IZZI pieņēma darbā twitter konta operatoru (video)

Šodien bija viena no tām reizēm, kad skatījos Panorāmu un tieši trāpīju uz sižetu, kur rādīja par jauno IZZI darbinieku – Twitter konta operatoru.

Priecēja tas, ka šis vairs nebija iepriekš meklētais primitīvais twitter konta operators, bet gan kaut kas vairāk – cilvēks, kurš sekos līdzi aktivitātēm internetā un šajā vidē pārstāvēs kompāniju. Tas vairs nav tikai Twitteris, bet gan forumi un komentāri.

Sižetā viņi diezgan labi pareklamēja šo amatu, parādot, ka viņa darba galds var būt tukšs, viņš var strādāt jebkur, kur ir tīkla pārklājums un viņš orientējās šajā vidē.

Lieliski. Apsveicu vektorz ar šo amatu. Domāju, ka atrastos vesela rinda gribētāju uz šādu amatu. Varu pačukstēt, ka IZZI nav vienīgie, kas algo šādus cilvēkus, bet viņi līdz šim ir vienīgie, kas to izdarīja tik skaļi. 😉

Papildināts ar video sižetiem

Viņa pirmais videokāsts.

Un LETA video no Delfiem caur Mārci.

31 thoughts on “IZZI pieņēma darbā twitter konta operatoru (video)

  1. SHade

    Baigi forsh jo ir 5 forshas chiksas! 😀 😀
    Tagad uzņēmumu forshumu dala foršās chiksās, 1 chiksa – sūkā, 2 – var iztikt, 3 – gandrīz forš…. u.t.t.

    Atbildēt
  2. kas

    Tāds bērniņš. Nu tad lai sāk darbu tavos komentāros 😀
    Pēc manas pieredzes IZZI ir pretīgākā lielā kompānija ar kuru nācies saskarties pēdējo gadu laikā. Tās divas čiksas kas tur sēž klientu servisa mājā ir m*kas (negatīvā nozīmē ;D), firma izkrāpj no naudu līgumsoda veidā (pēc 5 gadu lietošanas šiem izdevās piestādīt soda rēķinu par kabeļa pārtraukšanu, jo bija pārslēgts līgums). Vēl neesmu uzrakstījis, bet saņemšos un papildināšu arī http://www.ptac.gov.lv iesniegumu čupiņu par šo pretīgo kantori.

    Atbildēt
  3. kmm

    “ēēēēēē” – ja nu taisa podkāsu, tad piedomā pie tā, kā runā. Bet nu bez “ēēēē” un mutes vaļā nevēršanas vēlu veiksmi 🙂

    Atbildēt
  4. micro

    Kungi, dodiet čalim iespēju sevi pierādīt. Kas zin, moš sanāk.

    Lai gan taisnība arī tajā, ka nekāds palīdzības galds nespēs vērst par labu tehniski risināmas problēmas.

    Atbildēt
  5. cūka

    Arturs: 2009.07.22 @ 22:03:09
    tads duraks, stostaas un vel sazin ko dara, kas vinjhs aizgaja uz izzi lai uz “Čiksaam” luukoties?
    ————————————————–

    Paskaties uz sevi! Noteikti neko vairāk nevari kā onānēt aiz sava monitora ar savām datortārpa pumpainajām roķelēm un dauņa izbolītajām acīm pļūtīt virsū katram kas kaut ko ir sasniedzis!

    sorr par rupjību, tas vnk ir tik tipiski lv komentāros nolikt katru kurš vismaz kaut ko dara!!!

    nu ka nav ko postēt tad vismaz nevajag paust savu skauģa viedokli!

    Fui

    Atbildēt
  6. Ods

    Piekrītu cūkai!

    Sorry, es arī neesmu reģistrējies šajā portālā, un nevaru sevi parādīt kā reālu cilvēku, bet visi, kas te dirš vienā diršanā, ir tikai plānā galdiņa urbēji, kas to tik vien dara, kā tikai dirš. Come on, lai kāds pamēģina no šitiem lošiem uztaisīt savu podkastu. Domāju, ka ies daudz reiz sūdīgāk, kā @vektorz. Viņš ir daudz ko sasniedzis savā dzīvē, atšķirībā no jums! So – shut the fuck up!

    Atbildēt
  7. Pipuks

    Cūka un Ods (a.k.a. @vektorz??) … Latviešus kā sugu noliec un sauc par onanētājiem, kas to tik vien prot kā komentāros gānīties, bet ko tad paši (pats?) dari?

    Un kas tad ir tie Vektora sasniegumi? Kļūt par Twitter konta operatoru nav gluži tas pats, kas tapt ievēlētam par prezidentu, tāpēc nedomāju, ka ar to vajadzētu plātīties. Tas ir vienkāršs darbs ar vienu atsķirību – par konkrēto darbinieku bija sižets TV, bet šad tad jau mēdz intervēt arī sētniekus un robežsargus, skolotājus un galdniekus un ko tik vēl ne …

    Atbildēt
  8. jareks

    Sorry, es arī neesmu reģistrējies šajā portālā, un nevaru sevi parādīt kā reālu cilvēku, bet visi, kas te dirš vienā diršanā par izzi internetu , ir tikai plānā galdiņa urbēji, kas to tik vien dara, kā tikai dirš. Come on, lai kāds pamēģina no šitiem lošiem uzturēt stabilu interneta darbību un sakarīgu suportu. Domāju, ka ies daudz reiz sūdīgāk, kā izzi. Izzi ir daudz ko sasniedzis savā dzīvē, atšķirībā no jums! So – shut the fuck up!

    Atbildēt
  9. kas

    Tā kā vajadzētu patīrīt komentārus 😉

    “Izzi ir daudz ko sasniedzis savā dzīvē, atšķirībā no jums!”
    Cik bērnam – 15 gadiņi? SIA IZZI nav cilvēks – viņam nav dzīves! ;DD

    Atbildēt
  10. e

    “ēēēēē”, nu tas gan bija tracinoši. zinot, kas ir šis cilvēks (“ēēēee”), nemaz netaisos vērsties pie viņa, lai arī diemžēl esmu izzi klients ar visām izzi problēmām.

    Atbildēt
  11. jogijs

    Dititālā tv izzi ir līmenī un tas ir pats svarīgākais – nekādu problēmu – iesaku. Par izzi netu ir cits stāsts, bet pats netu no viniem neesmu ņemis – tāpēc nav iemesla sūdzēties. Kādu netu var vēlēties no letiņu tvkabeļkompānijas…

    Atbildēt
  12. faq

    Bija jātstāj pašnoteikšanas iespējas fnet,c4t,mksnet,ultra un pārējiem nopirkto provaideru darbiniekiem. Un viss būtu kārtībā.

    Atbildēt
  13. Rinaldz

    malachi ka beidzot kaut ko dara. puisis gan neko parliecinosh neizskatas, neizklausaas. bet nu gan jau ar laiku. kamoon, podkasts tachu nav nekada tieshraide, kuru nevar palabot ja redz ka pats stostaas un neko isti sakarigu nepasaka! 🙂 Tieshi ko vinsh ir tik daudz sasniedzis? ka ticis shai amataa? nu jau nu.. Interesanti ka taa izzi sieviete pozicionee sevi kaa pionierus sociaalajaa tiikloshanaa. Pionieri vinji ir tikai ar to ka pashi ar visu savu komandu un PR darboniem nespeeja tikt galaa ar twitteri un ka bija pashi peedeejie kas vispaar saaka sekot tam liidzi – tikai tad kad virca paari galvai jau smeelaas. Un twittera ielikshana izzi pirmajaa lapaa jau taa nedaudz cheriz-chur 🙂 no vienas galeejiibas otraa. Jebkuraa gadijuma lai veicas! Un savas rupiibas tieshaam paturiet pie sevis!

    Atbildēt
  14. ragnarok

    Viens ir skaidrs. Skandaals ap un par izzi ir popularizeejis twitter. Es skatos, ka uz doto briidi gandriiz vairs nav neviena politikja, kam nebuutu twitter konta. Dazhiem arii bija pirms skandaala, tomeer taadi pustukshi bija visu laiku. Tagad riktiigi piebliezushi ar komentiem. Turklaat veel savaa starpaa tviito. Cool

    Atbildēt
  15. ragnarok

    pilns ar feik kontiem arii, jaapiebilst. taa kaa tiem, kam aiznjemti naaksies laikam kaut ko dariit. nu aiziet, varbuut uz shito var arii pikji nopelniit?

    Atbildēt
  16. Atbalss: Latvijas bļaģeri | Pods.lv

  17. Atbalss: Media Cloud aicina darbā radošu PR speciālistu twitter stilā | Pods.lv

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *