Microsoft vs. Google par Yahoo pirkšanu

Kamēr es ražīgi strādāju un netiku pie tīkla, tikmēr interneta vidi pāršalca ziņa par to, ka Microsoft ir izteicis vēlmi nopirkt Yahoo.

Šodien, 1. februārī kompānija Microsoft izteica oficiālu piedāvājumu kompānijai Yahoo! par tās pārpirkšanu, maksājot 31 USD par vienu Yahoo! akciju, kas ir par 62% vairāk nekā Yahoo! akciju cena bija biržas slēgšanas brīdī ceturtdien, 31. janvārī

Man patika tas buzzs, kas ir ap šo ziņu medijos. Vislabāk to raksturo šis ieraksts no Jeremy Zawodny bloga (paņēmu no laacz).

Microsoft Yahoo

Search Engine Land ir uztaisīts viedoklis par to kā Google un Microsoft cepās savā starpā, salīdzinot informāciju no abu pušu paziņojumiem.

No visas šīs jezgas es izsecināju vienu būtisku lietu – jo vairāk informācijas, jo mazāk jēgas. Man kā lasītājam radās nepieciešamība pēc kāda resursa, kur būtu apkopota būtiskākā informācija par notiekošo. Visus šos resursus apskraidīt ir nereāli.

7 thoughts on “Microsoft vs. Google par Yahoo pirkšanu

  1. Bukete

    Kāds konkurences likums… aizmirstiet….
    Globalizācija un viss …
    Nebūs te nekā sava, tikai robotizēta pelēka matrix pasaulīte…

    Atbildēt
  2. Bo

    Tieši tā 🙂 Šodien akciju cena pa 9% uzkāpa (tagad varbūt vairāk), kāds ar lielu portfeli labi nopelnīja! Tāpat kā nopelnīja, tie kas pūta pīles ka Google būs savs telefons. akcijas uzleca no 450 līdz 750$ par akciju, bet tad kad pateica, ka nebūs google telefons, bet google atbalstiis open headset alliance, cenas par 200 dolāriem lēnām atkāpās. žēl ka toreiz nebija nauda, katru dienu vēroju kā tas cipariņš kāpj..

    Atbildēt
  3. Ai, da nu

    Par 9% pakāpās Yahoo cenas, bet par cik nokritās MicroSoft? 🙂

    Ja vien MicroSoft neplāno no akciju turētājiem izpirkt akcijas, tad nedomāju, ka viņi to tā būtu prikola pēc darījuši. Pārāk lieli cipari grozās.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *