Baltic IT&T 2004

Šogad tāpat kā arī iepriekšējos gadus, nu jau vienpadsmito gadu, norisinās izstāde Baltic IT&T 2004. Par to sīkāku informāciju var atrast rīkotāju mājas lapā kā arī atdzimušajā Cietnī ir atrodams neliels apraksts.

Tā kā man ir ielūgums, tad arī aiziešu, lai arī apzinos, ka ar katru gadu šī izstāde arvien vairāk degradējas. To apzinās arī kompānijas, kas tur demonstrē savus produktus un daudzas no tām vairs nepiedalīsies šī gada izstādē.

Visi gānī un tādā stilā, bet tāpat turpina iet uz šo izstādi. 🙂

41 thoughts on “Baltic IT&T 2004

  1. Gnom

    Offtopic: pa lamerski, bet tomēr: Kā uztaisīt no vairākaām updatu instalaācijām vienu?? respektīvi ir vairāki updati, lai nečakarētos un nemauktu uz katras darbstacijas katru atsevišķi, vēlos uzzināt, kā uztaisīt instalācijas package, kas apvieno viņus visus, Varētu ja maukt no servera, bet pie tā pieejas nav..

    Atbildēt
  2. heh

    Tiko atgriezos no izstādes. Kā jau iepriekš ir minēts nekā nopietna tur nava. Pat saistībā ar komunikācijām šogad ir ļoti švaki.
    Pat taadas lietas kā suvinerīri (parasti rakstāmrīki) praktiski netiek dalīti tikai retums varbūt kautko paliekošu var iegūt.
    Bēdīgi, ja kautkas netiks mainīts viss noies uz grunti 🙁

    Atbildēt
  3. adm

    nu taa ka ana haljavu tad aizbraukshu paluuret, bet njemot veraa peedejos gados redzeeto ta aistaade saak palikt reaali nozheelojama

    Atbildēt
  4. mr.pain

    mhm tiko no turienes.. protamz ar ielugumu tiku..neredzeju LMT..aa btw palasi cietnis.lv tur ir tak raxtiic ka LMT shogad nepiedalaas…ka ari Siemens mobile …kgan es tur redzeju shamo stendi,tik tas ka tur bij fikseetie talrunji..vaitad fiksetajiem ar mob nau nekada sakara? bet nu taa..iespaids neko laps nebij..

    Atbildēt
  5. Rukicc

    Aizgāju apskatījos….. vispār trūcīgi lieli tukši laukimi, maz cilvēku. maziņi stendi neviens vairs negāž iekšā $$$ savois stendos. Aprunājos viena stendā teica lai nākot piektdien un iedeva vēl divvu sielūgumus..:)

    Atbildēt
  6. Vaards

    Spamu liste laba lieta, bet man tiko iespamoja YO.LV… Taads briinums arii ir atdziivojies, vot tak 😉
    Bet juus te paspamojiet, paspamojiet – man vajag uzkraat motivaaciju, lai neietu – dikti jau negirbas… Bet taadoma – nu kaa tad es neieshu?
    V.

    Atbildēt
  7. juris

    Patiesībā šī ir pirmā no IT&T izstādēm kurā guvu tīri praktisku labumu – glāzi šampanieša ;)) Iepriekš nebija sagadījies ierasties uz atklāšanu.
    Šogad tie stendi tādi švakāki kļuvuši, LMT nav, Jautāju vienam keksam par Palmiem sagribējās ko līdzīgu treo bet šis neko jēdzīgu pateikt nevarēja, nu ko tad lielās ja neko nezin.
    ā jā šoreiz laikam tur liek biki reklamēts linux.

    Atbildēt
  8. Huli-GuN

    Njaa… biju izstādē tāpat kā visi pārējie ar ielūgumu. Biju paņēmis līdzi videokameru, praktiski visas filmas pamatā ir beibes, kurām bija ļoooti īsi šortiņi un skaistas kājas 😀
    Redzēju pat divus klaunus un kaut kādu geišu. Par tehniku… Geimera sapnis – virtuālās vides veidotājs, tb, liels ekrāns kā noškelta lode. vot tas ierullz

    Atbildēt
  9. Andris

    Njā – švaki, švaki, šoreiz (jau atkal).
    LMT nav un mobīlie vairs nevienam nespīd :). Var gadīties paspēlēt Prata Banku ar Švānu Lattelekom stendā. Tilde tā neuzkrītoši un neuzmācīgi reklāmēja TB2002 otro izlaidumu. Šoreiz "haļavu" nodrošina ALGS group ar alus glāzīšu iznēšāšanu un ~10Ls vērtām skandām un jauniem korpusiem (ja piedalies konkursos), ja atnes savu PC kasti, ko turpat uz vietas sadauza ar vietējām "kuvaldām" – par to apbalvo ar jaunu kasti. Jā, jā bija arī Letiņu Linux – tip Amber. Izstādē sastopami Termaltake kastes no Jet Computers.
    P.S.
    ko tur darījā Pasaules Optika netiku gudrs :))
    tāpat daži grāmatvedības žurnāli, spēļu pasaule.
    njā ko te var vēl piebilst.
    šie tā kā būtu šodienas Biznesa dienas iespaidi.
    EoF.

    Atbildēt
  10. Kāds

    ko tur darījā Pasaules Optika netiku gudrs :))

    Pasaules optika ir I.Lāča (LU rektors) un Grabovska (LU FMF fakultātes Optometrijas nodaļas vadītājs)uzņēmums, kuram darab spēku nodrošinas Optometrijas nodaļa.
    Zinot, ka LU Fizmati šobrīd Latvijā vedo IT spici domāju ka saistība ir meklējama šeit….
    Varbūtr optikā ir kaut kādasbaigās tehnoloģijas…
    Šķiet Pasaules optika ir nopirkusi Latvijā arī Vision ekspress.
    Vai kāds sajūt LU spēku????

    Atbildēt
  11. A.

    Pasaules Optika tur laikam ir aiz aprēķina, ka katrs, kas interesējas par IT, tb sēž pie datora diendienā, ir ar sabojātu redzi
    :/

    Atbildēt
  12. Pecis

    Mja te Pecis no Letiņu Linux. Nuuu vispaar jaapiekriit – it kaa ir paaris gigantiski stendi, saliidzinoshi ar pagajusho gadu, bet nu zapte jau tur ir bez satura. Starp citu kas ir tie ALGS group? Nepiekriitu ka telekomunikaaciju jomaa nekaa nebija, vajadzeeja droshi iet un pajautaat, mani tur visvairaak ieintereseeja bezvadu inets VISAA latvijaa ar kaadiem 350 kbaiti/sec. Stends arii taads paliels, nu nez…
    Meitenes ir shiis izstaades vislielaakais plus 🙂 Un kaa sola, veelaak buushot vairaak 🙂
    p.s. godiigi neizprotu Telia Latvija gigantisko piramiidu 🙂

    Atbildēt
  13. hvz

    ne tikai IT kantoros!
    Visiem darbiniekiem, kam darbs ir visu dienu pie datora, pienākas obligāta redzes pārbaude. Tas ir noteikts darba likumdošanā.

    Atbildēt
  14. KSB

    Laikam firmas saak saprast ka nav vērts ieguldīt naudu tur, kur tā nenes pelņu. Teiksim ja ir kautkāds programmatūras izstrādātājs, tad tur var demonstrēt produktu. Bet ja ir kāds dzelžu salicējs, ko tad viņš tur rādīs? Iespējams, ka pirmā diena bij vairāk orientēta uz biznesa klientiem , tāpēc nebij paarāk liela action.
    Nu par īsajiem šortiņiem runājot, pagājušgad manliekas pat labāk bij. Šogad akal varēja teikt: "re, re, rekur Microsoft ar Samsung aiziet!" ;DDD
    Patika tas prāta bankas pasākums klātienē. Tiem kam interese: Katru dienu 14:00 izņemot 5-dien laikam.

    Atbildēt
  15. ZBH

    nu, veel tur biij incant Zalman produkcij taa pas Jet stendaa, cik nu var ticeet, pash velkot ieksaa, RAM modul radiator (cik nu tie iraid radiator), liidz sim dziivee taa arri nebiij redzeejs, tikai diivain, ka tie nebiij ThermalTake, kur produkcij Jet tomeer arri tirgo, a man neko neizsakos firm.
    veel biij incant Svenx kok kompj 🙂 nu lab, klavs, pels un monj 🙂
    bet nu vispaar kritums drausmiigs, shogad laikam pirmo reiz pa peedeejiem gadiem neviens Mac nebiij izstaadee 🙂 a taa gribeejaas Panter pabakstiit 🙂
    btw, kur tur LIIS stends? es nevareej atrast, viniem vins mozj druum lielais?

    Atbildēt
  16. J@nis

    Ļoti jauka izstāde! Prieks pastaigāties. Tāds plašums, ej kā patīk, kafejnīca. Kūla! Viens tikai dzīvu krokodilu gribēja man uzmest (reāli). Tiesa pastaigāties labāk kaut vai pa Brīvībeni. Laikam pēdējais gads, kad biju

    Atbildēt
  17. log

    Microlink torte gan bija garda !!! 🙂 Un Sirius sateliitu noziimiites labas !!! paarejais jau pa vecam un veel tie Triatel mobiilie taadi jauki !

    Atbildēt
  18. core

    Kopumā – sviests. Ar katru gadu piedalās mazāk un mazāk uzņēmumu. Iepatikās FUJI un OLYMPUS stendi ar kvalitatīvajiem digitālajiem fotoaparātiem – ir idejas par S7000 iegādi 🙂 Interesanti bija uzklausīt itālietes stāstu par sat telefoniem. Pastaigājos, paspiedu rokas paziņām un viss. Satiku coolynx – nospriedam ka izstāde ir kārtējais sux 🙂

    Atbildēt
  19. tamster

    Jū, fotoaparāti bija tīri tā neko. Bet nu izstādē pavadītais laiks ar katru gadu -50%. "Kafejnīcā" jauni galdiņi 🙂

    Atbildēt
  20. JDat Deface

    Izstaade bija garaam. Bet…
    Bij arii dazhi labi momenti.
    *Visu cienju YE International. imho labaakais stends. Svieciens Leonam 😀
    *Bij iespeeja paskatiities baazes stacijas. Der tiem kas nodarbojas ar mobiilajiem sakariem, UMTC, utml fiichaam.
    *Pamieloju acis lie caurspiidiigajiem keisiem. Tas ar iebuuveeto pelnutrauku ira laps.
    *Kaa vienmeer ProLine atshkjiiraas ar savaam (pusliidz) sexiigajaam beibeem.
    Ja sho neskaita tad reaali debiila izstaade.
    Lattelecom bljaustaas kaa negudrs.

    Atbildēt
  21. gg

    Man patika taa kabiiniite ar duumiem – iegaaju un kritu panikaa 😀 tieshaam labi..
    beibes – viennoziimiigi pozitiivi (kaa nekaa pavasaris)
    paareejais viss galiigi suukaaja .. it seviskji taa stulbaa geimeru bumba.. un Ozols Lattelekom stendaa protams – lohs kaa vienmeer..

    Atbildēt
  22. R21vo

    apskatiiju..izveerteeju..rezumeeju par suudiigu esam 🙂
    vispaar interesanti vija par to 3sho mob operatoru. stereo speeles gan neko nerulz.. 🙁 ar katru gadu mazaax tas pasaakums paliek..

    Atbildēt
  23. thinman

    vai nav vienalga, kaa pavadaam briivo laiku? un ja iespeeja aiziet uz izstaadi … paskatiities uz O-Z-O-L-S tuvumaa … njaa, ne katru dienu ko taadu ieraudziisi … OZOLS, un kaut ko par datoriem un inetu arii zin!
    Vispaar jau bija veerts paskatiities, kaa Lattelekom piesaista jaunatni …
    Vareeja jau tur buut vairaak visaadu prduktu un ficcu … Bet arii taapat labi bija diezgan! Izstaadei ir tendence paarveersties par ssovu! Un kaapeec ne?

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *