Nero Burning ROM v.5.5.9.0

Nero cietnī jau no rīta bija iemesta ziņa par jaunā Nero Burning ROM v.5.5.9.0 12.0MB iznākšanu. Datorpods pārmet, kapēc es neiemetu šo ziņu podā. Neiemetu tāpēc, ka tā jau pazibēja cietnī, lai kāds nebļautu, ka es zogu ziņas no citiem saitiem. 😛 Lai gan šoreiz tik tiešām par šo versiju uzzināju tieši no cietņa, jo nekur citur vēl nebiju paspējis aiziet 😉
Bieži vien gadās tā, ka programmu jau esmu ielādējis uz servera, bet nav laika uzrakstīt par to informāciju un nolaist podā. Dažreiz varbūt ir jēga ievērtēt, kas notiek http://download.pods.lv saitā. Pagaidām tur var ložņāt pa direktorijām. Kā būs vēlāk nezinu.
Warez versiju meklēt šeit www.acedown.com.

7 thoughts on “Nero Burning ROM v.5.5.9.0

  1. Dreef

    Man arii stulbi sanaaca. Uzraktiiju vakar timsam zinju par sho jauno versiju, iedevu arii dzekiem linku kur nolaadeet, bet shoriit no riita lasu cietni un tur pazinjojums, ka jauna versija – tipa nekaads apraksts, bet vienkaarshi iznaaca ;-). Es arii nemiilu atkaartoties, bet no malas izskataas droshi vien, ka zinju njeemu no cietnja, kaut gad taa tapa jau vakar un daudz garaaka utt. Tagad jau ir dienas otraa puse un zinja veel nav nopubliceeta. Taadi tie aatrumi, bet taa negadaas biezhi. Shobriid redaktore apslimusi un neko nevar dariit, bet taada ir dziive ;-). Es kaa vienmeer iespamoju bezteemaa laikam ;-).

    Atbildēt
  2. Dubultais Neplīst

    Ja kas, tad es veel vakarnakt redzeeju sho zinju ieksh http://www.*edited*.lv. Fints gan taads, ka shamais saits, kursh kaadu labu laiku bija downaa veel nav iisti atveeries jo iet testa rezhiimaa uz 500 porta. Tiesa iesaku coolynxam sho komentu padzeest peec iespeejas aatraak, jo cik man zinaams pagaidaam autori neveelas, lai kaads veel pa sho lapeli lozhnjaatu :). Laikam biku nogreekojos ka palaidu zinju.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *