Turkebab – turku kebabi Latvijā?

Jau otro dienu skatos Panorāmu. Šodien uzmanību pievērsu sižetam par Turkebab (saiti, kurā šobrīd nekā nav, izvilku no viņu epasta adreses), kas drīzumā atvērsies Vecrīgā.

Es jau zinu, kurš kebabs būs nākamais, ko es testēšu. 🙂

Te arī video.

Paldies anonīmajam komentētājam par saiti.

38 thoughts on “Turkebab – turku kebabi Latvijā?

  1. Girts

    Labākie kebabi Rīgā, ko esmu ēdis, ir Babor Kebab, tāda pavisam maza vieta uz Barona ielas pie VEF tilta. Kebab Fix vienkārši nobāl to priekšā. Foodbox ir uz Babor Kebab pusi, bet arī neaizvelk to līmeni.

    Atbildēt
  2. rr

    kaut kāds iestādījums ir uz ģertrūdes un čaka stūra ejot no čakenes uz avotu ielu, labajā pusē. Neiegāju, bet izskatījās, ka turks bija aiz letes.

    Atbildēt
  3. ZZZ

    Dibinātāja, uz papīra, kāda Uresina Jeļena. Uresin varētu būt arī turku uzvārds. Ieraugot rakstu jau šķita, ka būs kārtējais makaroni-šmakaroni īpašnieku kantoris – tiem ir 100 nosaukumu azotē.

    Atbildēt
  4. Hellfsh

    Nez kāpēc bija jāpalielās bija ar to, ka 3 gadus ir pazīstami, 3 gadus ir pazīstami “ļoti tuvu”. Sanāk, ka aizbrauca uz Ēģipti un uzreiz bija turks. Norm! Tā visas dariet! 🙂 Ja būs labi kebabi varēs iet ēst, cena jau droš, ka nebūs ne tuvu tik zema kā Vācijā.

    Atbildēt
  5. Kebabu fans

    Vecrīga, značit nāvē dārgi! Jūtu, ka ņemts ir kredīts. Ja tā, tad skrieniet kamēr vēl nav aizstaisījušies. Prognozēju šim kantorim 8 mēnešus.
    Nav vairs latvjiem naudas par ko ēst :(.

    Atbildēt
  6. Pančo

    Tas varētu būt labs ,būtu labi ja fix darbinieces būtu tur it sevišķi viena no dominas blondīne …Tur jābūt būtu foršāk :)un man tuvu darbam būs kur paēst .

    Atbildēt
  7. Kebabu fans

    Vēl viena kebabnīca tiks atvērta Kr.Barona un Tallinas ielas stūrī. Pretī Rīgas 99vsk., sanāk tieši, kur pietura uz centru. Vairāk gan neko nezinu.

    Atbildēt
  8. mrPO

    neatbilstoshi kebabu eestuvei…… tas jau restoraans peec interjera….

    paskatieties kaadas kebabu eestuves ir vaacijaa un turcijaa.. katra ir ar savu auru un sharmu, mazas, shauras… kaa leets bistro….. iisti turki šiverējas… baudāmi

    a kas , restorāns.. kur kebabs maksās krietni virs savas vērtības…

    Atbildēt
  9. Anonīms

    Labākie, ko pašalaik esmu ēdusi Latvijā ir uz ģertrūdes un čaka ielas stūra. apkalpošana arī ļoti patīkama un pārsteidzoši laipna.
    bet šo ārī vajadzētu iemēģināt, varbūt pat šodien.

    Atbildēt
  10. Anonymous

    citas pilsētas piem. Brisele, Amsterdama pilnas ar turkiem un viņu ēstuvēm. Atbalstu uzņēmēju, bet ceru, ka Rīga nepārvērtīsies par multinacionālu pilsētu.

    Atbildēt
  11. Kuzmens

    to Po:
    man bija tas pats. nepaēdu brokastis , bija doma aizšaut agrajās brokastīs un lasīju twitter, labi, ka tur bija kaut kāda vārīšanās par to, tad vismaz izvairījos no pamatīgāka aplauziena, ka iet un skatīties uz vietas, ka tur nekas nenotiek.

    Atbildēt
  12. azazelo

    Tik smuka meiča un atvedusi šitādu briesmoni no Ēģiptes, tas tak baseinu tīrītājs no viesnīcas!!!!! Kas viņai galvā darās? :)))))

    Atbildēt
  13. kas

    Jēga nekāda. Ja gribas kaut ko atsķirīgu var paēst, bet 2ls par to maizi nav nekas lēts. Protams līdz nenoriebjas – turpat blakus ir Mcdonalds ar savu 2ls dubultā čizburgera, kartupeļu un kolas komplektu…, nekādu fking dārzeņu 🙂
    Vēl arī problēma, ka uz diviem stāviem ir viena kase, nav diez ko plānojuši kā strādāt.

    Atbildēt
  14. Sofija

    Man tomer labak Cyprus house kebabs, kas kungu iela. Tur garsigak, un ari saimnieks no Kipras loti forss un latviski prot labi runat.

    Atbildēt
  15. Atbalss: Suši etiķete | Pods.lv

  16. hellfsh

    Uz Turkebābu neiešu vairāk. 1x pietika. Nav ko ēst (Mazas porcijas), pie kam bija atdzisis viss, pirms sāku ēst, iekārtojums nav tomēr īsti turku, atnesto noliek tev nevis uz šķīvja, bet gan vienkārši uz galda, pat Mc ir paplātes.
    Rinda kā vienmēr, līdz durvīm. Tad vēl piegādes notiek pa vienām durvīm, kas plaši atveras uz sēžamtelpu, līdz ar to viss aukstums vēl vairāk atdzesē gan ēdienu, gan ēdājus. Un tas, kad vēl nebija mīnusi.

    Atbildēt
  17. 63

    Mhmmm…cilvēki gan ir tik piekasīgi! 😀
    Piemēram, man gan ļoti garšo picas, kuras tur cep, un es domāju, ka pat nevar salīdzināt ar tām, kuras var nopirkt citur.
    …Vispār nevajag kritizēt, pamēģiniet paši uzsākt biznesu šajos krīzes laikos, kad pesimistiskie latvieši ir vēl vairāk sagājuši sviestā. Come on! Sāciet tak beidzot dzīvot!
    Pamēģinot kko jaunu nekas slikts nenotiks. 😀

    Atbildēt
  18. Andris

    Biju pārsteigts par kebabu uz Brīvības/Stabu stūra “Grila burgers”, Super….
    Un vēl arī piektdienas, sestdienas naktīs viņi strādā.

    Atbildēt
  19. aģents

    baigie jau turki…
    tjipa visur turki, īstie turku kebabi…
    taada lazha – kaapeec tad jebkur ārpus LV tie garsho labaak??????
    un vispār, slavee taas savas pashceptaas maiziites, un kas ta tur tāds, parasts baltmaizes kukulis. sarijies tādu baltmaizi un domā, ai cik labi piebāzu kuņģi:) tik sātīgs… :)))) lētāk rimi baltmaizi nopirkt:) iisumaa, iistie kebabi ir tikai turcijā, un ja te nesanaak iistie, tad kaapeec jaamaldina tauta??

    Atbildēt
  20. Agnese

    Sveiki.
    Vēlējos teikt, ka turku kedaba restorānā ir garšīgi ēdieni.
    Bet tas, ka tagad ir popularizējusies laizīšanās
    Publiskās vietās, tas ir briesmīgi. Pat nevar apēst nopirkto, jo tev sēż pretīm pārīts, kas bojā apetīt ar savu laizīšanos.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *