Windows 10 ieviesīs Mozilla asm.js

Microsoft Windows 10 Chakra JavaScript dzinējā tiks iekļauts Mozilla izstrādātais optimizētais asm.js kods. Tā kā Internet Explorer ir daļa no Windows, tad jebkas, ko ievieš vienā, automātiski nozīmē, ka tas tiek ieviests arī otrā. Tā bija viena no lietām par kurām lietotāji aktīvi balsoja. Šis mistiskais asm.js kods ir domāts, lai paātrinātu web bāzētu spēļu darbību.

During this period, we’ve also been working closely with folks from the Firefox team who are working on asm.js, to learn from and partner with them to bring asm.js to the Chakra JavaScript engine.

Prātam neaptverami – agrāk bija lielākie ienaidnieki, tagad strādā pie viena koda, kas tiks izmantots gan iekš Internet Explorer, gan iekš jaunā Spartan, gan tiek izmantots iekš Firefox. Chrome lietotāji nervozi stāv malā un pīpē.

Grafiks

Ļoti detalizēti par izaicinājumiem pie kuriem strādā vīri, lai optimizētu šo asm.js kodu var palasīt Mozilla izstrādātāja Luke blogā. Chrome lietotājiem ļoti sāpēs acis no tiem grafikiem.

2 thoughts on “Windows 10 ieviesīs Mozilla asm.js

  1. Andron Mc

    Neredzu nekādu iespēju lietot tos jaunos sūdus. Lietoju 24.8.1, tik useragent rindu samainiju uz kaukādu svaigāku, lai netirina visādus klaunu lapas man savus paziņojumus.
    Vai tad jaunajiem kautkas ir mainijies uz labo pusi? Vai beidzot katru adress bar ierakstus nesaglabā atsevišķos failos? Vai atverot beidzot nebremzē, kamēr lādē savus sūdus?
    Tikko parādīsies jauna UN PAREIZA Firefox versija, tad uzlikšu.
    Webs reāli nav uzlabots, tieši otrādi – sapists. Plankumi un flashi un viss tiek stiepts kā skaipā – pāris teikumi teksta aizņem nu jau 1450*1050 pilnu ekrānu. Kapēc tad man vajadzētu visu laiku jaunākas pārlūkdauņversijas?

    Atbildēt
  2. NormaalsCilveeks

    Kuru tas piš ???
    Pīzdāmīzējus ITšņikus ?
    kuri iedomājas sevi par Dievam esam ?
    DA EJIET DIRST SĪKIE IT MĒSLI !!!!
    JŪS ESAT NEKAS !!!!

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *