Ielidinam Internet Explorer

Lai paātrinātu Internet Explorer palaišanu es teiksim pie HomePage esmu ielicis about:blank (ja ieraksta about:mozilla, tad IE tiks palaists ar zilu fonu) jeb nospiežot pogu Use Blank iegūstu šo pašu iespēju. Tas daudzreiz ātrāk ielādē šo pārlūku. Bet izrādās ir vēl viens veids kā to padarī vēl ātrāk.
Nospiežam uz IE ikoniņas (shortcut) peles labo pogu un izvēlamies Properties, tad ailē Target ierakstam aiz jau esošā teksta -nohome lūk tā kā tas ir parādīts šajā piemērā:

"C:Program FilesInternet ExplorerIEXPLORE.EXE" -nohome

Un jums IE vienkārši ielidos tik pat ātri kā teiksim Notepad.

16 thoughts on “Ielidinam Internet Explorer

  1. coolynx

    Parametrs -nohome nozīmē, ka nav jāielādē home definētā lapa un, ja reiz nav jādara lieka darbība, tad tiek ielādēta pati aplikācija, kas aiznjem tieshi tik daudz laika cik tas aiznjem. Pretējā gadījumā tai ir vajadzīgs laiks, lai apsmadzeņotu, ko lādēt un kā ielādēt…

    Atbildēt
  2. Wiseguy

    Rezultaataa ieguustam maximums 1 sekundi. Aaa, nu jaa, uz vecaa labaa pentiuma no 75 – 200Mhz vareetu ieguut arii krietni vairaak.

    Atbildēt
  3. ArtiZ

    Shitas joks ir gana vecs, jau aizmirsies. Viss jau ir baigi labi, bet reizeem gribu atveert uzreiz veel vienu jaunu logu, bet shis neljauj. Tad nu neatliek nekas cits kaa spiest Blank. Bet taa jau ir vien taada nieka neeertiiba. 🙂

    Atbildēt
  4. Dreef

    Jaa jaa. Fiicha ir laba, tikai ir arii sekas no taadas fiichas par ko arii varjadzeeja uzrakstiit ;-). Tas ir ja shaadaa veidaa tiek palaists IE, tad aizmirstiet par Internet Options, jo tas vienkaarshi tad vairaak nestraadaas un juus nekaadus parametrus vairaak neizmainiisiet. Taa kaa ar to ir jaareekjinaas ;-). Ui laikam atkal podam vaaku apchuraaju ;-). Ge ge.

    Atbildēt
  5. Sandino

    Paldies, tas tieshaam paliidzeeja, veel vareetu uzraxtiit raxtinju, kaa vienkaarshiem panjeemieniem ciiniities pret pop-up logiem???

    Atbildēt
  6. coolynx

    Sandino: Visvienkāršākais veids ir atslēgt JavaScripts, bet var lietot Opera, kur ir tāda iespēja atslēgt tikai pop-up logus… Patiesībā ir daudz veidu..

    Atbildēt
  7. Guigo

    Pret pop-up laba proga ir PopUpStopper – var vēsā mierā apmeklēt pat saitu gribu.yo.lv 🙂 Bet tikai jautājums – nakuj IE ātrāk jāielādē, ja pēc tam iesi uz savu iemīļoto homepeidži…

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *