Net-expert kaķis serveru skapī

McB atsūtīja saiti uz visai dīvainu lapu.

Datoriķiem parasti ir tādas smalkas lapas. Vienīgi tas teksts apakšā nav pārāk smalks.

28 thoughts on “Net-expert kaķis serveru skapī

  1. JX

    Tā kā defeisojuši pašmāju puikas nevis kādi mistiskie CIP IT departamenta kiber-ūber-guru, ta varbūt “ekspertiem” jāieklausās kurā virzienā jākustas 🙂

    Savairojies pārāk daudz “ekspertu”, “padomdevēju” u.c. pro līmeņa liekēžu Latvijā. Un ne tikai IT.

    Atbildēt
  2. PLB

    😀 kartējais honeypots. brīnums, ka vēl kārtējais paypal feik webs tur nav uzstumts virsū…tad būtu krietni nopietnākas problēmiņās!

    Atbildēt
  3. Andron Mc

    Kāds honeypots? Ko tu tur lamer muldi? Iemācies googles saglabāto versiju lietot!
    Vot tādi mums experti ir.
    Lai kā arī man nepatiktu Lažnets…. viņiem (sigmanet) lapās šitādus prikolus neizstrādāsi. Respect tomēr, serveru admins domā ar galvu.
    Esmu “vienisprātis” ar JX. To “specu” ir par daudz. Bet grūti, pat neiespējami, ir iestāstīt pakalpojuma pircējam ka viņš maksā par kaku nevis izvēlas kvalitāti. Viņi to nesaprot. Daudzi kantori/admini ir brīdināti par problēmu, bet viņi to nesaprot un neuzskata par problēmu. Nebrīnos ka visur pa kluso notiek industriālā spiegošana. Tie kas to dara lapu defeisus netaisa un bezvadu zonas nesauc par pimpjdriskām 🙂 viņi tikai datus “sinhronizē” 😀

    Atbildēt
  4. shimano

    Toč, kāds plikas web lapas uzlaušanai un deface sakars ar industriālo spiegošanu?

    Industriālo spiegošanu Latvijas apstākļos daudz vienkāršāk ir veikt uzpērkot konkurenta sekretāri – par 100Ls mūsu laikos dajebkuru dokumentu vai datu bāzi var sarunāt 🙂

    Atbildēt
  5. Andron Mc

    Ja neesat pamanijuši tad 90% gadijumos weblapa ir uz tā paša servera kur e-pasti. Un ja jums nepietiek saprast ka pa e-pastiem notiek sarakste par tāmēm un firmas darīšanām… nu tad jums nav lemts NEKAD NEKO saprast. Protams tik pie weblapas nevienmēr nozīmē tikt pie e-pastiem. Taču ne jau tikai serveris ir vieta kur gūt infu par firmu. Vel jau ir visādi bezvadnieki… jautrie routeri… 🙂
    Un priekšnieki turpina algot lamerus.

    Atbildēt
  6. PLB

    Andron Mc tev puika sāja laika jābūt skolā, nevis jāsēž netā un jābārsta visādas gudras vārsmas. tu nezini nedz šis te lietas motīvus nedz mērķus!…eksperts atradies!

    Atbildēt
  7. GG

    Nu PLB zagnul.. Ja McB uz skolu sūti tad jūtami nezini laiku kad šams skolā gāja un pēctam pa Zeļlu ielas kojām plosījās.

    Atbildēt
  8. Andron Mc

    Tas gan, tas gan… 😀
    Bet nu šonakt FreeNAS tiek mocīts. Vajag. Svarīgi. Vienkārši atsakos ticēt ka nevar uztaisīt ērtu failservu ar vecu kompi, sūdainu Sil3x12 sata kontrolieri un 3 diskiem. JĀVAR! Tapēc ka es tā teicu.

    Atbildēt
  9. Andron Mc

    Sūkājošie programmētāji… bled. Dēļ kaukā nokaras, īsto iemeslu nezinu, bet notiek tas tad kad kopē vairākus failus vienlaicīgi. Nu neiet FreeNAs kopā ar Sil3112. scuka. Ne jau nu pirkšu citu kontrolieri… ar Linux kā nekā iet!

    Atbildēt
  10. JX

    Bļāā.., bij superīgs laiks kad McB pa Zelljiem plosijās 🙂
    202. (laikam) istabiņa :))) Viņa īslaicīgais suns ar iesauku Ānuss, meklēšana netā caur altavista un yahoo ievadot “shit eating” utml (jā jā, tas bij tik sen ka neviens vēl negūgloja) :DDD

    Ak, kur gan tie gadi… kojas tad bij kojas, nevis kautkāda stingra režīma viesnīca ar elektroniskām caurlaidēm un drakoniskiem iekšējās kārtības noteikumiem.

    Atbildēt
  11. x

    Rodas tikai jautājums, kā tas nākas ka visi ir idioti un Andron Mc vienīgais gudrais… bez darba :>
    Cilvēks var būt gudrs pēc velna, bet ja viņš nespēj komunicēt ar kolēģiem tad viņš nav ne tik cik melns aiz naga vērts.
    Mc sūkāja un sūkās visu savu atlikušo mūžu. Pimpim pimpja dzīve.

    Atbildēt
  12. gurķis

    sybase: Maari, laikam tavs runas stils un slimaa attiexme ir saprotama, jo maaciijies Rīgas 66. speciaalaa vidusskolaa

    Uzņemšanas noteikumi

    – Skolā uzņem bērnus ar skoliozi, ortopēdiskām slimībām un kustību traucējumiem, pamatojoties uz Valsts pedagoģiski medicīniskās komisijas atzinumu un vecāku iesniegumu, ar nosacījumu, ka attiecīgajā klasē ir brīvas vietas.

    Atbildēt
  13. Sybase

    Nepārdzīvo kustības traucējumu man nav 😉 esmu pietiekami labā formā lai uzšaut pa zobiem ja nu rodas tāda vajadzība.

    gurķis noteikti ir kārtējais neveiksminiek kurš pārvietojas ar vecu Wv Jeta , un nekādi nevar iebraukt kāpēc tam Mārim ar slimo attieksmi nav kredīta līdz pensijai un owne visādu dārgu atribūtiku 😉

    ups sorry tādam nedapistenim kā gurķis ir neiespējami saprast atšķirību starp vārdiem speciālā vai palīgskola 😉

    Atbildēt
  14. Džonītis

    Rīgas Domes serveru skapī ir ielaists kaķis, lai tas neļautu pelēm sagrauzt superslepeno datorinformāciju par Dienvidu tilta izmaksām. Savukārt īpaši apmācītas peles tur šim nolūkam salaida daži Rīgas Domes deputāti. Tāpēc Rīgas Dome pašlaik nevar šo informāciju publiskot. Tā tiek apsargāta.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *