Times.lv pirmā lapa latviešu valodā

Gunārs norādīja, ka Times.lv lapā tiek piedāvāta iespēja izteikties par to vai vajag pirmo lapu latviešu valodā, vai nē, jo kā jūs jau ziniet, tad atverot www.times.lv mums atvērsies krievu versija.

Tā kā šo projektu neapmeklēju, tad arī biju palaidis garām tādu faktu, ka jau mēnesi pirmā lapa ir latviski.

Jau gandrīz mēnesi, atverot Times.lv portālu, pirmā lapa ir latviešu valodā. Mums ir daudzreiz jautāts, kāpēc mēs spērām tādu soli. Atbilžu mums ir daudz, bet mēs meklējam taisnību.

Mēs dzīvojam Latvijā, bet Latvijā dzīvo gan latvieši, gan krievi. Tāpēc 7 gadus atpakaļ www.times.lv krievu versijai papildus parādījās arī sadaļa latviešu valodā ar adresi lat.times.lv. Visus šos gadus mēs izmēģinājām dažādas metodes jaunā portāla popularizēšanai. Bet savāktā statistika nedeva informāciju, ko tad no redakcijas sagaida latviešu versijas lasītāji.

Aicinām mūsu portālu apmeklētājus piedalīties balsojumā, kas labāk par skaitītāju ļaus noskaidrot mums nepieciešamo informāciju. Savāktie dati mums dos iespēju realizēt tieši tās izmaiņas, kas nepieciešamas jums!

Apsveicams solis. Nākamais būtu rakstīt daudz labus rakstus par tehnoloģijām, jo auditorija joprojām ir izsalkusi pēc labas informācijas.

5 thoughts on “Times.lv pirmā lapa latviešu valodā

  1. CooLynX Raksta autors

    Neko. Lasīju par izmaiņām, bet arī pagaidām neesmu kļuvis biežāks apmeklētājs. Iespējams, ka tas ir dēļ viņu biežajām pārmaiņām, kas rada aizdomas, ka tā īsti tur nekas nevar mainīties. Laikam nepieciešams laiks, lai kaut ko mainītu.

    Atbildēt
  2. kas

    Man boot.lv vēl liekas tāds bērnišķīgs, jaunais redaktors ir ok, bet pārejie tādi tīņi, kas sākotnēji pieņemti darbā zemās samaksas dēļ. Ja tos atlaiztu un pieņemtu normālus večus, tad arī projekts kļūtu nopietnāks. Ņemot vērā Zigmāra ambīcijas, kuras var redzēt jaunajās reklāmas cenās, štata atsvaidzināšana būtu prātīga ideja.

    Bet times.lv var mierīgi palikt krievisks, nelasu ne latviešu nedz krievu versiju, ir tik daudz angļu resursu ar info no pirmavota… bet uz pozitīvas nots protams var novēlēt veiksmi un gaidīt labu saturu.

    Atbildēt
  3. anymal

    Piekriitu kas. Manispeec times.lv var buut arii kurdu valodaa taapat kaa boot un cita lokaalaa latv.val. draza. Pietiek …
    Ja boot jaunais redaktors ir tas zaichiks, kas tajos boot vecaas tehnikas apskata videokaastos izceljas, tad jau tiktieshaam resursam jaanoveel veiksme! Kuda mir katjitsa?

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *