AVG Anti-Virus 7.0

LongT informēja par AVG 7.0 Anti-Virus iznākšanu. Atšķirībā no iepriekšējās AVG 6.0 Free versijas, tagad šī programma tiek piedāvāta par maksu.

Laikam sešas versijas bija pietiekamas, lai pilnvērtīgi notestētu šo antivīrusu un tagad to piedāvātu par naudu.

AVG

Vecās bezmaksas versijas turpinās atbalstīt, bet cik ilgi nav zināms. Vienu brīdi viņi izdomās, ka pārāk maz pērk jauno versiju un “aizklopēs” ciet bodīti.

GRISOFT will continue supporting AVG Anti-Virus 6.0 through this website.

The older AVG Anti-Virus version 6.0 will be supported futhermore. The termination of the AVG 6.0 support will be announced ahead of time.

Ehh, tā arī nemaz nepamēģināju šo brīnumu.

8 thoughts on “AVG Anti-Virus 7.0

  1. f

    Es no savas puses varu teikt, ka ir labs prieksh free produkta (es runaaju par 6.0 versiju). IR gan dazhas lietainjas, kas laikam pieejamas tikai pilnajaa(maksas) versijaa, kas pietruukst. Piemeeram, ja ir kaads viirusainis ieperinaajies, ko pats AVG nespeej saarsteet un/vai paarnest uz karantiinu (virus vault), tad naakas pasham ar rocinjaam dzeest aaraa vaininieku. Kas, principaa, nav nekas traks, jo logos var atrast krush ir tas vainiigais, bet nu tomeer.
    Un veel, iespeejams subjektiivs veerteejus, bet shis zveers iipashi nebremzee sisteemu. Tiesa saliidzinaat varu tikia ar NortonAntivirusu 2003.

    Atbildēt
  2. KR@UKLIZ

    Man pēc 2 menesu AVP lietošanas un rakasana pa pasaules timekli tik daudz zveru sakrajas ka PC-Cillins pateica ka man ir ļoti daudz. Nevela tas AVP ne ker ne tira a ja ker ta mak tikai parsaukt ne tirit labakajaaa gadijuma

    Atbildēt
  3. Krotow

    2 KR@UKLIZ: Ja tu AVP bāzes laicīgi neatjaunosi un laidīsi visu, kas katram spamam piegabināts klāt, ne tādi vien zvēri saviesīsies 🙂 Man kaut kā ar 3.5 Gold versiju pilnībā pietiek – visu laicīgi pamana un arī nebremzē, atšķirībā no jau jaunākā AVP 4.x, par Nortonu un McAfee nemaz nerunājot.

    Atbildēt
  4. Uibis

    2 KR@UKLIZ: Vai tik’ Tu nejauc AVG ar AVP… principaa 2 dazhaadas lietas; Hmmm… taa sanaaca, ka man ieprieksheejaa darba vietaa bija lcenceets 6. AVG – nekaadu probleemu vai bremzeeshanas 😉 Arii ar apdeitiem no problem. Un pats labaakais – AVG netika “apeests”, taa kaa to dazhi viirusi ar Norton’u dara… Bet par McAfee piekriitu – kaadreiz bija labaakais, tagad – miris

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *