Dziobas Rar Player 0.006.4

Esmu redzējis dažādus video pleijerus jeb atskaņotājus, bet šādu redzu pirmo reizi. Dziobas Rar Player 0.006.4 5 025KiB ir uz MPlayer bāzes veidots atskaņotājs, kas ir spējīgs atskaņot RAR arhīvu saturu.

Play dvix/xvid movies from rar files. This program play rar files that:
Method compression : store
Play dvd, mvk, avi, mpge, ogg, rar(forward),  password rar (no forward)

Dziobas Rar Player izstrādā poļi. Šobrīd izskatās diezgan zaļa versija, bet tikai izskatās. Tā īsti lietojis vēl neesmu, lai varētu pateikt kaut ko vairāk.

Dziobas Rar Player

Sportiskas intereses vadīts atvēru kādu RAR arhīvu ar video. Programma atpako šo failu, atverot konsoli ar visiem tehniskiem parametriem, tālāk parāda video. Diemžēl nebija pie rokas pa daļām sapakots arhīvs, ko būtu bijusi jēga notestēt, lai saprastu vai ir kāda jēga no šāda atskaņotāja, vai nē. Bet varbūt kādreiz noder.

15 thoughts on “Dziobas Rar Player 0.006.4

  1. CooLynX Raksta autors

    Nezinu.

    Tikko kā pamēģināju – nea, VLC never vaļā raru. Varbūt jaunās versijas ver, neesmu testējis.

    Atbildēt
  2. vcb

    Kādus piecus gadus atpakaļ kautkas tāds būtu derīgs, bet mūsdienās uz moderniem datoriem nav nekādas vajadzības, itin viegli iespējams atpakot, sapakot un nopakot tos arhīvus kā vien gribās.
    HDD lieli, cpu spēcīgi, viss notiek zibenīgi, jēgas no lieka softa nav nekāda.

    Atbildēt
  3. CooLynX Raksta autors

    Mana doma bija tāda, ka šis brīnums varētu būt noderīgs, ja arhīvs ir sasists 40 gabaliņos un izmētāts pa bezmaksas servisiem. Tad ir būtiski uzzināt jau no pirmā atvilktā arhīva, kas tur patiesībā ir iekšā.

    Atbildēt
  4. Knaģis

    Tādā gadījumā vajag atarhivēt to pirmo daļu vaļā. Kamēr arhivators stāv vaļā ar jautājumu par to, kur tad atradīsies otrā daļa, palaist ar VLC vai ko citu to atarhivēto failu. Vajadzētu sākumam skaisti nospēlēties. Tikko notestēju – lai arī powerarchiver uzreiz bļāva, ka gribot otro arhīva pusi, nospiežot cancel šis atarhivēja gana daudz, lai ar gomplayer varētu to failu apskatīties.

    Atbildēt
  5. DD

    Es arī.. neredzu šim jēgu… Tāpat visas filmas tiek vilktas no torrentiem un t.t. Pa bezmaksas servisiem ir izķidāta pilnīga laža.

    Atbildēt
  6. putnis

    man gan patīk šitas verķis. kad novelku kārtējo PB vai Heros epu, nevajag čakarēties ar atrarošanu, pēc noskatīšanās izdzēšanu utt.

    Atbildēt
  7. vdl

    piiiilniigi nenopietns softs.

    shaada tipa speeleeshanu no rariem var panaakt izveidojot rar failiem ‘play_video’ actionu.
    tools-folder options-file types-rar-advanced-new
    action: play_video
    application: cmd.exe /C unrar.exe p -inul “%1” | “C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe” –file-caching 2000 –

    tas ‘-‘ beigaas ir vajadziigs lai vlc inputu njemtu no stdin

    unrar.exe jaabuut pathaa vai arii jaanoraada pilns celjsh liidz unrar.exe vai winrar.exe. tas pats arii par vlc.exe

    par alternatiivaam

    XBMC vai XBMC_PC – atkariigs no iespeejaam

    shobriid vieniigaa probleema (PC buildam) ir 5.1 skanjas probleemas un video overlay neesamiiba – izpauzhaas kaa tuch tuch manaama raustiishanaas uz aatraam kustiibaam

    xbox versija ir vienk ideaals media playeris

    btw shobriid tiek straadaats pie *nix versijas – ja tas izdosies tad buus iemesls daljeeji paariet uz *nix – vismaz media boxim

    pasham ir ~ nostabilizeejusies ideja par file system hooku kursh vareetu *.rar transformeet kaa folderi un atdot contentu – tad jebkursh softs vareetu no ‘store’ tipa arhiiviem lietot failus bez atarhiveeshanas. bet tam vajadziigs briivais laiks – hvz kad sanaaks kauko taadu – pagaidaam lietoju XBMC_PC un chiikstu par overlay neesamiibu

    Atbildēt
  8. Atbalss: 3 PriedeZ

  9. vdl

    njemu savus vaardus apakalj par dzhobas playeri – moka man gadiijaas liiks rars pirmajaa reizee – taga izstaas ka speelee gan ar visu seekoshanu

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *