Tele2 piedāvā 4G internetu telefonos

Visi trīs mobilie operatori tagad ir skaļi pateikuši, ka viņiem kaut kas jau ir vai vēl būs no 4G interneta piedāvājuma.

Tele2 bazesstacija riga 4Vakarnakt ienāca preses relīze no Tele2, ka viņi 4G internetu tagad piedāvā arī mobilajos telefonos.

No šodienas, 7. novembra, vadošais mobilo sakaru operators Tele2 piedāvā 4G internetu arī telefonos. Visi Tele2 pēcapmaksas un priekšapmaksas kartes Zelta Zivtiņa klienti var to lietot bez papildu maksas. Šobrīd Tele2 klientu rokās ir gandrīz 100 000 viedtelefoni, kuri atbalsta 4G standartu.

Man patika bildes.

Kāds teica, ka lauku rajonos nekā nav. Viņi redz citē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2013.gada pārskatu, kurā teikts, ka tieši Tele2 piedāvājot visplašāko pārklājumu virs 6Mbps mobilajam internetam reģionos.

Investējot vairāk nekā 9 miljonus eiro, “Tele2” pusotra gada laikā uzbūvēja Baltijā modernāko mobilo sakaru tīklu un šī gada sākumā sāka piedāvāt jaunāko mobilo sakaru tehnoloģiju 4G, nodrošinot tirgū izdevīgāko 4G internetu datoriem. Tagad “Tele2” 4G internetu bez papildu maksas var lietot arī telefonos.

Tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centrs SKDS veica Latvijas iedzīvotāju aptauju “Mobilā interneta lietošanas paradumi”, un tajā piedalījās 1005 respondentu vecumā no 18-74 gadiem. Saskaņā ar tā rezultātiem, Latvijā visapmierinātākie mobilā interneta telefonā un datorā lietotāji ir “Tele2” klienti.

Saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) “Elektronisko sakaru pakalpojumu kvalitātes pārskatu par 2013. gadu” “Tele2” ir pieejams visplašākais pārklājums (virs 6Mbit/s) mobilajam internetam Kurzemē, Latgalē, Vidzemē un Zemgalē.

Kā tur ir patiesībā, to jau es nezinu.

Skaidrs ir tas, ka visi operatori (vismaz Tele2 un LMT) ir investējuši miljonus un viņi šos miljonus gribēs dabūt no mūsu kabatām. Tas ir vienīgais skaidrojums pēdējo dienu aktivitātēm ar 4G klaigāšanu. Lai gan man šķiet, ka nav vērts lieki muti vārstīt – mānīt klientus ar tukšiem solījumiem ir diezgan bīstami, jo agri vai vēlu viņi sapratīs, ka ir iegrābušies, ja reālā pakalpojuma kvalitāte būs atšķirīga no tā uz ko klienti būs cerējuši.

3 thoughts on “Tele2 piedāvā 4G internetu telefonos

  1. mm

    Pagaidām Tele2 uz visu Rīgu ir tikai 14 torņu (info no viņu mājas lapas). Izklausās smieklīgi maz… man te kolēģis ar S5, cerams, drīzumā, dabūs 4G sim karti, tad jau manīs kā Tele2 ar pārklājumu.

    Pašam vēl 4G trubas nav, bet tiklīdz būs – skatīšos… vai nu palieku pie Tele2 vai pāreju pie LMT.

    Ar 3G telefonā īsti vairs nepietiek. Gribas ātrāku.

    Atbildēt
  2. imo

    līvbērzē brīvdienās draugam parādījās 4G burtiņi un viņš bija pārsteigts. cik ātrs tas internets ir – velns viņu zina. bet akmentiņš tele2 dārzinā ir tāds, ka pie miķeļtorņa makšķerējām butes un tur tele2 zonā bija pilni visi stabiņi, tikai internets ekonomiskais (Edge) un i to visās vietās negāja. zona itkā pilna, bet nets neiet. paiet 30 metrus tālāk, kaut kāds nets iet … dīvaini.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *