Labos Akmens tiltu un Maskavas ielas tiltu

Vakar lasīju, ka no vakardienas sāks labot Akmens tiltu. Braucot uz darbu nekādu rosību nemanīju nedz vakar, nedz šorīt. Darbā kolēģe pateica, ka NRA esot uzrakstījuši par to, ka Akmens tiltu sāks labot tikai naktī no otrdienas uz trešdienu.

Remonta laikā pār tiltu tiks slēgta kravas automašīnu satiksme, kuru svars pārsniedz piecas tonnas, kā arī gājēju ietve labajā pusē, taču uz tilta transporta plūsma turpināsies tāpat kā līdz šim – pa divām joslām katrā virzienā, nemazinot tā caurlaidību.

Lai arī remontu bija paredzēts sākt jau vakar, uz abiem tiltiem nekāda rosība vēl nebija novērojama un par darbu sākumu nekas neliecināja, taču abas firmas veic sagatavošanās darbus – vispirms jāizstrādā un ar sadarbības firmām jāsaskaņo darbu grafiks, un jau rīt pie tiltiem sāks ierīkot un norobežot būvlaukumus, aizvedīs vagoniņus strādniekiem, tehniku, kā arī nodrošinās apsardzi. Reāla rosība Maskavas ielā sagaidāma šīs nedēļas laikā, bet uz Akmens tilta satiksmes ierobežojumi tiks ieviesti naktī uz trešdienu, tātad sāks darboties jau rīt.

Priecē tas, ka autotransporta kustība netiks traucēta!

One thought on “Labos Akmens tiltu un Maskavas ielas tiltu

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *