Paradisevi.lv

Šodien IRCā pamanīju saiti uz jaunu akciju – Parādi sevi, ko rīko Galerija Centrs (agrāk tas bija vienkārši Unītis).

No 24. augusta līdz 7. septembrim, braucot liftā uz GALERIJAS CENTRS 4.stāvu, evi filmēs divas kameras, kas tiešraidē rādīs visu liftā notiekošo www.paradisevi.lv.

Pirmā lieta, kas iešāvās prātā bija apskatīties, ko par to raksta blogeri.

Paradisevi.lv

No 4 ierakstiem viens bija īstais. Mārcis raksta, ka šīs un daudzu citu akciju autors ir Gatis Mūrnieks. It kā tāds nieks, bet ar izdomu.

Tā kā izrādās nemaz nav tik traki – arī Latvijā reklāmas cilvēkiem strādā galvas, rodas orģinālas idejas un pats galvenais tās arī kāds pērk. Veiksmi citos jaunos projektos.

Tiesa gan nesen redzēju līdzīgu akciju. Uz ielas tiek fotogrāfēti cilvēki, viņu bildes tiek izliktas kaut kādā forumā, pēc tam bildēs redzamie cilvēki var pieteikties šajā veikalā un saņemt balvas. Diemžēl adresi vairs neatminos.

Mārcis stāsta, ka tajā liftā skaņas nodrošināšanai esot bijis novietots iPod, kuru kāds esot “aizņēmies” jeb vienkāršā valodā sakot – nospēris. Loģiski, ka šīs darbības tika piefilmētas un nodotas tālāk policijas izmeklēšanai.

15 thoughts on “Paradisevi.lv

  1. krizdabz

    Man ļoti nepatīk šī akcija.. Kādā sakarā bez manas piekrišanas visai pasaulei drīkst rādīt video, kuros esmu es nofilmēts man pašam par to nezinot.. Tas vispār ir likumīgi?

    Atbildēt
  2. Arturs Mednis

    Jaa, man arii liekas ne liidz galam atiistiita ideja, bet taa kaa zinu realizeetaajus un to, ka budzets esot mazs bijis (man vispaar uz Galeriju Centrs ir skrobe, taa kaa vinji man reaali izcalakareeja vienu dienu, kad deelj vinjiem paarplaanoju savu laiku, bet tas taa, cits staasts), jo klients esot skops, tad nu tas taa, skaidrs, ka ir dabuuts labaakais. Tikai kaada buus jeega un kaads no taa buusts buus es veel nezinu… Redzees…

    Atbildēt
  3. jancha

    tas ir saits kura iipashnieki nodarbojaas ar neluugtu fotograafeeshanu un taalaak sekojoshu piedaavajumu iegaadaaties bildes vinju maajas lapaa (nu ne pashas bildes, bet izdrukaatas, piemeeram uz t-krekla)

    Atbildēt
  4. CooLynX Raksta autors

    jancha, nē, tas ir cits saits. Lai gan arī viņi nodarbojas ar “nelūgtu” fotografēšanu, tomēr viņi piedāvā cita veida pakalpojumus.

    Atbildēt
  5. Bukete

    Glupums, cilvēku glupums ir neizmērojams, skumji.
    Stulbs pasākums, tiesa gan – šobrīd ačgārnajai publikas uztverei tas šķiet ok.

    Atbildēt
  6. DD

    AXIS Camera Control

    Discontinued product
    AXIS Camera Control (ActiveX component) makes it possible to view Motion JPEG video streams from an Axis Network Video product directly in Microsoft Development Tools and Microsoft Internet Explorer.

    ka lai dabū to AX strādāt?

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *