Facebook Messenger maksājumi

Klau, aizsit piečuku vai labāk čiriku līdz pirmdienai, vai līdz nākamai algai. Kaut kur dzirdēts teksts, ne? Agrāk šādus tekstus varējām dzirdēt no draugiem klātienē. Tagad esam tik tālu ciparojušies, ka tos dzirdam telefona klausulē, e-pastā vai arī kādas aplikācijas čata logā.

Facebook payments

Tālāk jau paņemam kaut vai savu mobilo telefonu ar internetbankas aplikāciju un ieskaitam bēdu brālim to piečuku uz kontu. Turpmāk šis process būs vēl vienkāršāks. Turpmāk iekš Facebook (kad šī iespēja tiks ieviesta) kāds draugs vai paziņa varēs paprasīt piečuku un tu jau ar vienu pogas spiedienu to aizdosi.

Aude played around the with feature and its code. He tells me you simply hit a button to initiate a payment, enter the amount you want to send, and send it. Facebook keeps the transaction private and doesn’t publish anything about it to the News Feed.

Vai arī neaizdosi. 😉


Jāatzīst gan, ka pagaidām šī iespēja vēl tiek tikai izstrādāta un informācija nāk no koda gabala, kas ir izkasīts no aplikācijas un nav pieejams vienkāršiem lietotājiem lietošanai.

6 thoughts on “Facebook Messenger maksājumi

      1. Unabomberz

        Vaardam:
        Ja Paypal lietotāji ir no vienas valsts un izvēlas pareizās opcijas veicot transakciju, tad izmaksas ir 0,00, pie nosacījuma, ka nauda ir uz paypal konta, nevis piesaistītās kredītkartes konta.

        Bet šādā gadījumā tas vairs nekādi nevelk uz “aizsist piečuku”, jo aizsistais piečuks no paypal konta vēl jādabū uz LV bankas izsniegtu kredītkarti (2-3 dienas un 2EUR izņemšanas maksa).

        Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *