Kas bija noticis ar Inbox.lv e-pasta servisu?

laacz IRCā bija iemetis saiti uz rakstiņu kurā ir izskaidrotas pagājušās nedēļas problēmas, kas piemeklēja Inbox.lv e-pasta servisu. Diezgan interesants raksts. Baigi atgādina kaut ko līdzīgu par rezerves kopijām. Es tikai ironizēju. 😉 Visu cieņu, ka pietika drosmes par to uzrakstīt un atvainoties lietotājiem!

Всю прошлую неделю пользователи нашего сервиса Inbox.Mail испытывали некоторые сложности. К нам сыпался град звонков и мне лично на выходных звонили друзья с законными вопросами. Сейчас все более-менее успокоилось и починилось, пока что полет нормальный и есть возможность рассказать в подробностях, что же это было.

5 thoughts on “Kas bija noticis ar Inbox.lv e-pasta servisu?

  1. kas

    No aprakstīta sapratu, ka viņiem ir tikai viens sessiju serveris, kas liekas jociigi.
    Man patiik kaa draugiem lv ir sasleegti serveri kopaa lietojot dns. Interesanti vai vinniem ir arii failovers uztaisiits, e.g. ja serveris kuraa useris darbojas nomirst, vai useri izmet aaraa vai arii vinjsh var straadaat uz cita servera…

    Atbildēt
  2. Didulis

    Es kaut kā nemanīju problēmas ar inbox.lv, laikam jau tādēļ, ka no mājām šamo lietoju tikai caur POP3 un webmeilam pieslēdzos, ja vajag ārkārtas gadījumā no ārpasaules.

    –>>kas: Tajā pašā aprakstā bija minēts, ka inbox.lv arī visi web serveri ir saslēgti kopā tik sesija menedžēšana notiek uz atsevišķas kastes un dati (paši meili) arī glabājas citur.

    Хотя все вебы у нас в кластере, но начал подводить сессионный сервер.

    Noslogojuma ziņā (pēc apraksta spriežot problēma viņiem bija softā), manuprāt ar vienu serveri sesijām ir atliektiem galiem, taču drošības apsvērumu dēļ tomēr vajadzētu mikro klāsteri.

    Atbildēt
  3. xcwcx

    njā man vienam meilam inboxā “pazuda” kādi 200 meili, apmēram pirms nedēļas. kaut kādā folderī repair daži bij atjaunoti, bet kopumā pakāsti bija ~180 epasti

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *