eMule v0.26d un Emule Plus 24b 4 Mav ar Proxy

eMule Ir iznākusi kārtējā apakšversija eMule v0.26d 924KiB kurā ir izlabotas iepriekšējā vesijā atrastās kļūdas.

Patiesībā šo publicēju tikai tāpēc, ka pamanīju it kā pirmo eMule Modu ar Proxy atbalstu – Emule Plus 24b 4 Mavmule.

Tiem, kas nepārzin eMule varu pateikt, ka tā nav oficiālā versija un tajā var būt ļoti, jo ļoti daudz kļūdu. Lejupielādēt uz doto brīdi pēdējo versiju Emule Plus 24b 4 Mav 798KiB, kas iznākusi 12.1.2003 11:23. Mavmule mājas lapa.

Mavmule is the first mod which supports connecting throug a PROXY server
Mavmule is based on “eMule Plus 24b 4”. It has implemented all its features.

Ak, jā. Es neesmu testējis šo versiju un neko sīkāk par to nemācēšu uzrakstīt. Pagaidām par pēdējo versiju var sīkāk palasīt eMule forumā. Jāpierod pie forumiem kā arī jāsāk domāt.

Ja ilgi sēž uz viena eMule servera, tad var pazaudēt *dzīvos* serverus. Tāpēc der iegriezties ed2k.has.it, kur ik pēc 6 minūtēm tiek atjaunots serveru saraksts. Starp citu, šo adresi publicēju jau kādu 5to reizi. Domāju, ka pat tankisti savās planšetēs jau sen ir iegravējuši šo adresi…

Ja DC vai DC++ lietošana sagādāja problēmas, tad eMule vai eDonkey labāk neaiztikt – būs mazāk galvassāpes gan jums, gan tiem, kam nāksies uz jūsu jautājumiem atbildēt.
eMule sux un must die, jo ir ļoti slikts P2P klients, neko nevar lejupielādēt un neko nevar atrast. Ir jālieto DC vai DC++ un nebūs jādomā – palaid, pieslēdzies un kačā, gluži kā Ozols, kas kačā visu laiku.

16 thoughts on “eMule v0.26d un Emule Plus 24b 4 Mav ar Proxy

  1. Devil_Inside

    Ar mūli man bija problēmas tieši proxy/firewall dēļ. Cerams ka tagad vairs nebūs.
    P.S. Offtopic: Opera atriebjas Micro$oftam par msn.com lapu. Lasīt šeit. Varbūt kāds var smukus screenshotus sataisīt?

    Atbildēt
  2. Kaklz

    nez kaapeec liekas, ka peedeejaa rindkopa domaata taadiem, kas pat ar DC++ nemaak neko normaalu izdariit .. tad nu tiem iipasha pieziime, ka eMule nav gluzhi lamer friendly ..

    Atbildēt
  3. produkc

    coolynx: izstaas ka tev kautkaadas personiigas pretenzijas pret dc++ jo “katraa” (peedinjaas taapeec ka katraa mosh arii ne) rakstaa par emule tu kautkaa sleepti apdirs dc++..

    Atbildēt
  4. bush

    nesaprotu, kaapeec buut mazohistam un mociities ar emuuli vai edonkij, nelietojot dc. tas pats viss jau vien tur ir. coolynx, gruutaak un sarezhgjiitaak nevienmeer noziimee labaak.

    Atbildēt
  5. MZM

    TO: bush
    DC truukums ir tas, ka labas lietas .lv nav, a no aarzemju hubiem – tikpat labi tad jau ed2k der. Man paluudza dazhus MP3 samekleet un vieniigaa vieta kur tos atradu bija KaZaaa – ne DC ne ed2k neliidzeeja 🙁
    ed2k veidiigajiem ir vairaaki lieli plusi – galvenais no tiem ir HASH. Vairs nekaadu Matrix5, LOTR3 utt. Liidziiga fiicha ir DC Linux klientaa.
    .lv DC sux, jo aizvien vairaak serveri prasa lietot DC++, a jamajam Linux versijas nau 🙁 Mani ar DCGUI met aaraa un MlDonkey lietotaajus neciesh kaa sugu. Nu kaa lai te fano par DC++????
    Muulis ir leens, bet ahuuna labs.

    Atbildēt
  6. produkc

    MZM: iisteniibaa ir taa ka sux latvijas hubi, nevis pac dc..
    /me arii ar to saskaaraas ka dcgui juuzerus nelaizh iekshaa 🙁

    Atbildēt
  7. Lieta

    Uzliku eMule, palaizhot nenormaali kompis saak bremzeet, lasa kaut ko no cietnja, hvz ko. Peec min 10 prikoli biedzas. Pameegjinaaju eDonkey. Tas pats variants. Kaads var ko ieteikt? OS: W2K

    Atbildēt
  8. coolynx

    Lieta: pamekklee arhiivaa ir viens ljooti garsh raksts par emule tur buus siikaak viss aprakstiits. bet iisumaa emule taisa failu hash.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *