50 dolāru piedāvājums no Google AdWords

Google NewsletterVakar vakarā ievēlās interesants piedāvājums no Googles.

Get more from Google Analytics™ with Google AdWords™
Begin advertising today with a $50 special offer.

Jāsaka, ka diezgan vilinošs virsraksts. Doma ir tāda, ka viņi piedāvā ieskaitīt manā kontā $50 amerikāņu rubļus, lai es varētu izmēģināt Google AdWords servisu. Līdz šim man nebija stimula testēt šo pakalpojumu, jo neredzēju vajadzību pēc tā. Bet, ja reiz paši piedāvā arī naudiņu samaksā, tad kāpēc gan ne?

Jāsaka gan uzreiz, ka pirmais, ko pamanīju atsūtītajā epasta vēstulē bija uzruna.

Hi Gopikrishna,

We’d like to show you how to get even more out of Google Analytics with the Google AdWords advertising program. With AdWords, you’ll get additional reports in Analytics that will help you increase your traffic and conversions. Many Analytics customers already use AdWords everyday, with impressive results. But there’s no need to take our word for it. We’d like to offer you $50 to experiment with AdWords risk-free.

Advertising with Google couldn’t be easier.

Nezinu kā viņi ir izdomājuši man tādu vārdu. Es gribot neko tādu nevarētu izdomāt. 😉

Lai arī kā tur nebūtu, esmu gatavs paciest šādu pāri darījumu, lai tikai tiktu pie piecdesmit zaļajām naudiņām. Es pat aizgāju un piereģistrējos viņu sistēmā. Bet atdūros līdz tam solim, kur ir jāievada savas kredītkartes dati. Nekā nebija.

Nepatika man tie nosacījumi, kas bija ierakstīti atsūtītajā epastā ar maziem burtiņiem.

*Promotional credit must be applied to a new AdWords account within 15 days of creating the account and is valid only for new Google AdWords customers with self-managed signup accounts. Advertisers will be charged for advertising that exceeds the promotional credit. Advertisers will need to suspend their ads if they do not wish to receive additional charges beyond the free credit amount. Subject to ad approval, valid registration and acceptance of the Google AdWords Program standard terms and conditions. The promotional credit is non-transferable and may not be sold or bartered. Offer may be revoked at any time for any reason by Google Inc. One promotional credit per customer. Advertisers with self-managed signup accounts will be charged an activation of $5. Void where restricted or prohibited by law. Expires 12/31/2007.

Reāli viņi ieskaita kontā $50 zaļos ar kuriem var testēt to sistēmu, bet no tevis pieprasa papildus nieka $5 par to, ka vispār piereģistrē un aktivizē tavu kontu. Attiecīgi no kartes uzreiz noskaitīs vismaz $5. Pārtērēsi iedotos $50? Nekas, noskaitīs vēl naudiņas.

Viss ir godīgi. Vienīgi vairāk nav tik interesanti, kā šķita pirmajā brīdī. Tā nu es paliku bez AdWords testiem.

9 thoughts on “50 dolāru piedāvājums no Google AdWords

  1. kristaps

    Google adwords darbiniekiem pieksir 1euro budzetu dienaa lai vareetu testeet sisteemu utt. Taakaa bijusii kursabiedrene tur straadaa, tad nu vinja to 1euro novirziija manam kontam. Pie reizes ieguuvu arii kaadu kas veel keywordus pabaksta un pacheko kampanjas, lai labaak straadaa 🙂
    Liela summa protams taa nav, bet nu ietesteet vismaz varu.

    Atbildēt
  2. noisex

    Lobeju sevi un citus uznjemumus shaja sistemaa – visi ir apmierinati, nekada appisiena 🙂 …visu var smuki menedzet un pakartot izveletajam budzetam. nesaprotu shos cilvekus….tiesham latvijaa tikai domaa, ka inetaa visus un vienmer “uzmet” 😀 …par tiem 5$ tas ir ok…vismaz valide tevi un tavu maxatspeju…lidzigi ka paypal sistema…tachu tir ir cita security fishka.

    Atbildēt
  3. kas

    Taa vaarda piemekleeshana reaali izklausaas peec spama sisteemas. Tjip tam vaardam peec idejas ir radiit personiigaaku emailu, nevis atbaidiit lasiitaaju. VArbvuut vinnu google sisteemaa ir glluks, kur tiek nepareizi vaardi pielikti klaat, jo droshi vien lai pieraktstiitos Analytiks vajadzeeja ievadiit savu vaardu…
    Bet par tiem 5 dolaariem – lieki uztraukumi, man staav Adwords konts, meenesii teereeju kaadus 2-3 dolaarus, tad nodiseiblo visas savas reklamas un netereee ne santiima! 50$ tai sisteemaa, liekas, ka pat neesmu izteereejis. Pieraksties, vai atsuuti man promo kodu, samaksashu Tev 5$ par to ;))

    Atbildēt
  4. Jurijs

    Ar tiem kreisiem vardiem lieta vienkarsa. Ja suta daudz pilnigi vienādas vēstules, tad visa līmeņa antispami nofiltrē. Istos vardus viņi nezin, tamdel viņi uzjautrinās, taisot otras kristības.

    Lielas jegas no tām viņu reklāmām nav. Praktiski atšķiribu nejūtu, cik apmekletaji ar reklamu tik bez reklamas katru mēnesi noskaita tik 100 lidz 400 naudiņas, ta ir vieniga atskiriba, ko var ieverot. Sakumā pēc viņu ieteikumiem visadi eksperimentēju ar keywordiem, bet lieka laika skiešana. 4 menesus paniekojos un gandriz aizmirsu atteikties. Sistema uztaisīta gudri, viņi lielako daļu naudas dabūs nevis par konkreto reklamu, bet no aizmirstajiem kontiem, kuri lielu ieguvumu nedod, bet tik katru menesi naudiņas noskaita. Tad jau daudz jēdzīgāk ir piestradat pie paša saita, tā var panakt ka tāpat bez maksašanas vienmēr būsi pirmajās pozicijās.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *