TV Panorāmas raidījumā Tautas kontrole paspīd CooLynX

Nu lūk arī bija šī iespēja apskatīties uz CooLynX (īstajā vārdā Artis Āre) TV ekrānā, kas bija redzams TV Panorāmas sižetā par Mājas DSL.
Tiem, kas neredzēja šo raidījumu var paspēt apskatīties digitālo versiju ap 9mb no cietnis.lv.
Ja ir vēlme šo pasākumu dabūt uz sava cietā diska var izmantot ASFrecorder vai VCR Streambox.
Man jau patika – parādīja mani pāris sekundes un lieko sviestu nogrieza, jo intervija bija daudz garāka un parādīja to, ko uzskatīja par vajadzīgu un iederējās attiecīgajā kontekstā…
Vienīgi reklāma podam nesanāca. Visus rakstus rādīja, rādīja, bet pašu poda adresi tā arī nevarēja saskatīt. Cietni gan ierakstīja… nav respekta laikam pret Podu …

22 thoughts on “TV Panorāmas raidījumā Tautas kontrole paspīd CooLynX

  1. Belash

    Nu gan nabaga coolynxu iedzinushi maitas kaktaa un baksta ar savumikrafonveidigo aparatu, lai nabags runaa – un tas arii pa vienai skanjai dvesh araa :). Nu es jau jokoju – labs, labs intervijs sanacis lynxam. Var braukt dzert ;). Tikai vareja nedaudz vairak uzbraukt augumaa tiem tizlenjiem no Apollo.

    Atbildēt
  2. Muudzis

    Man gan it sajuuta ka redzeeju poda adresi. Nu tad, kad web komentaarus raadiija. Vieniigi nebija tik uzkriitoshi, kaa cietnis. Caurskatiiju to asf failu. URL var maniit 2 min 48 sec tajaa klipaa.

    Atbildēt
  3. jusis

    domāju, ka Panorāma neko nerādītu, ja premjers A.B. nebūtu arī pievērsis uzmanību šai problēmai, paldies padomniekiem…

    Atbildēt
  4. coolynx

    Jusis: es tam negribētu piekrist, jo sižetam vajadzēja būt jau pagājušo sestdien un tas būtu iznācis neatkarīgi no tā vai premjers kaut ko kādam lika izdarīt vai nē…

    Atbildēt
  5. chort

    kaukaa asinis suudiigi recee.
    cik kaitiiga ir monitora starojums uz cilveeku?

    karoche par panoraamu, nee nu man patika, normaals intrview, uzzinaaju ka pat esu coolynx irl saticis reizi 🙂

    Atbildēt
  6. Imis

    Nu coolynx tagad ir ētera zvaigzne. 🙂
    Bet vispaar man prieks ka par zinaamaam probleemaam izsakaas zinaami cilveeki. Tipa, Savējie!

    Atbildēt
  7. Panorama

    Sizhetam nebija sakara ar Ministru prezidenta jautaajumiem Satiksmes ministram. Sizheta pirmais variants sanaaca uz 12 minuuteem, peec tam tika nezheeliigi noiisinaats, domaajam, ka buus arii turpinaajumi. paldies visiem, kas paliidzeeja! Panoraama

    Atbildēt
  8. Taapat vien

    Es tā arī īsti nesapratu, kas notika. Nekādu konkrētu pierādījumu/faktu nebija. Ok, vismaz LTK/Apollo atzina ka uz HDSL viņi var vairaak uzspļaut nekā uz korporatīvajiem. Vēl par to līgumu labi arī uzbrauca, ka nav nekādas atrunas par pārraides ātrumu. Vismaz noteikumam par to, ka 99.9% no mēneša laika jābut sakariem ar apollo (nu tajās 2 nedēļās dažkārt vispār paliku bez izdalītas ip adreses) + min. ātrums/max. atbildes laiks līdz/no piemēram apollo dns serverim arī varētu būt atrunāts.

    Atbildēt
  9. Benvenuto to Taapat Vien

    iisteniibaa bija gan pieraadiijumi kaut vai pingoshanas packet loss lielais procents un es domaaju mans goda vaards, ka piesleegums nerulleeja 🙂 ir vislabaakais pieradijums.

    Atbildēt
  10. panorama

    Taa jau ir, ka pieraadiijumu tieshaam nav. Telekomunikaaciju regulators atzina, ka vinji neko nevar LTK padariit, jo peec liiguma nav par ko suudzeeties. Bet vinji to njemshot veeraa, kad sakaartoshot licenzhu lietas IPS jomaa. Shis process vareetu ilgt 3 gadus… Taa ka vieniigais, ko vareejaam, bija paraadiit, ka LTK visi klienti nav vienliidziigi.

    Atbildēt
  11. coolynx

    rem: tu neesi vienīgais, kas tā domāja. Tapēc arī Latvijā kopējais attīstības līmenis internetā ir bērnudārza stadijā un nākas izglītoties pie tīņiem…

    Atbildēt
  12. Dreef

    He he. Kaa daudzi aplauzaas ieraugot coolynxu dziivajaa ;-))). Ge ge. Gribeeju veel iespamot cietnii – taa teikt atbildi laaczam, bet laikam vairs neljaujaas. Buus jaapaskataas kas un kaa

    Atbildēt
  13. Dreef

    Tur gadiijumaa ar tiem 9mb nav kaut kas sajaukts? Vai arii es galiigi vairs nemaaku saglabaat shaaada tipa failinjus ;-). Man sanaaca 148mb vai 151 865KB. Paskatiijos uz cietaa diska viss chikeniekaa, tikai kaut kaa baigi daudz ja taa padomaa prieksh taam 3min un 58sec. Ja taa ir taisniiba, tad tas kas to failu tur uzmetis gan ir perverss tipinjsh ;-).

    Atbildēt
  14. coolynx

    Fails aizņem 8.xxMb tikai sliktā savienojuma dēļ tu vari lejupielādēt daudz vairāk nekā tas patiesībā aizņem. Man ar sanāca ap 15mb un tad sapratu, ka kaut kas nav tā.
    Ņemam Streambox iebāžam urli -> nokopējam asf adresi un iedodam mīļākajam lejupielādes menedžerim un tas uzrādīs patieso faila izmēru kā arī visu izdarīs ātri un bez sāpēm.

    Atbildēt
  15. Dreef

    Hm. Tik tieshaam ar FlashGet ir taa kaa coolynx teica, bet ar ASFrecorder ierakstiit neko nevar un tas VCR arii ieraksta taadu kluci, ka vemt gribaas – 148mb ;-). Bet sizhets tieshaam ticis tik pamatiigi apgraiziits, ka pat laaga neko saprast nevareeja. Bez maz coolynx pastaastiija par to cik labi mums tagad ir, kad tiek griezti porti ciet, jo taa mees tiekam pasargaati no nezinaamiem ljaundariem. Tur tak pati “saals” nogriezta, t.i., kaadeelj tas ir tik slikti un kaadeelj deelj taa puse no Interneta piesleeguma nav izmantojama – respektiivi, ja man ir tikai paaris porti valjaa no neskaitaamiem tuukstoshiem, tad to procentuaali vajadzeetu arii attiecinaat pret pakalpojuma maksu, vai vismaz briidinaat lietotaajus par shaadu vardarbiigu riiciibu, lai vinji nepasuuta shaadu pakalpojumu paketi. Un panoraama nez kaadeelj nav piemineejusi arii to, ka reaali nevienam nav liiguma uz rokaam ne ar Apollo ne ar Lattelekom par sho pakalpojumu, jo ir tikai kaut kaads vienoshanaas liigums, kaut gan liiguma summa tikai viena gada laikaa ir virs 300Ls. Taadeelj arii tiekam meetaati no viana pie otra, ja zvanam uz vinju paliidziibas dienestiem. Un ja sakam, ka tur jau zvaniijaam, tad taadaa gadiijumaa variet pieteikt suudziibu. Man vinji soliija atbildeet 5-u dienu laikaa uz to suudziibu, ko pa telefonu pieteicu, kas bija balstiita uz reaaliem faktiem un vinja arii neko nenoliedza. Bet ir jau pusmeenesis rinjkjii un atbildes nekaadas. Pat Internetaa nav nekaada pazinjojuma. Pat uz manu e-mailu vinji neko nav atsuutiijushi iznjemot to briinishkjiigo veestuli, kuraa es automaatiski skaitos pierakstiits uz LTK spamu/reklaamu listi.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *