NetMeter 0.9.9.9 beta

Izskats mēdz būt mānīgs. Tā nav jauna DU Meter versija, bet gan pavisam cita programma. Sen nebiju eksperimentējis ar trafika uzskaites un attēlošanas programmām, bet te izdomāju notestēt NetMeter tikai tādēļ, ka izskatījās līdzīga DU Meter, ko lietoju jau ilgu laiku, bet atšķirībā no pēdējās ir bezmaksas.

NetMeter

Uzliku es šo mazo brīnumu NetMeter 0.9.9.9 beta 599KiB un sāku to testēt. Lai arī paša grafika krāsas bija savādākas, tomēr viss pārējais bija tieši tāds pats kā DU Meter. Visas pogas un ikoniņas bija identiskas. Vienīgā atšķirība ir tā, ka dažas iespējas iztrūkst. Pie kam iztrūkst tādi nieki kā, piemēram, eksportēt atskaites var tikai uz .csv (comma separated values) un nevis uz vairākiem formātiem kā tas ir DU Meter, bet visādi citādi tas gandrīz viens pret viens līdzinās ar kādu no iepriekšējām versijām.

Vienīgi pamanīju vienu gļuku. Parotaļājoties ar opcijām un izejot ārā no tām pazūd grafiks, lai arī stāv ķeksītis “Always on top”. Bet tā šī programmiņa izskatās kā vienīgā bezmaksas alternatīva DU Meter lietotājiem.

16 thoughts on “NetMeter 0.9.9.9 beta

  1. Andris

    sorry, spams, bet vai kaadz man luudzu vareetu pateikt cik ligs laiks vajadziigs lai apollo ISP piefiseetu DNS server chages… momainiiju gandriiz pirms 2vaam dienaam, nekaa (no paliidziibas dienesta neko vairaak kaa to ka tas notiek automaatiski izdabuut nevareeju … 😀 )

    Atbildēt
  2. Sarky

    Jauki. Legāli lietojams variants tiešām līdz šim pietrūka. Bet ar to vienīgo eksportējamo formātu pilnīgi pietiek – vienkārši liekam Ekscelī. Vēl jo vairāk – tā tikai beta – gan jau būs arī plašākas iespējas. Ar laiku

    Atbildēt
  3. coolynx

    Budzis: gandrīz visi ārējie baneri, kas te ik pa laikam parādās ir maksas, izņemot tos, kas tiek atbalstīti. Ja interesē, sūti meilu un gan jau kaut ko sarunāsim. 🙂

    Atbildēt
  4. coolynx

    [cx]: ir tikai tās iespējas, kas DU Meter, ne vairāk, bet varbūt šis tas pietrūkst, bet ir iespēja izvēlēties interfeisu.

    Atbildēt
  5. Udzzis

    Šis tas protams iztrūkst, kā piemēram *notifications*, toties ir lietiņas kas man iepatikās uzreiz – *fading effects* un it sevišķi *”click-through” feature* – nevajag vairs bīdīt DUMeter šurpu turpu, lai tiktu pie kādās kontroles. Gadiīsim nākamās uzlabotās/papildinātās versijas (kaut tas ir acīmredzams plaģiāts, toties FREE).

    Atbildēt
  6. sorehead

    Andris, nu divas dienas ir noteikti par ilgu. Ja vajag registrēt DNS vari pieteikties, tiesa gan tas būs maksas pakalpojums.

    Atbildēt
  7. JurKa

    a nez nevar to progu pasleept kaut kur trayaa, vai kaa process, lai neparaadaas nekur, un peec tam suutiit atskaites pa lokaalo uz citu kompi a?

    Atbildēt
  8. nezinīc

    Paldies labie cilvēki, kas visi kā viens varēja man pastāstīt, ko tā proga dara un kas tā vispār par progu… Jūs esat TIK kruti! 🙂 Labais, ierullē! Tik gudri, nu tik gudri, ka pat nevar no savas lielās gudrības nevienu pašu mazu gabaliņu uzdāvāt kādam citam.
    Un nav jau tā ka es nevarētu pats to noskaidrot… Var jau saprast, ka kaut ko mēra tīkla darbībā… bet nu ko tieši un kādā veidā?… Un no Jums atbildes nāca viena pēc otras… 🙂 vienkārši bija patīkami ar Jums, Gudrie, pakontaktēt… pALDIES!!!

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *