DiVX 5.0 Pro fināla versija

Apstaigāju vietējos saitus (daudz jau to nav), bet nekur nepamanīju, ka būtu ielikts jaunais DivX 5.0 kodeka instalācijas fails, kas iznāca šodien!
Cits nekas neatliek kā to izdarīt pašam.

DivX 5.0 Pro
[Vēlreiz papildināts!]

Jaunumu šajā kodekā ir ļoti daudz, pie tam tas tiek piedāvāts 3 versijās – mazā pakete (apgriezta), Pro versija ar reklāmas baneriem (uzreiz nepamanīju, kur tie parādās) un Pro versija par $30 amerikāņu zaļajiem tugrikiem, bet jau bez reklāmām.
Reāli sanāk ar šo Pro Ad-supported versiju ir jāinstalē kaut kāds softs, kas saucas GAIN un tas gāzīs popup logus ik pa laikam, kamēr tu sērfosi webā. Ja godīgi, tad es vēl līdz galam to joku neizpratu, bet nu sīkāk var palasīt šeit DivX Pro Ads.
Klāt nāk arī DivX Player 2.0 alpha. Baigi smuks atskaņotājs. Redzēt var šajā bildītē.

DivX player alfa

Nu labi jau labi nevajag satraukties lūdzu jums DivX 5.0 Pro ar reklāmām, kad būs zālītes mēģināšu ziņot.
Kas jauns DivX 5.0 versijā
DivXPro5GAINBundle.exe 2 931Kb – oficiālā versija AR REKLĀMAS baneri
Paldies Marius par piedāvāto norādi uz uzlauzto versiju.
DivX.Pro.v5.0.Regged.zip 2 997Kb *Nepilnīgi* uzlauztā versija jau bez reklāmas niekiem, bet uz ārzemju servera. Lūdzu netraucēt spamerus ar komentāriem par to, ka fails ir izvietots uz .lv spoguļa, ja tā iegūšanai ir nepieciešama jebkāda veida autorizācija vai, kas tamlīdzīgs (DirtyPig gadījums). Visi pārējie ir laipni gaidīti.
[Uzmanību!]
Augstāk piedāvātā versija versija kā izrādījās nav pilnībā uzlauzta, jo tajā nav pielabots aktivēšanas mehānisms. Par šo nieku ir pacentušies puiši no grupas EAGLE ar šo versiju DivX.Pro.v5.0.WORKING.WinALL.READ.NFO-EAGLE.zip. Norāde nāk no 0-day warez saita Nemesis.
SAD already released DivX 5 Pro but didn't crack the activation process. -T*M

Uzinstalējot kodeku ar reklāmas baneri tiks uzinstalēta šāda ļaunā programma, kas vilks banerus no tīkla.

GAIN

Ņēmu un saliku visādus filturs, lai nabags pasēž bez interneta. Redzēs, kas no tā visa sanāks.
Bildītē redzams izrāvums no Outpost Pro pēdējās iespējamās *free* update versijas. Jāatzīst, ka pēdējā laikā sācis gļukot. Ir aizdomas, ka autori palaiduši kaut ko līku pēdējā jaunumā, lai tauta pirktu šo versiju, bet tās ir tikai manas personīgās aizdomas. Vienkārši pārāk daudz Outpost uzkarās pēdējā laikā, kas agrāk netika ievērots.

24 thoughts on “DiVX 5.0 Pro fināla versija

  1. coolynx

    MaxDam: atbildu uz tavu pārmetumu
    un DivX 5 pro bilde ar taa pati. nolaapiic
    tā kā bildes ir taisītas ar dažādiem redaktoriem, tad tās noteikti atšķirsies, lai nau lieku ļa ļā 😉

    Atbildēt
  2. DxC

    piis nigaz, nau ko kaukt vienam uz 2tru – jadzivo miera un saticibaa! kad shejt paradisies xxx muviji? nee es ne-esnu dzeris. cya piipl!

    Atbildēt
  3. Dreef

    Nee nu baigi cool. Tipa pirmie teikumi: Apstaigāju vietējos saitus (daudz jau to nav), bet nekur nepamanīju, ka būtu ielikts jaunais DivX 5.0 kodeka instalācijas fails, kas iznāca šodien!
    Jaa jaa. Es ja kas, vakar vakaraa ap 21.00 vai pat veel veelaak tieshi aizgaaju uz divx.com papeetiit vai nav iznaakusi jaunaa versija un taas tur nebija ;-). Taa ka nav ko jums ar MaxDam pirkstus meetaat par paaris minuuteem ;-). Gan jau visiem buus labi.

    Atbildēt
  4. coolynx

    Vispār jau es biju pilnā pārliecībā, ka vakar ap to laiku jau visi instalējas un ārdās ar jauno kodeku, jo tam vispār vajadzēja parādīties vakar pa dienu. Un tas, ka nekur neatradu .lv zonā padomāju, ka kārtējo reizi visi noslinkojuši un nav ielikuši.

    Atbildēt
  5. Dreef

    Labi labi. Man jau arii bija aizdomas, ka iznaaks taa versija vakar, taapeec vakteeju (taisiiju refresh uz divx.com ;-)). Vakar peedeejo reizi veel ap 21.00 paspeeju refresh uztaisiit un tad apnika ;-). Tagad visi laimiigi lietos jauno codecu, tikai nelielas aizdomas, ka neko dizhi labaaks jamais jau nebuus. Taapat visi lietos 3.11a versiju filmu kodeeshanai.

    Atbildēt
  6. coolynx

    Katrā gadījumā slikti ir tas, ka DivX ir komercializējies, jo sākotnēji tas, tomēr bija uzlauzts Microsoft kodeks un, tad it kā uzlabots un izveidots 4.x utt.
    Šobrīd pārdod vienai firmai (M$) nozagtu un salauztu *programmatūru* un pārdod to par naudu kā savu produktu. Principā šajā gadījumā tam pasākumam reāli zūd sākotnējā jēga… un šis ir manuprāt legalizēts pirātisms. Varbūt es kļūdos un šis kods ir pārrakstīts no jauna, ja kāds to var pierādīt – uzpriekšu, pārlieciniet mani 😉

    Atbildēt
  7. iBoy

    ..vel nepaspeeju iemeegjinaat 5, bet gan jau;)).. bet ar Outpostu tiesham ir kaut kas nelaags:(( karina kompi un diezgan biezhi:(((.. skumji:((..

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *