Līdzīgas ziņas news.inbox.lv lapā

Viktors atsūtīja visai interesantu bildi no news.inbox.lv.

news.inbox.lv

Tagad tikai atliek noskaidrot vai tas ir Krievijas aizsardzības ministrs, vai arī kāds Igaunijas Tautas savienības pārstāvis. Paspaidīju uz apakšējām saitēm, kurām pēc idejas vajadzēja norādīt uz līdzīgiem rakstiem, lai atrastu to rakstu no kura ņemta šī bilde. Rezultātā sanāca sekojošais.

Ja pieņem, ka zem virsraksta atrodas saites uz līdzīgiem rakstiem, tad:
Krievijas aizsardzības ministrs: Krievijas armija nevarētu sākt karu un tāpēc ANO aicina palīdzēt 45 miljoniem cilvēku. Vai arī Sievietes izģērbjas mākslas akcijā Ņujorkas stacijā līdzīgs raksts ir Bibliotekāra kaislība. ‘Aborts’.

Patiesībā tur vēl ir daudz *līdzīgu* saišu. Kad paliek garlaicīgi, tad var izklaidēties spaidot pa saitēm.

11 thoughts on “Līdzīgas ziņas news.inbox.lv lapā

  1. nbinc™

    Nu šādi joki ne tikai vietējiem infoportāliem gadās. Esmu pamanījis arī iekš gazeta.ru un arī citos resursos. Viss notiek tāpēc ka ziņas pastāvīgi atjaunojas, bet linki paliek veci. Tas ir cilvēks atver teiksim pirmo lapu un tur links uz “Hot News”, kamēr cilvēks lasa, kas tur veel pirmā lapā ir, tas “Hot News” jau paspēja atdzist un zem tā slēpjas jau kas cits. Manuiprāt tas ir vienīgi slikta lapas linku organizēšana (ja zem līdzīgiem linkiem var gadīties dažādas ziņas). Ja linki butu fiksēti (lasi unikāli katrai ziņai) tad tādas problēmas nerastos….
    /protams tikai mans viedoklis/

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *