17 thoughts on “Firefox 3.5

  1. karuuzo

    Es tikko pavēroju to monitoru, kaut kas neloģisks notiek, kad sākas minūte, cipars stāv 12738, minūtes laikā, cik downloadi ir, tik pieskaitās, bet, kad noresetojas minūte, noresetojas arī skaits. Vienīgais izskaidrojums, ka online tiek norādīts sākto download skaits, bet pēc restarta, uzlikts pabeigto download skaitu. Jebkurā gadījumā, ne Latvijai, ne Lietuvai 10 min laikā tas cipars tā arī neizmainījās. Nu neticas, ka nevar 10 min nokačāt, jo man vakar atnāca dažās sekundēs. Būs jāpaskatās pēc kāda laika. Precīzu ciparu ieliku, lai zinātu ko pārbaudīt 🙂

    m

    Atbildēt
  2. modric

    Laikam nemuld jamie vis – izskatās, ka fixāk gan kustina kājiņas, kā solīts pat upgrade lodziņā. Un par to iznākšanu šite izlasīju, tā ka, CooLynx, savai promo akcijai vari pieraxtīt vismaz vienu pozitīvu rezultātu 🙂
    Man gan tas ir tikai darbarīx, tā ka nav brīnums, ka nečekoju katras 5min – ir vai nav iznācis, bet ir taisnība, ko oscuba raxta – automatic update 3.5 “neredz”.
    Tas gan varbūt ir pat labi, jo, zinot, ka plugini ar jaunākām versijām bieži nedraudzējas, tāda autoupdate kādam “pļuk-inu frīkam” var izsaukt nervu lēkmi 🙂

    Atbildēt
  3. Didulis

    Grūti nezināt, ja Firefox pats par to atgādina. Tik vienam no ikdienā lietotajiem datoriem paspēju manuāli novilkt, pārējiem 3.5 ienācās caur update`iem.
    Ātrums tik tiešām iespaidīgs – manus 30-40 saglabātās sesijas tabus vairs nekonektē 5 sekundes, bet gan sāk lādēt uzreiz pēc atvēršanas. Lapas, kuras iepriekš renderējās salīdzinoši ilgi, tagad arī ātri tiek ielādētas.

    Atbildēt
  4. oscuba

    modric:
    Izrādījās, ka no vecākās vispirms bija jāuztaisa upgrade uz 3.0.11 un tad jau arī tai piedāvāja 3.5, bet loģika tāpat neizprotama.

    Atbildēt
  5. Atbalss: Šie vīri ieviesa VIDEO birku iekš Firefox 3.5 | Pods.lv

  6. modric

    klau visi weba guru – kas man var izskaidrot, kāda suņa pēc ar FF3.5 ielienot db.lv, FF sakampj 97% CPU un 2x vairāk RAM, nekā parasti (~100Mb pret 50Mb, pie tam ne tikai lādēšanās laikā, bet tā arī paliek, kamēr db.lv tiek “obzervēts”)

    Neviena cita (no tām, kurās līdu) weblapa šitādu dīvainu efektu neizsauc…

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *