DivX 5.0.3

DivX HELDON informēja par jaunas DivX 5.0.3 versijas iznākšanu. Iepriekšējā versija DivX 5.0.2 iznāca pirms pusgada.

Par to, kas jauns šajā versijā var palasīt divx.com lapas DivX versiju aprakstā.

Lejupielāde:
DivX 5.0.3 3 192KiB bezmaksas, bez baneriem un bez iespējām.
DivX 5.0.3 Pro 3 513KiB ar visām lietām (izņemot banerus), bet jābūt reģistrētam lietotājam, ar domu, ka ņemam veco DAMN vīli un pievīlējam atslēdziņu.

Ja nu kādam baigi gribās atvilkt vidējo versiju, kas it kā ir ar visām lietām, ieskaitot banerus, tad nāksies aizvilkties uz divx.com mājas lapu.

Vai ir jēga likt šo jauno DivX kodeku, es nezinu, jo pēdējā laikā viss garšīgākais nāk sapakots ar XviD un ffdshow. Izvēle jūsu.

Bez tam šis ir komerciālais DivX kodeks, ko daudzas ripotāju grupas cenšas nezimantot, tieši tāpat kā mēģina atkratīties no mp3.

28 thoughts on “DivX 5.0.3

  1. rem

    nepaskaidrotu kaads – ar ko XViD tik kruts? (aiztaupiet opensource sviestu). peec maniem noveerojumiem jamais diezgan dranjkiigi sakompresee (nekvalitatiivi). it seviski tas manaams tumsaa. un kas ellee ir fddshow? 🙂

    Atbildēt
  2. HELDON

    rem: 1] par XviD krutumu arii neesmu paarliecinaats.. man vinjs neliekas ne labaaks ne sliktaaks par DivX (no filmu skatiishanaas viedoklja). Par kodeeshanu nezinu – filmas pats neripoju. 2] ffdshow is a DirectShow decoding filter for decompressing DIVX movies. It uses libavcodec from ffmpeg project or for video decompression (it can use xvid.dll installed with xvid codec too), postprocessing code from mplayer to enhance visual quality of low bitrate movies, and is based on original DirectShow filter from XviD, which is GPL’ed educational implementation
    of MPEG4 encoder. – voobshim laba lieta, es pat teiktu *must have*

    Atbildēt
  3. coolynx

    ViTE spiezh tikai ar XviD un kvalitāte jau paši ziniet kāda 🙂
    ffdshow ljoti iecieniits. praktiski visas populaaraakaas filmas naak ar sho zveeru sapakotas.

    Atbildēt
  4. HELDON

    mauhaha, nepagāja pat 1 diena, kaa jau ir izlaists keygens 5.0.3 versijai. Grupējums ECLiPSE pacenties šoreiz – visu cieņu!

    Atbildēt
  5. JaffaMan

    Tas pēdējais teikums par to mp3 ir galīgi auzās. Visi nopietnie ripotāji, t. i., mp3 grupas, izmanto un vēl ilgi izmantos mp3 formātu 192 kbs kvalitātē. Visi šitie .vqf, .ogg, .wma, u. c. ir nākuši un gājuši, bet neviens nopietnu popularitāti nav iemantojis.

    Atbildēt
  6. sorehead

    varbut es neesmu kaut ko sapratis pareizi, bet mani noverojumi attieciiba uz divx, ffdshow ir sekojosi. Uzlikot divx 5.0.x, ffdshow un skatoties filmu, taa nejeega bremzee un audio (teksti) skrien atraak nekaa attels. Pecak nonjeemu divx un xvid atstaaju tikai ffdshow, visas filmas iet kaa pienaakas.
    nekas nekur neskrien un viss ir ka pienakas.. kaa tad sanaak, ka ffshow ir kaa kodeks, vai kaa divx un xvid apvienojums..?

    Atbildēt
  7. Budzis

    Nu arii 3vix nav slikts, bet tos visus kodekus var saliidzinaat tikai uztaisot testus…
    JaffaMan: ja nejeedz ko runaa, nerunaa nemaz 🙂 Ja vqf ir fufelis, tad ogg un wma lietu stipri lielaa % filmu, kaut vai. Un neaizmirsti, ka mp3 ir gandriiz vai miris (neattiistaas), kameer ogg+wma uzlabojas un pie taa pasha bitreita tagad jau dod aaraa labaaku kvalitaati un kompresiju.

    Atbildēt
  8. zhj

    Budzim: tik ar CD matricu cenu krišanos, DVD-R plašāko parādīšanos tā bitreita samazināšana vairs īpaši neuztrauc. Ja arī kas izspiež MP3 tad tas ir AC3 un viss.

    Atbildēt
  9. coolynx

    atcereesimies varbuut arii pashu DivX ideju kaa taadu. noskaidrojot kas bija divx pamatideja buus skaidrs kapeec mp3 un DivX 5.x censhas vairaak neizmantot.

    Atbildēt
  10. Roze

    vienkaarsh piemeers iz dziives xvid vs divx..
    Bija filminja 200Mb ieksh xvid nezkapeec raustijaas (apmeeram taa ka kadri vietaam paarlec uz ieprieksheejo varbuut deelj pasha vai koderu liikaam rokaam bet nu codecs tika speciaali nonjemts un paarlikts no Xvid lapas peedeejais rezultaats nemainijaas..) Ar VirtualDubu paarspiedu uz 5.0.2 divx un sanaaca par 50Mb mazaaks fails (kvalitaati (izmeerus, freimretu) protams nemainot).. Soundu gan naacaas piedziit (to jestj sanaaca nobiide) bet nu uz kompresijas viedoklja manupraat xvidam veel augt

    Atbildēt
  11. HELDON

    Valera: dazhji krievu ripotaaji spiezhj WMA…parasti vinju ripi domaati kaa plasha pateerinja preces Latgaliites tirgum un tamliidziigaam bodeem..

    Atbildēt
  12. Budzis

    Roze: vajadzeeja vienkaarshi panemt citu pleijeri, saku no pieredzes 🙂 Tas ko tu izdariiji buutu nostradajis tieshi taapat arii ar xvidu

    Atbildēt
  13. JaffaMan to Budzis

    Nu tā, puišel, neizrunājies te, ja pats nekā nejēdz.
    “Ja vqf ir fufelis, tad ogg un wma lietu stipri lielaa % filmu, kaut vai.”
    Pirmais, ko izdari aizej uz http://tdx2002.tk. Tur tu atradīsi “The DivX Releasing Standards 2002”, kuru ir parakstījušas gandrīz visas lielākās DivX ripotāju grupas. Tur nevienā vietā nav atrodami vārdi wma vai ogg. Kādreiz ar ogg kodeku eksperimentēja ViTE, bet tas izrādījās pārāk bugains, tādēļ to ideju viņi pagaidām ir atmetuši.

    Atbildēt
  14. webbz

    hrm. tauta njemaas ar liikiem kodekiem. iisteniibaa ir jaaskataas dvd-r filmas. 4gb, un viss ir vietaa. i skanja, i bilde. 😀 zheel tikai, ka dvd ir mpeg 2, nevis 4 – buutu veel krutaaks 😀

    Atbildēt
  15. Roze

    Budzis: Nuu tas ir by default.. Tika izmegjinaats BSPlayer, ZoomPlayer, WMP9 un WMP6.4 🙂 Vieniigais kas cirta kaut cik normaali bija lai arii kaa bija VirtualDubs (protams ar skanjas nobiidi)..

    Atbildēt
  16. JaffaMan

    DivX jāskatās, ja grib filmu skatīties uz datora. Protams, ka mājās uz TV tev DivX uz parasta DVD playera neizdosies paskatīties un tāpēc tiek ripoti SVCD un DVD-R images. bd (bērnudārzs) sanācis te 🙂

    Atbildēt
  17. Leo

    Nu nezin. Prieksh original DVD pikja nepietiek (jaapaiet buus paaris gadiem, kad DVD writer un matricas pirksim liidzshineejo CD-R cenaas). Un arii choms tagad manu nelielo filmu kolekciju varees noskatiities uz PlayStation 2 (jaabuut tikai Divx/Xvid kodeetam&mp3 skanja). Patiesiibu sakot, par gaumi nestriidas…

    Atbildēt
  18. starchild666

    kaads man vareetu pateikt kura i vislabaakaa Divx versija? ar kuru nebremzee nekas un kura nemeeggina liist visu laiku netaa…

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *