BlogCamp CEE 2008 Kijevā

Veiksmīgi esam atgriezušies no Kijevas, kur norisinājās BlogCamp CEE 2008 nekonferences pasākums. Ja sākumā bija apzināti kādi 7 braucēji, tad beigās bijām jau 12 cilvēki no Latvijas. Viss bija kārtībā un ceļojumu apdrošināšanas polise tā arī palika neizdrukāta un visādi citādi brauciens bija izdevies. 🙂

Palasīt vairāk citu apmeklētāju iespaidus var īpašā BlogCamp CEE ierakstā.

Labā ziņa ir tāda, ka vairumā gadījumu prezentāciju vietās bija video kameras un prezentācijas tika uzfilmētas. Tas atbrīvoja man rokas, jo vairs nevajadzēja to darīt pašam. Tiesa gan ne visas prezentācijas esot filmētas.

Par pašām prezentācijām runājot, jāsaka, ka tās nebija diez ko vērtīgas. Tā kā gribētāju bija pārāk daudz un telpas, kur prezentēt pārāk maz, tad daudzas prezentācijas palika aiz borta. Principā tie, kas visātrāk aizsita sev vietas, tie arī prezentēja. Diemžēl šīs nebija tās labākās prezentācijas. Vismaz man tā šķita. Attiecīgi nebija tā, ka grūti izvēlēties uz kuru prezentāciju iet, jo vairākas šķiet interesantas, bet bija drīzāk – uz kuru no šīm iet, lai nosistu laiku. Domāju, ka uz tik lielu apmeklētāju skaitu, tomēr vajag iepriekš pieteikt prezentācijas un veikt balsošanu. Ja ir nepieciešamas vietas sponsoru prezentācijām, tad tām atvēlēt savas vietas.

Droši vien, ka radīsies jautājums – kāpēc, tad esmu tik sajūsmināts par braucienu. Savu domu jau biju iepriekš izklāstījis ierakstā par jauno projektu TravelTalisman.lv. Arī šoreiz iepazinos ar interesantiem cilvēkiem un uzzināju daudz vērtīgas informācijas. Ir arī šādas tādas idejas par to, ko darīt nākamajos pasākumos, lai pēc iespējas efektīvāk izmantotu šādus braucienus.

2 thoughts on “BlogCamp CEE 2008 Kijevā

  1. Joha

    Par prezentācijām piekrītu, bija arī pietiekami reklāmas prezentāciju, kur vnk pareklamē savu projektu. Bet tomēr pārliecinājos, ka balsošana nestrādā, kaut vai uz BarCamp Baltics piemēra (http://barcamp.lv/presentations/) bija balsošana par prezentācijām un cilvēki aktīvi nebalsoja bet tie, kas balsoja – balsoja par kaķi maisā. Pie tam atcerējos kā minimums 3 prezentācijas, kuras izraisīja jūru pozitīvu emociju nebija iepriekš pieteiktas, kaut vai tie paši rietumu atbraucēji.

    Ja ir kādas citas idejas, izņemot balsošanu, tad laipni lūdzu padalīties ar idejām 🙂

    Atbildēt
  2. Atbalss: Kijevā bankomātos ir uzstādīti skimmeri | Pods.lv

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *