2014.gada Latvijas blogu Tops

Gemius Latvija beidzot ir tikuši galā ar Latvijas blogeriem un blogerienēm. Tas ir, saskaitījuši visus. Turpinājums iepriekšējiem Nr.1 un Nr.2 Latvijas blogu topiem.

Pods.lv ir 10 vietā, uzreiz aiz kikas un lindas virtuvēm. 😀

Gemius blogu top 2014

Spriežot pēc tendencēm, ar steigu ir jāmaina tematika.

Ja iepriekš topā dominēja tehnoloģiju portāli, tad rudens topā viena no aktuālākajām tendencēm starp blogiem ir pavārmāksla. Topā debitē un labus rezultātus uzrāda Kristīnes Strazdiņas pavārblogs kikasvirtuve.lv (5 400 lietotāji) un Lindas Tellgrenas blogs lindasvirtuve.lv (teju 5 000 lietotāji). Par vienu vietu topā pakāpjas arī Kristas Baumanes kulināro piedzīvojumu blogs krista.lv (3 700 lietotāji). Starp jaunumiem topā ir arī Līgas Andžānes blogs happywhispers.lv, kurā izdalītas speciālas sadaļas, veltītas veselīga uztura tēmām un receptēm.

koko IRCā iebļāva saiti uz Latvijas blogu topu PDF variantā. Mēs draudzīgi pasmējāmies, ka laacz ir labi pastrādājis un viņa blogs stabili ieņem 6 pozīciju, apsteidzot skrējējus, pavārus un  podu.

13 thoughts on “2014.gada Latvijas blogu Tops

  1. N.R.

    Protams rēcīgi runāt par to kā mainās tendences, ja topā uzskaita tikai tos, kas katru gadu manuāli iebāž viņu kodu un brīvprātīgi piedalās uzskaitē. Es to drīzāk sauktu par Gemius lietotāju blogu topu 🙂

    Atbildēt
    1. coolynx Raksta autors

      Protams, ka tā arī varētu saukt, ja būtu cits tops, kurā piedalītos “visi” blogeri. Bet tāda nav. Un kā mēs no vēstures jau zinām, tad daži ir labāki par citiem un to viņu pārākumu nevar izmērīt ar kaut kādu vienkāršu apmeklētāju skaitu. 😉

      Atbildēt
      1. e-remit

        Būtu jau labi, ka Gemius neizmantotu šo kodu ļaundabīgi – liek iekšā visādas nelūgtas aptaujas, kuras vienam cilvēkam atveras n-tās reizes no vienas lapas.

        Atbildēt
        1. RedStar7

          Tas, ka ir cilvēki, kas nepiedalās, nemaina lietas būtību 🙂
          Tas nav blogu tops. Tas ir atsevišķas blogu kopas apmeklējumu tops.
          Virsraksts ir maldinošs 🙂

          Atbildēt
          1. coolynx Raksta autors

            Virsraksts būtu maldinošs, ja Latvijā būtu vairāki blogu topi. Viss pārējais ir sekundārs. 😉

    1. coolynx Raksta autors

      Tas bija Gemius rakstā aprakstīts:

      Topā vairs nepiedalās Kristapa Skuteļa personīgais blogs krizdabz.lv un kādreizējie blogi androids.lv un windowsphone.lv, kas tagad apvienoti tehnoloģiju ziņu un apskatu portālā kursors.lv. No blogu topa izstājas arī Agneses Kleinas privātais blogs whimsicalagnesiga.com.

      Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *