Twitter biznesa modelis

Šodien piefiksēju iekš Twitter lapas, ka tur ir parādījusies “promoted” birka. Es kaut kad biju lasījis par to, ka viņi ievieš šāda veida reklāmu, bet kaut kā toreiz par to neuzrakstīju. Šodien ļoti labi salīmēju kopā ar pirms gada redzēto video no konferences, kur tika uzdots jautājums par to kāds, tad īsti ir tas Twitter biznesa modelis. Auditorija ir uzaudzēta, bet veids kā nopelnīt naudu vēl nav izdomāts. Atbilde bija tāda, ka jaunais reklāmas veids patiks visiem.

Te ir tas reklāmas veids, ko es šodien pamanīju. Pirms tam es mājas lapu maz apmeklēju, jo man bija paplašinājums, kas Firefoxā fonā mirgoja. Tagad jau kādu brīdi tas nestrādā un gaidu, kad to uzlabos, lai tas strādātu arī Firefox 4 betā. Tāpēc ik pa laikam iebrienu twitter.com lapā.

Starp citu, bildē var redzēt, ka viena no mūsu partijām kotējās arī pasaules līmenī – Pretty Little Liars. 😉

Izmeklēju visu arhīvu par Twitteri un tā arī neatradu šo video nekur. Atradu tikai sviestainu video par Tvitera nākotni. Tad atcerējos, ka šis ir no tās sērijas, ko parasti pārsūtu kolēģiem un nepublicēju savā blogā. Šoreiz labošu savu kļūdu.

Gan jau noderēs. Diskusija ar Dicku. 😉

9 thoughts on “Twitter biznesa modelis

  1. Berzinu Janis

    “Starp citu, bildē var redzēt, ka viena no mūsu partijām kotējās arī pasaules līmenī – Pretty Little Liars. ;)”
    +1

    Atbildēt
  2. krizdabz

    Un kur ir pazuduši visi troļļi un androni šmandroni, kas kliedz, cik Twitter ir liels s*ds? Jūtos pilnīgi izbrīnīts.

    Atbildēt
  3. Didulis

    Par PLL tu skaisti nokomentēji. Un ņemot vērā tā seriāla tematiku, tad tā ļoti līdzinās tās vienas mūsu politiskajās partijas darbības principiem. ;-D

    Atbildēt
  4. ThA-B

    Btw vai nu es esmu pārskatījies “Lie to me” vai arī Dicka kunga pozas un acu šaudīšanās norāda uz diezgan lielu bulšitu. Veiksmi tvītotājiem nepazaudēt savu dzīves jēgu bankrota dēļ un neba velti Arringtons padeva mājienu par tvītera ieligzdošanos bijušajās Bebo telpās.

    Atbildēt
  5. Atbalss: iPad + mākoņi = programmētāja sapnis jeb izcils Twitter reklāmas piemērs | Pods.lv

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *