Delfi.lv atver korporatīvo blogu

Pirms gada es atļāvos minēt, ka Delfi ir atvēruši savu korporatīvo blogu. Te nu es atļaušos citēt pats sevi, no raksta par krievu Delfu vēsturi.

Beigās izrādījās, ka tas ir Rus.Delfi galvenā redaktora Anatolija Golubova blogs un tā adrese vēlāk nomainījās uz anagol.org.

Ja pirms gada, tas bija privātais blogs, tad šobrīd tiešām Delfi ir palaiduši savu korporatīvo blogu. Pagaidām tas izskatās diezgan sauss, neinteresants, garlaicīgs veidojums un pat bez neviena komentāra, lai gan Delfi ir slaveni ar savu komentāru jūru.

Interesantākais tas, ka par šo blogu uzzināju no kāda Twitter ieraksta un patiesībā pašos Delfos man nācās ļoti iespringt, lai atrastu norādi uz šo blogu. Labi, atzīšos, es vienkārši ierakstīju Firefox “blog” un atradu bloku kreisajā pusē. 😉 Bet ļoti gribētos, lai viņu uzstādījums realizētos dzīvē.

DELFI Bloga autori būs dažādi mūsu uzņēmuma darbinieki. Gan žurnālisti, gan reklāmas, marketinga speciālisti un citi. Mēģināsim stāstīt par to, kas mums šķiet pavēstāms plašākai publikai nevis sausi, korporatīvi, kā tas ir pierasts oficiālās preses relīzēs, bet daloties ar savām personīgajām emocijām.

Veiksmi blogošanā!

4 thoughts on “Delfi.lv atver korporatīvo blogu

  1. krizdabz

    Kā jau tai pašā Twitterī pieminēju, tad man šis Delfi “blogs” drīzāk atgādina pavisam vienkāršu ziņu sadaļu.. Tie ieraksti pārāk pēc ziņām izskatās, blogus tomēr raksta personiskākus. Gribat labu korporatīva bloga piemēru? Lūdzu, blog.amigo.lv.

    Atbildēt
  2. saprge

    no sērijas – visiem ir blogi, mums arī vajag. modes vārds. būsim moderni un kruti.
    visbiežāk portālu, avīžu etc. blogi ir tikai tāda ķeksīša lieta – kaut kas vidējs starp rakstu un komentāru, kas neietver iespēju būt personiskam.
    tas ir, auditorijai (un redakcijai) nevajag personisko, bet rakstus un komentārus par virtuālajā un mediju telpā aktuālām lietām, izteikumiem, tēmām.
    ja visi mediji cepas par vardarbību pret bērniem vai Zatlera vizīti Uzbekistānā, pamēģini rakstīt par kaut ko marginālu un subjektīvu.

    Atbildēt
  3. Atbalss: Delfi palaiž savu blogu servisu | Pods.lv

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *