34 thoughts on “Yahoo palaidis jauno meklētāju

  1. kex

    Man patīk šī google meklētāja modifikādija: http://www.smartdevil.com/google/ Katram atradumam klāt tiek pielikts mazs screenshots ar šī lapas izskatu.

    Atbildēt
  2. Pablo /118/

    Nu bet Jēzus Maria…. Jau 2003 gada vasarā YAHOO paziņoja – YAMIE SAVU MEKLĒTAJU APVIENOS AR GOOGLE!!! bla bla bla

    Atbildēt
  3. FaLcoN

    Khe, yahoo taču vienmēr pirkuši no googles informāciju, tāpēc neko labāku par google viņi piedāvāt nevar. Vienīgi mārketinga jautājums.. jo teiksim, kad es mācījos maziņās klasītēs, vienīgais ko zināju bija altavista un yahoo. 😀

    Atbildēt
  4. elviss

    Rezultāti nav identiski! Meklējot pec vārda radiostacijas yahoo manu lapu piedāvā kā pirmo rezultātu(tas priecē:)) bet google tikai kā 7 rezultātu! Un atšķirības nav tikai dažādā secībā izkārtotos rezultātos bet arī piedāvātie resursi kopumā ir dažādi un atšķirīgi!

    Atbildēt
  5. xexe

    coolynx opera rulllē, ie arī un ugunsoutns vispār jau labākais ir ie jo tomēr lapas vairāk ir savietojams tieši ar ie, www.radioswh.lv lai tiktu pie top40 ir interesanti gan ar operu gan ar ugunsputnu

    Atbildēt
  6. Dunduks

    dunduks –
    veciit, buutu sasodiiti jauki, ja tomeer sheitan izmantotu kaadu citu niku, jo vismaz sheit es biju pirmais un tu neko Taadu neraksti, lai es justos pagodinaats ieraugot tekstu virs paziistamaas burtu kombinaacijas, brg … 🙂

    Atbildēt
  7. dunduks

    ok. parādi man vienu savu postu, ko tu esi šeit rakstījis un galvenais kad.
    [quote]jo vismaz sheit es biju pirmais[/quote]
    ja tas tā būs bijis, tad piekrītu.

    Atbildēt
  8. lasītājs

    bush: tāpēc, ka Google vairs nevelk. Ja Google turpinās tādā garā, kā pēdējos trīs mēnešus, tad pēc kāda laika Google būs tāds pats kā IE pārlūku lauciņā – uz veciem lauriem sēdošs sūds.

    Atbildēt
  9. Tāpat vien to bush

    Kāpēc, piemēram, bija vajadzīgs Linux, ja jau bija Windows, Unix?


    Tāpēc, lai cilvēkam būtu izvēles tiesības.

    Atbildēt
  10. Devil_Inside

    Kad man sagribas paākstīties ar krāsainiem meklētājiem, tad izmantoju www.kartoo.com, bet ikdienā izmantoju to pašu google tikai ieliktu defaultā IE search vietā.

    Atbildēt
  11. Pablo /118/

    To daysleeper: Runājot par radio SWH webmasteru, khm khm. Personīgi esmu ar viņu pazīstams. Ja nu rokas viņam tiešām ir līkas, tad druksu taisnākas par tavējām :D, bet nu par lietu. Ja mēs runājam, kas ir webmasters, tad droši varu teikt, ka engīnes kodus jams laikam neraksta, jams updeito un visādi citādi maina datus uz engīnes, ko uzkodējusi firma X, ko šajā gadījumā neminēšu, bet bublisks fui par sliktu risinājuma atbalstu dažādiem expoeriem.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *