Tele2 neļauj sūtīt email – SMS?

Lūk kādu e-vēstuli saņēmu no Kirila. Emm, man patika e-vēstules sākums (bez ironijas) un sajutos ļoti svarīgs. 🙂
Vienīgi man nav ne jausmas kapēc Tele2 met atpakaļ šos SMS.

Kirils raksta:
Sviecinaati,
cienijamaa pods.lv redakcija,

uz sava servera esmu uzveidojis skriptu, kas suuta laika zinjas uz
mobilajiem telefoniem no riita taa ap 7.00 (http://www.ps.id.lv/mobile/news.php), bet jau paaris nedeeljas man pienaak atpakalj apmeeram puse visu email-SMS, kas suutiiti uz TELE2.

[Send limit exceeded]

Nekaados oficiaalos papiiros neatradu neko par “send limit” (luudzu,
labojiet mani, ja kljuudos) Manu e-mailu TELE2 vienkaarshi noignoreeja. Nedriikst tachu nogriezt saviem klientiem servisu SMS no interneta – vinji par to maksaa, pat ja maz; vienalga maksaa.

Luudzu Juusu paliidziibu situaacijas risinaashanaa. (Vismaz atbildi no TELE2 gribu sanjemt.) Ceru, ka ja Juus ievietosiet to savaa lapaa un radiisies diskusija par sho teemu, TELE2 pieveersiis tam uzmaniibu.

Ceriibas pilns,
Kirils Solovjovs,
servera ps.id.lv administrators.

62 thoughts on “Tele2 neļauj sūtīt email – SMS?

  1. Vistu Zaglis

    Principā man atsūtīja workaroundu šitai probzai (tur ir limits ielikts), bet teikšu godīgi – ņe hera nesapratu. (Gan arī vēl neesmu pārāk iedziļinājies). Ja nu kas – varu padalīties -> raxti mailu!

    Atbildēt
  2. MM-Y

    da tas limits darbojas uz to ja suuta no viena meila uz dazhaadaam adreseem vai uz vienu adresi? no [adreses] tiek suutiits katru riitu peec 7 sms uz 1 konkreetu mobilo telefonu sms. Es gan nesaprotu, kapeec tele2 blokjee shaadas sms, es zinu ka uz tele2 vareeja (nezinu ka tagad) suutit 100sms un visas tas sanjeemeejs raudaadams dzeesa laukaa. tad tagad ir laikam ienaakushas suudziibas par to smsbombiishanu un shie beidzot noblokeejushi sms, bet kapeec blokjeet sms ja vinjas tiek suutiitas uz dazhaadiem numuriem??? (neredzu tam jeegu)

    Atbildēt
  3. Jurists

    Hm, ja godīgi, nesapratu, kā tad un vai tad kāda operatora klients tiešā veidā maksā par Email2SMS gw pakalpojumu? Labi, saprotu, ka šis pakalpojums ir iekļauts kopējās izmaksās un ka sūtot SMS no telefona, 0,00000___x___ Ls tiek pie cenas pierēķināti tam gadījuma SMS, ko jamais kādreiz var no emaila saņemt. Cik zinu, operatori šo servisu piedāvā bez maksas un “as is”, tas i,. tā funkcionalitāte un kvalitāte ir tāda, kā bezmaksas pakalpojumam, un, ja šāds limits tiek ieviests, tad juridiski šādai pakalpojumu izmaiņai nekāda klientu brīdināšana nav vajadzīga. Citādi ir ar maksas pakalpojumiem, jo tādā gadījumā eksistē līgumattiecības. Gan jau ka juristi mani palabos, bet pagaidām – ja gribi kvalitāti, parakstieties uz maksas pakalpojumiem. Piemēram, maksas laika prognoze.

    Atbildēt
  4. MM-Y

    tam arii piekriitu, jo tele2 nav izdeviigi tas ka vinjiem atnjem shiis maxas iiszinjas. Ir taksh dauci varianti: “suuti sms pa 0,35Ls sanjem laika prognozi 5 dienas!” u.c. Protams Tele2 no taa ari ir savs labums, jo kaa bija raxtic “iAuto-ziedojiet iAuto” komentaaros: “Redaktors 23.01.2003 17:10: Sūtot no LMT mēs saņemam lielāku daļu naudas… TELE2 no 0,35 mums dod tikai 0,14… Arī ziedotājam ne īpaši izdevīgi. LMT atdod 2/3 no ziedotās naudas.”… Luuk taa… Protams LMT tas ari varbut bus neizdevigi, jo Kirils sho pakalpojumu piedava bez maxas, bet LMT pashiem ir savs Meteo (kas gan maxaa 0,826Ls/1sms/1meenesis Meteo< /a> … luuk taa!

    Atbildēt
  5. athlon

    Hmm Knagji paspeeji par Kirilu pirmais nokomenteet. Vispaar jau cuuciiba par shitaadu lietu. It sevishkji par atbildes nesanjemshanu.

    Atbildēt
  6. flipo

    1) jaaskataas jau kaads tad ir tas liigums klientam kursh nevar sanjemt e-mail uz telefona. Ja operators kaut kur ir mineejis, ka taada iespeeja ir tad principaa taa ir jaanodroshina (vienalga bez maksas vai maksas, jo varbuut tikai deelj taa es piesleedzos). Preteejaa gadiijumaa vareetu giresties tiesa tikai zini ka zaudeejumiem kas radushies shii iemesla deelj ir jaabuut virs 50 Ls
    2) vai tad nav vieglaak uztaisiit sciptu kas postee caur vinja webu pa taisno? Taa cik zinaam limita nav?!
    3) tele2 SUX

    Atbildēt
  7. elfZ

    MM-Y teica: “bet kapeec blokjeet sms ja vinjas tiek suutiitas uz dazhaadiem numuriem??? (neredzu tam jeegu)”

    izklausaas peec tipiskas spama definiicijas

    Atbildēt
  8. MM-Y

    elfZ: izklausaas peec tipiskas spama definiicijas nu ja… :)… es jau saku ka tam nav jeegas, jeega buutu tad ja blokjeetu no viena suutiitaaja vienam numuram (lai nebombitu ar sms)

    Atbildēt
  9. ZBH

    MM-Y : nu un peec kaa, Tavupraat, izstaas mobilais spams? pareizi, no viens adress uz vairaakaam viens un tas pats. domaaju, ka Tele2 imenno taapeec i piegriezus skaabekl saadiem “servisiem” peec saad princip.

    Atbildēt
  10. ZBH

    Vistu Zaglim : un kaads princips? ik peec kaad skait sms-mailu maina sendera adresi (tipa labveelis0001@laikazinas.lv, labveelis0002@laikazinas.lv, …)?

    Atbildēt
  11. Vistu Zaglis

    ZBH -> Tur bija tēma par sūtīšanu no web lapas un ātrumā uzmetot aci piefiksēju, ka tas scripts (javascript, b***) kaut ko tur baigi agresīvi maina, bet ko un kā, kā jau teicu, nav bijis vaļas iedziļināties…
    BTW, ja kādam ir zināma kāda elementārāka un/vai uz php balstīta metode – až patrokšņojiet!

    Atbildēt
  12. INBOX.LV

    tada problema ar TELE2 pastav – INBOX SMS notifikacijas (mailSMS) ljoti biezi tiek nogrieztas , tad atkal atljautas – meginajumi sazinaties ar TELE2 – lai noskaidrotu RULES beigushies bez rezultatiem. Mums izskatas ka definetu noteikumu nav – kad grib enable , kad ne disable. Ar LMT tadu problemu praktiski nav. Ja ir, tad ljoti reti.
    + Ceru ka tie nav cien PODA lasitaji, bet – regulari redzam “jaunos hakerus rotaljajamies” ar mail bomberiem tieshi SMS zinja – un nez kapec tieshi TELE2 virziena – kaut kur jau tos TELE2 zenus saprotam – ka atver mail2sms – ta laimiigais useris nobliez kadus 2000 sms 5 minutes – un possible uzkar sms sistemu – ka tur lai nepaliek dusmigs – un rezultats – mail2sms – blauksh ciet.

    Atbildēt
  13. MM-Y

    To Inbox.lv: LMT shaada probleema, ka noblokeejas sms sistema nepastav, jo vinjiem ir sms ierobezhojums ( lmt.lv ). Un par tam 2000sms 5minuutees ir manuprat neiespejami (vismaz pie mana interneta piesleguma jau nu noteikti). Normali var aizsutit apm. 50sms/1min (tas protams atkarigs no i-neta piesleguma)

    Atbildēt
  14. ManInBlack

    Ar šo pašu problēmu saskāros, kad pirms kaut kur gada apmeram biju sadomajis bombardet govs2 tiiklu ar randomaa izsutitaam daudzaam sms no vairakam icafe vienlaicigi. Biju dikti nikns tobrid par sistemas glukoshanu (tolaik pats vel juuzoju govs2, bet tulit pec tam pargaju uz lmt) 🙂 Nju, un testejot savu bomberi, suutot iszinjas pats sev, sapratu, ka pienaak labi ja 1 no 10 sms (ari tad ja suuta ar palieliem starplaikiem). So, govs2 gljukainiiba toreiz pagalba pati sevi. 🙂 Mjaa.. bet šitaads joks, ka nevar zinjas nosutit pat sakarigs cilveks, gan neiet krastaa…

    Atbildēt
  15. noname

    Limit na otpravku email cherez sms gateway u oboih operatorov sushestvuet i sushestvoval vsegda. Zakljuchi dogovor s operatorom i posilaj, skolko hochesh. Ne nravitsja LMT/TELE2 – kupi servis u Orange/D2/O2.

    Atbildēt
  16. MM-Y

    ZHJ: no telefona? ja tu to kirilam apmaxaasi tad aiziet!
    noname::26.01.2003/21:26: Uz tele2 taads limits gan manuprat paraadiijies tikai nesen…

    Atbildēt
  17. emils

    Runaajot par no vienas adreses daudziem useriem = spams. Spams ir, ja tu sho info neveelies sanjemt, neesi uz to parakstijies vai jebkaadi citaadi! Savukaart, j atu sho info veelies sanjemt, un tu neesi vieniigais, tad nu pienjemu, ka par spamu nosaukt to nevar! Noklausieties Monty Pythona Spam Song! ;>

    Atbildēt
  18. Zavals

    TELE2 nekad nav izceelushies ar paaraak augstu servisu, nu vismaz saliidzinoshi ar LMT.
    Nez kaapeec LMT vienmeer viss iet, bet TELE2 ik pa briidim kautkas noiet pilniigaa podaa? Es protams neizmantoju TELE2 pakalpojumus un tuvaakajaa laikaa to arii netaisos dariit. Paareejiem arii iesaku izveeleeties LMT ja piegrizushaas regulaaraas TELE2 koliizijas.
    Ak jaaa…. Kaa gan es vareeju aizmirst – TELE2 tak pamataa izmanto miglainos celjos ieguutos mobiljnjikus, jo LMT savaa tiiklaa taadus nezkaapeec blokjee.

    Atbildēt
  19. ZBH

    2 Zavals : jaa, jaa, LMT vienmeer lido paari visam… ::grin:: he, mums ar draudzen katram sav operator telefons, taa ka redzu, cik biezh LMT nosuukaa 🙂 nu neir tas monstrs ar parast pareiz PR nemaz tik balts un puukains, kaa vins meegin iestaastiit.

    Atbildēt
  20. Mateo

    Zaval, man atkal patiik Tele2. Vieniigaas reizes, kad kaut kas neiet ir uz sveetkiem (jauno gadu), nezinu nevienu, kuram shajaa laikaa viss ietu labi, arii LMT.
    Tas, ka LMT bija kvalitatiivaaks pirms 2-4 gadiem, nestriidos. Tagad Tele2 ir vairaak klientu kaa LMT, ja jau vinjsh buutu tik slikts operators, tad shaubos, ka buutu tik daudz klientu.

    Atbildēt
  21. niikulis

    Mateo: padaliisies ar informaacijas avotu, no kura tu secinaaji, ka tele2 ir vairaak klientu kaa lmt?
    Mateo: kvalitaati vislabaak var noveerteet pashi lietotaaji. Un tele2 juuzeri itin biezhi ir dzirdami suukstamies par kvalitaati un bleediibaam ar reekjiniem (piemeeram, tele2 juuzeriem reekjinaa tika iekljautas arii nesanjemtaas, bet nosuutiitaas iiszinjas jaungada vakaraa un tikai peec publiska skandaala tur kautkas saaka risinaaties), bet no LMT klientiem tas dzirdeets reti. Tele2 lietotaaju straujais pieaugums saistiits ar doteeto telefonu ievieshanu, kad cilveekiem tika dota iespeeju iepirkt telefonu par mazaakaam naudinjaam kopaa ar piesleegumu. LMT juridiski to veel pirms briizha nedriiksteeja, bet tagad var.
    Mateo: mans personiskais viedoklis – ar ko atskjiras LMT un TELE2 ir attieksme pret klientu un paarklaajums. Es esmu saprotoshs pret tehniska rakstura kjibeleem, – tas var notikt ar jebkuru operatoru, esmu saprotoshs, ja tas gadaas reti un trauceejumi tiek operatiivi noveersti. Attieksme pret klientu mani pilniibaa apmierina un, ja gadaas izbraukt aarpus riigas par sakaru probleemaam suudziibu nav.

    Atbildēt
  22. Ag

    Runajot par SMS haljavno.Pec Mobilo operatoru statistikas datiem vairak ka 90 % no visiem sms kas staigā ir email2sms nākuši no interneta.Aiz kam pieļaujiet arī iespēju ka operātori mēģina cīnīties ar šo spamm.Kā nu kuram tas sanāk tā ir cita lieta.

    Atbildēt
  23. a.

    lietaa taada, ka LMT ir uzlikts SMS limits 1 mobilaa userim diennaktii. gribi vairaak – suuti maksas SMS un buus veel 20. Tele2 shaadu ierobezjojumu uz katru useri nav, toties ir ierobezjojums (katram citaads, standartaa nepaarsniedz laikam 100) uz kopeejio SMS skaitu diennaktii no viena domaina

    Atbildēt
  24. KRISHA

    Mums te arii bija konkretas probleemas ar SMS uz @sms.tele2.lv. Kadu nedeelju bija pingtimeout, deelj liekas vinu kreisi nokonfigota routera. TELE2 operaatori arii manu zvanu pienjeema un zvereejas atzvaniit, jo es diezgan officiaalaa tonii zvaniiju, un staadiijos priekshaa kaa blah blah TVNET plus ka mees te raxtam raxtu par to.. utt.. BET VINI UZLIKA MIIXTO ;)))) protams ka neatzvaniija..

    Atbildēt
  25. Kirils Solovjovs

    Sveiki tauta!
    Tad nu es arii te paraxtiishos…
    mani komenti uz Jusuu komentiem.
    Autors: Jurists :: 25.01.2003 / 21:29
    Jaa manas laikazinjas ir bezmaxas pakalpojums un tam es kvalitaati negaranteeju, bet email2SMS ir maksas pakalpojums (klients maxaa operatoram, kad sleedz liigumu/preek karti)… taapeec, ja mans pakalpojums nestraadaa manas vainas deelj – nu sorry, bet, ja tas nestraadaa operatora vainas deelj, tad klientiem ir tiesiibas suudzeeties…(man nee – es neesmu TELE2 klients), manupraat TELE2=fui!
    Autors: Jurists :: 25.01.2003 / 21:29
    protams, ka TELE2 nav izdeviigi, ka es piedaavaaju bez maxas, to, ko vinji par 0.35Ls, bet TELE2 piedaavaa email2SMS pakalpojumu. un tas ir iekljauts aboneshanas maxaa, vai kur tur…
    Autors: flipo :: 26.01.2003 / 00:14
    var jau uztaisiit, lai posto pa taisno, bet es to atrisinaaju savaadaak (es ceru). CILVEEKI, KAM TELE2 UN IR PIEREGJISTREEJUSHIES: JUMS SMS NAAK NO RIITIEM?
    Autors: noname :: 26.01.2003 / 21:26
    TELE2 shaads limits nav ekstiteejis un juridiski joprojaam neeksistee.
    Autors: emils :: 27.01.2003 / 00:26
    nu taapeec man tur arii bija 32 simbolu kods visu laiku, lai nevar uz spamu paraxtiit citu, uzminot kodu, bet peec vairaakkaarteejiem luugumiem tagad kods ir tikai 10 simboli.
    Autors: Zavals :: 27.01.2003 / 02:01
    nevis nezkapeec blokjee LMT tos mobilos, bet tas ir NORMAALI. TELE2 vispaar NAV APARATUURAS, lai nolasiitu mobila telefona IMEI kodu un/vai CELL(shuunas) info. atradushi uz kaa ietaupiit – droshiibas!
    Autors: Mateo :: 27.01.2003 / 09:48
    TELE2 gljuku biezhaak nekaa uz sveetkiem (bet cenas TELE2 ir super – taapeec arii daudz klientu), tas, kas mani notur pie LMT ir kvalitaate un “nakts tarifs”. sveetkos Lattelekom viss ir OK, bet tas arii suukaa (eh, vecie labie laiki, kad bija bezmaksas vieteejaas sarunas…)
    Autors: Ag :: 27.01.2003 / 10:48
    Ja vinji ar to ciinaas, tas ir jaadeklaree.
    Autors: a. :: 27.01.2003 / 11:55
    Bet nav TELE2 taada ierobezhojuma oficiaali.

    tas laikam viss: WORLDMUSTBEFREE! =)

    Atbildēt
  26. sorehead

    jau labu laiku ir taa, ka emaili tiek mesti atpakalj, vai pienaak ar 3 stundu kavesanos..:) Tas nav nekas jauns. TELE2 visticamak, to ir izdariijis, tapec ka vinjiem SMS sender serveris nepaartraukti liecas. Vinji censhas acimredzot shadaa veidaa risinat probleemas.

    Atbildēt
  27. ManInBlack

    Apkalpošana: nesen manam mazajam bralenam nospraga SIM karte (zivs). Aizgajam kopa uz Govs2 centru, un tur mus ta reali nepatikami uznjema. Pirkart jau attiexme galigi pakaljaa un vel pateica, ka japerk jauna karte pa 8.50, tad vares dabut shito veco numuru atpakal. Nesen man pasam nospraga LMT karte. Aizgaju uz centru un mani apkalpoja reali laipni. Kad es pateicu, ka ipashi daudz neesmu bazis karti no viena telefona otraa, man piedavaja bez maxas apmainit SIM. Redz kaa, vinji grib noturet klientu pie sevis, tapec ir ar mieru zaudet tas kartes pashizmaxas naudu.
    Svētkos: Nu oke, shogad bija Jaunaja gada bikinj ar LMT drankigi. 12os kadu sazvanīt bija grūti, bet ja ļoti centās, tad varēja. Normāli sakari atjaunojās jau 2os naktī. Un vispār, tas arī atkarīgs no tā, kur cilvēks atrodas (cik noslogots tuvākais tornis un cik noslogots adresātam tuvāk esošais tornis). Paprasiet Tele2 klientiem, cikos viņi varēja sazvanīt kādu? 🙂 Ā, un tad vēl par masu masākumiem: nekad neesmu novērojis, ka nevar sazvanīt lmt, bet govs2 gan baigi bieži šādos pasākumos atrodas ārpus zonas. 🙂 Un tas sucko, jo ko darīt, ja pūlī pazaudēju kādu draugu, kas vēl sēž uz teles?
    Tarifi: Daži tele2 klienti pīxt par to, ka lmt reāli dārgs. Bet par kvalitāti jāmaxā. Un es neteikšu, ka sanāk daudz dārgāk, un tik cik sanāk, es esmu ar mieru maxāt. Tad tak vēl ir nakts tarifs – ja man kas garāks jārunā, tad zvanu pēc 12iem un tas vispār ir kā par sviestmaizi. Oke, ir vesels bars sīkie, kas nopērk zivi un lieto viņu tikmēr, kamēr beidzas arī ienākoši zvani. Okartei šie ienākošie zvani ir tikai nedēļa (3 latīgajai). Bet mani tas nekrata. Tāpat es nedēļā nopērku līdz pat 3 3latīgajām kartēm, vai 2vām 5latīgas. bāc.. laikam jāiet beidzot uz patstāvīgo.. 🙂

    Atbildēt
  28. ailz

    ZBH: nu taa ir ka LMT lido paari visam.. lietoju jau 1,5gadu un nau problemu nekaadu, un nekad nav bijis[nopietni] .. mana draudzene lietoja TELE2[shproti] un nedelja paris gljuki toch bij manami – pazud nauda no konta, pectam reizem pieskaitaas, nesuutaas sms… mana mutere lieto lmt jau gadus 7 ja ne vairaak[ no NMT laikiem] un arii nekadu probleemu…
    Mateo: tele2 vairaak klientu tikai uz zelta shprotu reekjina. un cilveeki izveelas nevis vadoties peec QoS bet gan peec cenaam.. ka zinaams tele2 izmanto agresiivu cenu politiku nereti par dempinga cenaam piedaavaajot pakalpojumus, cerot savaakt pec iespeejas vairaak cilveeku kas atmaxaas vinjiem visus zaudejumus

    Atbildēt
  29. Kirils Solovjovs

    ManInBlack… nu taa, ka LMT ir sveec arii naff… masu pasaakumi – 18.nov. saluc – LMT nokriit nafig. a vot Amigo (shamajiem laikam kvotas izdaliitas savas) turaas braushi no LMT uz Amigo var no LMT uz LMT nevar…uz TELE2 nemaz nemeegjinaaju. pietam esot atkariigs no taa, vai ir briivs tornis – priekshtam ir visaadas fiichas kaa – 1. iesleegt nestabilo tornju uztvershanu 2. palielinaat uztvershanas/paarraides jaudu 3. paarsleegties uz attaalaaku no masaam torni. reaali! tas viss gan iespeejams tikai izmantojot telefonu, kas iet “engineering” rezhiimaa…

    Atbildēt
  30. MM-Y

    Un vispar par to ZeltaShproti es nezinu vai vinja maz ir izdeviga… Jo es nekur interneta nevaru atrast vinjas tarifus! Un vinjai tie tarifi (kaut vai pieskaita klaat kaut kaadu tur summu, par to ja atjauno) tomer ir padargi! ~0,26Ls/Min (protams, es nezinu vai ta ir, bet pec to, kas lieto sphroti zinams tas, ka tomer izmaxa padargi shis minutes…). Visi vinju peerk tapeec, ka tiek piedaavaats nopirkt pa tur 37Ls, bet kredits ir 52Ls (iisti nezinu, bet nu ~20Ls naak +)… Arii mazajaam summaam tiek pieskaidits kredits. Taatad tiek pakjerts uz mulkji :), jo beigas sarunas iznak dargaakas + veel “labaa” kvalitaate (gan tiikls, gan pakalpojumi) = GoVs2 S*X :)… Par LMT man problemu nav… Uz Ziemasvetkiem sutiju ~30sms no mobza. Atskaites pienaca visiem LMT jau pec ~10min (kamer vel izdzesu iepriekshejas), bet Uz GoVs2 lielaakajai daljai tikai no rita… (nu ~1 aizgaju gulet un vel nebija atnakushas-lielaakaa dalja). Un vispar ari pec pieredzes zinu, ka mums klase ir 11 skoleniem telefoni. 1okarte/ 4Zelta sprhotes/ 1amigo/ 5pieslegumi. Visi kas lieto LMT nesudzas! 2 zelta sprotes ir pargajushas uz LMT! Un tie kas lieto zelta sprotes, suudzas par to, ja zvana uz GoVs2 apkalposhanas dienestu (656-laikam), ka VIENMEER (ljoti reti, kad nav) saka: uzgaidiet luudzu… (taa var gaidit ilgi). Bet zvanot uz LMT (8000076) VIENMER pacelj un laipni palidz… 1reiz tik gadiejies, kad bija aiznjemts uz 10sec un tad pacela…

    taatad secinaajums: TELE2 svariiga ir PELNJA, klienti ir pie d***s! LMT ari svariga ir pelnja (kuram uznjemumam tad nebus svariga) bet vinji klientus LJOTI AUGSTU VEERTEE! un vienmer ir laipni, jo zina, ka strada prieksh klienta nevis prieksh sevis!
    ps. ceru ka nav paaraak garsh penters 🙂

    Atbildēt
  31. ManInBlack

    Par tiem tarifiem… Tele2 laikam muuziigi turees tarifu sprotei uz 26santiimiem vai cik tur bija, toties pamazinas atjaunoshanas karsu cenas un dos lielakus bonusus… Tad jau vispar lai dara taa: pacelj tarifu lidz 50 santiimiem, pardod kartes pa latu, kur ieksaa 3 lati teiksim. Un lielais jaunais reklamas sauklis: Tagad triis vienaa!!! Perc atjaunoshanas karti pa latu un sanjem bonusaa triis latus.. (tas jau nekas, ka vinji atrak norunasies) :))

    Atbildēt
  32. ManInBlack

    Nu un tas ko gribeju teikt bij tas, ka dafiga ljautinji uz to uzkeras. Pat viens choms man tads sakarigs it kaa, bet vot megina iestastit, ka zivij realas atlaides, tapec vinja ir izdevigaka. Nu it ka jau labi izklausas – perc pa laikam 2.75 un sanjem 4 ls. Bet ja parekina taas izmaxas pec tam un salidzina ar lmt, tad nu varbut tikai bikin bikin letak bus..

    Atbildēt
  33. Jurists

    To Kirils:
    Kopš kura laika klients kaut ko maksā par email2sms, pērkot karti/slēdzot līgumu?
    xxxx@smswwww.lv ir automātā, jāmaksā IMHO ir tikai tad, ja tu gribi lietot POP Emailu uz šo adresi… te, TELE2 lapā par kaut kādu maksu nekas nav teikts, ja kas. Ja jums ir vēlme, varu palūgt attiecīgajām personām arī oficiālu atbildi 😉

    Atbildēt
  34. kaarnais

    tele2 baigie ficuki, paziistu shiem to galvgali, jauni censonji, ne pieredzes, nekaa, tikai djeelas krukjiit, un rezuultaataa nepaartrauktaas lazhas. seezhu uz shprotes tikai taapeec ka chomiem shprotes, un maz lietoju mobzu. koliidz saakshu normaali lietot, shproti podaa un normaalu lmt pielseegumu.

    Atbildēt
  35. Grrr

    Autors: ManInBlack [www] :: 27.01.2003 / 17:36:
    Okartei šie ienākošie zvani ir tikai nedēļa (3 latīgajai). Bet mani tas nekrata. Tāpat es nedēļā nopērku līdz pat 3 3latīgajām kartēm, vai 2vām 5latīgas. bāc.. laikam jāiet beidzot uz patstāvīgo.. 🙂

    ——
    Nu šito es reāli nesaprotu. :)) Labi, es esmu LMT abonents no tiem laikiem, kad ne zivtele ne Okarte vēl sapņos nerādījās nevienam. Beet… pie šitādas tērēšanas – nedēļā 10 Ls uz mob… pastāvīgais pieslēgums imho atmaksātos salīdzinoši ātri. Un pēc gada jau sāktos atlaides.

    Atbildēt
  36. Kirils Solovjovs

    ar LMT dienestu arii ir fui. es vienreiz gaidiju paari PUS STUNDAI (bez paarspiileeshanas) es veel laiku uznjeemu… man bacha jau saaka piixteet, taapeec noliku klausuli, pieliku pie laadeetaaja un meegjinaaju atkal.. a LMT visu laiku tikai “luudzu uzgaidiet veel,veel,VEEL!”… bet tas taa reti gadaas.
    Jurist, LMT (TELE2 arii droshivien), kad sleedz liigumu ir noraadiiti pakalpojumi, kas tiek nodroshinaati, un vinjos ir iekshaa arii email2SMS; taatad klients nosleedz liigumu, sapikjo, un, ja operators neizpilda liigumu (nesniedz pakalpojumu), tad vinjam ir AUCH!

    Atbildēt
  37. Kirils Solovjovs

    sorry…shodien neatnaaca laika zinjas droshivien. servukam nets pazuda (latnets nosakoja)…bee.. bet tagad jau jaabuut laikazinjaam.

    Atbildēt
  38. Yukki

    Diez no kurienes jūs visi tās laika ziņas i-netā ņemat? Esmu parakstījies uz diviem free laikaziņu SMS servisiem un vismaz par tekošo dienu laikaziņas sakrīt (otras serviss piedāvā arī +4 dienas). Vai tās free prognozes ir i-netā atrodamas, kas tās tur ievieto (cik ticami ir tie dati?)

    Atbildēt
  39. Monster * Boy

    fucked TELE2, ar saviem, nahren, marketingiem uzkachaajushi klientu skaitu, nevar ne hardwares updeitot, ne normali atljaut darboties visiem bonusiem (mail->sms, piem). Liekas, ka vinji driiz aplauziisies….

    Atbildēt
  40. Kirils Solovjovs

    TELE2 taa arii nav noreagjeejis, bet man jau gandriiz nedeelju veesaa mieraa straadaa skripts, kas suuta arii uz TELE2 (tie, kas ir shii pakalpojuma klienti, zin kaa – tiek izmantota random adrese no 1 liidz 99999 @ps.id.lv … tagad pie sms sendera ira pieviests javaskripts, jo manu nabaga vaargo serveriiti, nervozi saspaidot pogu, var nobeigt. tagad javaskripts neljau to dariit 🙂

    Atbildēt
  41. fridis

    Visu cieņu Kirilam, es viņu atbalstu 100% Tele2 vispār ja tā drīkst teikt baigi daudz “čakarējas”! Es arī nesaņemu paziņojumus, kad esmu saņēmis jaunu e- mailu. Vispārībā SMS es varu saņemt tikai no Tele2 mājas lapas un no mobilajiem telefoniem. Ja man sūta SMS no kādas citas Web lapas es neko nesaņemu. Es domāju kādam beidzot ir jāsāk kaut ko darīt!

    Atbildēt
  42. Viirushins

    Vai kaads nevareetu pateikt, kur vareetu dabuut sms bomberi kas suuta uz sekojosiem numuriem – kas saakas ar 60….., 62….., un jaunie numuri kas saakas ar 5, tas ir jaunais tele2 numurs.

    Atbildēt
  43. Valerix

    Sveiciens visiem! Man tāds pasuudiigs ieteikums Tele2 un Zelta Zivtinas lietotājiem: Davaj sāksim bombardēt Tele2 paliidziibas tālruni (656) ar zvaniem un pieprasīsim, lai vini kaut ko dara lietas labaa, citaadi…

    Atbildēt
  44. Kirils Solovjovs

    Hehe, valerix… laba ideja :)))
    man gan kaadu laiku vairs nav taadu probleemu… vieniigais SMS meedz aizkaveeties par paaris stundaam.
    PS.
    Viirusinjsh: sms senderis manaa lapaa atbalsta jaunos TELE2 numurus, bet tas nav bomeris, bombeet ir slikti (pat TELE2), un ja vinju kaads meegjinaas kam taadam izmantot dabuus IP banu 😛

    Atbildēt
  45. pe_joke

    ja kaads grib mobiilo bombardeet vai tikai taapat sms pasuutiit iesaku uzmekleet milomob no taa var nosuutiit gan sms, gan meilu pats esmu izmeegjinaajis darbojas.tikai sms vairaak par 10 neaiziet, ja suuta uz vienu nr. meilus gan ir iespeejams bombeet snjemsi visu cik tu esi uzlicis. vispaar tas govs2 suuuukaaa. no milomob iet gan uz tele2, gan lmt. citi bomberi iet tikai uz tele2, bet neviens sms neaiziet.

    Atbildēt
  46. Kirils Solovjovs

    khem… viss bija OK liidz shodien sanjeemu erroru atpakalj:
    Diagnostic-Code: X-Unix; 550 Message delivery is not possible, reason=Your send limit exceeded
    Last-Attempt-Date: Thu, 10 Apr 2003 15:09:20 GMT
    [ Part 3: “Included Message” ]
    Date: Thu, 10 Apr 2003 15:45:48 +0300
    From: 79618@ps.id.lv
    To: 98xxxxx@sms.tele2.lv

    nu tad taa… bee!!!

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *