iPad 2 Latvijā no 6.maija

Izdomāju, ka jāuzraksta beidzot kaut kas par reliģisku tēmu. 🙂

Runā, ka no rītdienas Latvijā oficiāli ienāks Apple iPad 2.

Esmu spēlējies ar iPad un ar Android tabletēm. Androidi man patīk reliģijas dēļ, bet Apple kvalitātes ziņā labāki. It kā varētu paņemt vienu tādu mantiņu, bet naudas žēl. 🙂 Rīt noteikti, ka gāzīs riņķi tos veikalus. Lai gan visi gribētāji visticamāk, ka jau internetos sapirkušies.

Stulba sajūta – zini, ka tev to nevajag, bet tāpat gribās.

37 thoughts on “iPad 2 Latvijā no 6.maija

  1. Andron Mc

    Es kā visādu moderno telefonu necienītājs palietoju pāris stundas E75 un ar nolēmu, ka laiks būtu kādu pārnēsājamu skype ieviest. Bet nu tabletes… man kā zemletes dzērājam… nu ne.

    Atbildēt
  2. janis

    apple jau sen nav vajadzība bet gan stila lieta ( reliģisks aksesuārs) par ko cilvēki pat ļoti labprāt maksā daudz daudz vairāk kā par analoģisku iekārtu

    Atbildēt
  3. Oto

    Nafig nevajag, tikai lieka laika tērēšana. Iedomājies nopērc to, tad visādas palīgprogrammas jāmeklē, japielāgo, tad pēc kāda laika iziet no modes un paliek nafig nevajadzīgs.

    Atbildēt
  4. enter

    Es teiktu ka jēdzīgs štrunts. Tagad mājās ir tikai MacBooks. Ar laptopu tāpat nopietni nestrādāju. E-pastu, ziņu, blogu, twiteru lasīšanai iPads ir tieši laikā. Ērtāk ar tableti gultā sēdēt nekā laptopu. Man ideālā kombinācija būtu darba stacija (PC) ar pietiekami lielu monitoru un kāda tablete (iPad) “ziņu” lasīšanai.

    Atbildēt
  5. Wth

    Varētu būt lielisks štruntiņš – viegli, ērti paņemt līdzi mašīnā un urbināt pie stūres, izraisot VĒL VAIRĀK avārijas situāciju. Šito taustām-hlamu lietotāju gudrākā daļa jau tagad velkas pa ceļa vidu traucējot citiem un čakli baksta savos urbinām-mēslus (ko velns parāvis var tur tik cītīgi bakstīt, pie tam vēl braucot?!)

    Atbildēt
  6. Splinter -> coolynx

    Atbilstoši Budas pirmās mācības skaidrojumam, kurā viņš izklāstīja apgaismības sasniegšanu, parasta cilvēka dzīves būtību veido ciešanas (Stulba sajūta – zini, ka tev to nevajag, bet tāpat gribās.), pret kurām viens no visstiprākajiem līdzekļiem ir smiekli – it īpaši smiekli pašam par sevi. Jebkura pieredze iegūst pozitīvu spēku, ja iemācamies pasmieties par sevi.
    /Jongejs Mingjurs Rinpoče. Dzīvotprieks./

    Atbildēt
  7. Shwartz

    Es vienmer smineju par Apple faniem un lidz sa gada maija sakumam skeptiski skatijos uz planshetem. Teikshu ka ir, zituacija stipri nomainijas divas, nee, tris dienas atpakalj. Nu trakoti erti ir bakstities, atbildet emailus, serfot. Datoru iesledzu tikai tad kad nolemu pakurbulet web projektus.

    Katrs sikums tai verkji atstradats, patikams un strada. UI ir intuitivs. Tekstu iezimeshana, copy/paste paveicama, atshkjiriba no Androidu pasaules. Ar vien vard sakot – patik.

    Atbildēt
  8. Krotow

    Wth, Waze ieurbināšana aiz kārtējās megabedres vai krūmos noslēptā policijas posteņa noderēs tiem, kuri tur brauks mazliet vēlāk 🙂 Protams, ziņu lasīšana un SMS bakstīšana pie stūres… nav vērts. Offtopic – pie stūres ir lasīta Diena – no rīta, sastrēgumā uz Vanšu tilta.

    Atbildēt
  9. hmmm...

    Nu nezinu, darbā testēšanas nolūkos šitamais ir pabakstīts. Tieši tikpat bezjēdzīgs devaiss kā pirmais un citas planšetes. Nesaprotu šo verķu lietotājus…

    Atbildēt
  10. Armands

    Tablete ir labs kompromiss, ja negribi pirkt laptopu, bet gribi entertainmentu lidmašīnā vai vienkārši esot ceļā, vai īsinot laiku gaidot. Filmas, mūzika, ebooki, games – viss vienā devaisā, kāpēc ne? Pašam ir Samsung Galaxy tab’s un es neteiktu, ka nav ērti. Ir, tikai ir savi mīnusi. Kā viens no tiem – FLAC tagu nepareiza attēlošana.

    Atbildēt
  11. Anonīms

    ipad ir leiliska manta ja nēsat lietujuši nepiržat! labākais pēc laptopa izgudrojums, pilnībā mājiniekiem varēju aizvietot neērtos lapšus ar ipadiem tāpat izņemot dr un spelites nelieto neviens labaak nekā pa gultu lapsi staipīt tad viņš aizrījās ar putekļiem pārkarst un nobeidzās.

    Atbildēt
  12. Vaards

    > Stulba sajūta – zini, ka tev to nevajag, bet tāpat gribās.

    Coolynx,
    Tak nopērc. Filosofija vienkārša – tu tomēr esi tehnoloģiju gīks, dzīvo vienreiz (turklāt tagad), investīcija nav liela.

    Es rudenī ar šo domu spēcīgi mocījos. Tad evolūcijas rezultātā nonācu pie idejas, ka gribu kaut ko mazāku un lētāku. Sāku cītīgi pētīt visādus tādus: http://pandawill.com/

    Līdz es izdomāju, ka man vajag…

    Nokia Booklet 3g

    Biagā manta tomēr! Nopirku vienu, tad vēlvienu tādu pašu (pirmais nonāca sievas rokās, nācās vēlvienu pirkt). Kaut kas pa vidu starp netbuku un laptopu, un telefonu (ir gan GPS, gan 3g – iespraud no mobīlā SIM karti jau iebūvētajā ligzdā un močī trafiku. 😉

    Palēns, maita – ja iegribās to uztvert kā kompi.

    Atbildēt
  13. coolynx Raksta autors

    Vaards, es esmu nobriedis, ka pirkšu. Vēl neesmu izdomājis, ko tieši – iPad 2 vai kādu Android tableti. Bet pirms tam paņemšu no darba veco iPad un izspēlēšos līdz riebumam, lai saprastu vai man to vajag, vai nē. Jo idejiski man ļoti patīk tabletes. Man ir Fujitsu-Siemens tablete, kuru aktīvi lietoju kādus 2.gadus, bet tas jau ir kompis un to īsti kā piezīmju grāmatiņu neizmantosi.

    Atbildēt
  14. angelz

    Nu pielietojumu vienmēr var atrast.. Kaut vai vilcienā paskatīties kādu zagtu seriālu..
    Vai presi palasīt ar vieglāk vienā plāksnītē nekā kaudzē avīžu… Vienīgi pie pašreizējās nodarbošanas pietrūkst flash…

    Atbildēt
  15. Vaards2

    Marketings ir tas, kas liek cilvēkiem pirkt lietas, ko tiem nevajag, par naudu, kas tiem nepieder, lai patiktu cilvēkiem, kas tiem nepatīk. :i_need_iphone4:

    Atbildēt
  16. budzis

    Biki paspaidiju to iPadu un secinaju, ka kaa MID tas nav lietojams del izmeriem. 7″ kinieshu strunts (kads pasam ir) tam der 10x vairak. Nu procis labaks par kinizeru, protams, bet neies tamdel 8x vairak maksat! Pa lielam lielaka dala Androidu telefonu spej visu to pasu ko iPads, tik tas ekrans mazins… Toties erti vienmer lidzi staipit 🙂

    Atbildēt
  17. pony

    Epad 8650 Android 2.2 600MHZ 256M 2G HDD WIFI 7-inch Resistive Touch Screen Tablet PC – White.http://www.pludeal.com/epad-8650-android-2-2-600mhz-256m-2g-hdd-wifi-7-inch-resistive-touch-screen-tablet-pc-white_p6878.html

    Atbildēt
  18. kinkazhu

    Nu kā var tik precīzi aprakstīt to sajūtu 😀 Vispār Apple produkcija ir kaitīga (maciņam), jo mēdz izraisīt atkarību. Man arī gribas (bet nevajag) iPad2, bet pirkt būtu kaut kā perversi, ņemot vērā, ka manam MacBookam vēl pat gads nav 😀 Lai gan – visu laiku plānoju iegādāties e – grāmatu lasītāju, mož tā varētu legalizēt savu gribēšanu?:D Kā tajā anekdotē – , džeks restorānā pasūta vistu, bet sieva viņam saka “Tu taču teici, ka gavēsi, tikai zivis ēdīsi,” bet šams: “Vai tad nav vienalga, kā to zivi sauc?”

    Atbildēt
  19. Vaards

    Vaards2: #28 Uzrakstīja prasti vai banāli?

    Kinkažu rakstīja: “Nu kā var tik precīzi aprakstīt to sajūtu” 😀 A šādi: http://images.limegreenfiend.com/images/apple-zombies.jpg

    Atbildēt
  20. Atbalss: iPad izplatība | Pods.lv

  21. Atbalss: Blekko – meklētājs cīņā ar spamu | Pods.lv

  22. Atbalss: Skype aplikācija uz iPad | Pods.lv

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *