Tas ir, ja gadījumā kādam ir pieriebušās VID izdarības ar vietējo uzņēmēju iznīcināšanu un pārmaiņas pēc ir vēlme saņemt atbalstu no draudzīgajiem Igaunijas ieņēmuma dienesta darbiniekiem. Uzņēmumu Igaunijā var piereģistrēt internetā, maksājumus laižot caur PayPal servisu.

Viņiem ir arī savs blogs, kurā tiek publicēti raksti par to kā veicās ar e-rezidentu skaitu palielināšanu.

10 thoughts on “Igauņu e-rezidentūra atver jautājumu atbilžu sadaļu iekš Reddit

  1. JanisZ

    Skatoties uz to ko dara LV. Izskatās, ka LV testē un meklē tipping point, kad sistēma bruks. Gadiem aktivitāte uz to iet visas VID epopejas un citi globāli absurdi šaj valstī. Gribam mēs Ziemeļvalstīm līdzināties, bet bieži rīkojamies kā dienvidnieki. Tik dienvidnieki par lV ir nekaunīgāki un viltīgāki 😀

    Atbildēt
  2. e-remit

    Varbūt Coolynx var aprakstīt, kā jāreģistrē un jāuztur uzņēmums Igaunijā? Tas būtu tīri noderīgi tiem, kas grib veidot jaunus e-komercijas uzņēmumus, jo Latvijā tas riskanti.

    Atbildēt
        1. coolynx Raksta autors

          Bija radies iespaids, ka neviens tāpat nelieto un otra lieta – tas spraudnis bija slikti realizēts un lādējās reālā laikā. Norāvu visu lieko nost. Nu un tās pogas pakļuva zem karstas rokas. 😀

          Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *