Barcamp Central Asia prezentācijas

Šobrīd sēžu (vakar sāku rakstīt un nenopublicēju šo rakstu) jau 3 prezentācijā un jāsaka, ka tās ir salīdzinoši vārgas. Iespējams, ka mana izvēlne nebija pati labākā. Tajā pašā laikā auditorija rij katru vārdu un izraisās ļoti interesantas diskusijas. Principā pat, ja prezentācija beidzās jau pirmajās 10 minūtēs visu atlikušo laiku, kas ir kādas 20 minūtes, notiek spraiga diskusija un principā cilvēki ar knaiblēm izvelk to, kas netika pastāstīts. Rezultātā vārgo prezentāciju kompensē interesantā diskusija. Atgādināšu, ka Barcamp standarts ir 20 minūtes prezentācijai un atlikušās 10 minūtes ir diskusijām.

Tauta ir savākusies dažāda, bet tas padara visu pasākumu ļoti interesantu, jo jautājumi līdz ar to arī ir ļoti dažādi. Pārsvarā tās ir bijušās Padomju Savienības republikas un vairumā gadījumu šajās valstīs cilvēkiem piemīt veselīgs humors.

Tā ir sanācis, ka iepriekšējā dienā paspēju sapazīties ar vairākiem cilvēkiem, kuri jau paspēja izstāstīt daļu no savām prezentācijām un neoficiālā gaisotnē pie alus kausa jau paspējām izrunāties.

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *