20 thoughts on “S.C.O. vs. Linux

  1. Benvenuto

    pilniigs offtopiks, bet mani jau sen moka zinjkaare par godu kam ir tas “nesudba” augshaa? tb kaa to saprast? es to saprotu kaa to, ka netskeipam nekad nav lemts uzveikt IE. vai buushu sapratis pareizi vai pievienojies tiem 100tiem, kas to iztulkojushi ne taa?

    Atbildēt
  2. K|NG

    Nu es ar īsti neiebraucu, dēl manām krievu valodas zināšanām, bet cik es te saprotu, Viens baidās, ka hakeri “paņems”, otrs tipa, ka tas ‘būtu forši!” …

    Atbildēt
  3. Aidus

    Hmm me ar nedaleca vai arii joke taac nojaats un pavecs i washe neko nerubiiju shodien wisu dienu buhaju kaukaadam bomzim 3 pudeljuz alu iedevu piilnas of course :)))

    Atbildēt
  4. wnnts

    Taa probleema ir diezgan aktuaala sakaraa ar to ka M$ nopirka SCO UNIX. Ibio.
    Tizls joks. Bet taada ir realitaate – M$ centiisies visiem speekiem saglabaat savas tirgus poziicijas. Kad bija antimonopola tiesa Bils nesaprata ko noziimee vaardu salikums “tirgus dalla”. Daudzi ironizeeja ka Bils nesaprata tikai otro vaardu 🙂

    Atbildēt
  5. Neonz

    2 wnnts: ko tu tur muldi? M$ nenopirka SCO. SCO nopirka Caldera – bijushie DR-DOS iipashnieki (kuri riikojaas kaa suns uz siena kaudzes – pashi ar DR-DOS neko nedariija un citiem ar nedeva tb atteicaas izmainiit licenzi, kas ljautu publiski izplatiit cilveeku veiktaas izmainjas sisteemas sourcee).

    Atbildēt
  6. MZM

    Es gan dzirdeeju, ka patiesiibaa SCO pieder taada pati licence, kaadu jamaa iedeva IBM Unix usoshanai un taatad SCO nekas nespiid.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *