Penis.lv – Pārdošanas Efektivitātes Nodrošināšanas Informācijas Sistēmas

Sandijs iesūtīja saiti uz lapu ar ļoti skanīgu nosaukumu – Penis.lv. Patiesībā tas nav nekas cits kā P.E.N.I.S. jeb Pārdošanas Efektivitātes Nodrošināšanas Informācijas Sistēmas.

Spriežot pēc adreses, kas norāda uz Rollinsford New Hampshire, amerikāņu latvieši ir piedūrušies.

P.E.N.I.S. (Pārdošanas Efektivitātes Nodrošināšanas Informācijas Sistēmas) ir biznesa videi paredzēta satura vadības sistēma, kurā var ērti un efektīvi pārvaldīt sava uzņēmuma piedāvātos pakalpojumus un produktus, kā arī izmantot dažādus pārdošanas veicināšanas un mārketinga rīkus, tirgus analīzes datus un statistiku. Šī satura vadības sistēma pieejama latviešu, krievu, angļu un vācu valodās, bet nākotnē, piesaistot struktūrfondu līdzekļus, plānots šo Latvijā ražoto IT risinājumu iztulkot un piedāvāt visām ES dalībvalstīm to nacionālajās valodās.

29 thoughts on “Penis.lv – Pārdošanas Efektivitātes Nodrošināšanas Informācijas Sistēmas

  1. onkulis

    Manuprāt viss šis pasākums ir feiks. Tāda saite atnāca arī man, tika manīta tribīnē, redzēju arī twiterī. Izskatās, ka šī html lapele ir vienkārši triks vai eksperiments, bez mērķa pārdot reālu produktu (vai arī īstais produkts parādīsies vēlāk). Pieļauju, ka šis var būt tikai sākums kādām citām aktivitātēm.

    Pārdomām, varam aplūkot šo lapu, kāda tā bija 7. novembrī http://64.233.183.104/search?q=cache:RgkdTspOY5EJ:penis.lv/+penis.lv&hl=lv&ct=clnk&cd=1&gl=lv&client=firefox-a

    Kā arī šis video iespējams kādam atsvaidzinās atmiņu: http://video.google.com/videoplay?docid=-1763824315770259703

    Atbildēt
  2. Black Napalm

    skan jau labi..
    penis – inovatīvs risinājums mūsdienīgam uzņēmumam 🙂

    tas, ko onkulis teica (“Pieļauju, ka šis var būt tikai sākums kādām citām aktivitātēm.”) varētu būt taisnība, taču nedomāju, ka tas kādam ir vienkārši joks – tā lapa izskatās visai sakarīgi uztaisīta..

    Atbildēt
  3. Sandijs

    Onkulis: nu es aizbliezu šo linku vairākām ar IT saistītām lapām, kuras ikdienā lasu. Nevar jau zināt, kuram iepatiksies un nopublicēs.

    Atbildēt
  4. Reinis

    Onkuli, paldies, tu man palīdzēji izšķirties. Es no sākuma vēl šaubījos, vai tā gadījumā nav nopietna vietne ar īstu produktu, kam kādas sakritības dēļ ir sanācis tik nelaimīgs nosaukums, bet tavs komentārs mani pārliecināja, ka tas visdrīzāk ir joks. Kaut visiem būtu tādas novērošanas spējas un ass prāts.

    Atbildēt
  5. onkulis

    Reinis:
    Apsveicu, tev ir paveicies.
    Redzi, man arī likās, ka visi domājoši cilvēki sapratīs, ka tas ir joks, bet, piemēram, lasot tribīnes rakstu šķita, ka autors tiešām šo lapu ir uztvēris, kā nopietnu pasākumu:
    http://www.tribine.lv/articles/7009/1/Latvija_tiek_razots_P.E.N.I.S.

    Atbildēt
  6. atis

    domain: penis.lv
    admin-c: 17284-LUMII
    tech-c: 17284-LUMII
    nserver: dns.site5.com
    nserver: dns2.site5.com
    source: LUMII

    person:
    address: none
    nic-hdl: 17284-LUMII
    source: LUMII

    Pēc tā var pateikt ka autors ir cilvēks ar ādas problēmām, kurš kādreiz ir dzīvojis Valmierā, bet tagad dzīvo Rīgā.

    😀

    Atbildēt
  7. Black Napalm

    “kam kādas sakritības dēļ ir sanācis tik nelaimīgs nosaukums”

    nu nezinu gan, vai tāda sakritība varētu būt.. esošs nopietns produkts, cits produkts (par kuru uzzināsim vēlāk), vai vienkārši joks, bet lapa tomēr ir latviski, un, pat ja nebūtu, šis konkrētais vārds tomēr ir vairākās valodās.. tādu sakritību, manuprāt, nav iespējams nepamanīt līdz mājaslapas izstrādes beigām 🙂

    Atbildēt
  8. Dainis

    Džeks vienkārši uzjautrinās, vai arī speciāla mārketinga kampaņa:

    Zvanot 286…, kas ir penis.lv IT risinājumu norādītais telefona numurs kontaktiem, tas izrādās reāls. Klausuli paceļ vīrietis ar patīkamu balss tembru. Savu vārdu un nodarbošanos viņš nevēlas atklāt, bet paskaidro, ka tas viss ir joks. Lapas izstrādātājs ir pats runātājs. Viņa plānā ietilpst “kādu nedēļu paturēt lapu pieejamu un parēkt”. “Klientiem” interese ir, trešdien penis.lv apmeklējuši 250 cilvēki, ceturtdienas dati vēl nav zināmi.

    http://www.mango.lv/zinas/nejedzibas/redakcija/article.php?id=22392585

    Atbildēt
  9. Stefuks

    Ai viens valsts kantoris šobrīd izstrādā (pareizāk pasūta IT Alisei) vienu diezgan lielu projektu… nu tās sistēmas nosaukums ir S.A.K.S (šoreiz neatšifrēšu, jo nav būtiski), bet varat iedomāties kā izklausījās šīs sistēmas prezentācija pūlītim datoriķu. Man nepaveicās, jo sēdēju prezentētāja tiešā tuvumā, bet džeki aizmugurē nonstopā rēca 😉

    Atbildēt
  10. Atbalss: Kas stāvējai aiz Penis.lv? | Pods.lv

  11. Stefuks

    Ati, nea, šito produktu nepasūta mūsu kantoris, uz mums tur tikai viens modulis attiecas, tādēļ varu teikt, ka atšifrējums nav pareizs 😛

    Krievu spamboti nesnauž 😀

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *