Latvijas Republikas Saeimas Priekšsēdētājs

No šodienas ir pieejama Latvijas Republikas Saeimas Priekšsēdētāja mājaslapa, kas ir izveidota kā atsevišķa sadaļa Saeimas mājaslapā. Saeimas preses dienests ziņo:

Mājaslapā atrodama informācija par Saeimas priekšsēdētāja pienākumiem un statusu. Katru dienu būs pieejama arī jaunākā informācija par Latvijas otrās augstākās amatpersonas aktivitātēm un darba kārtību.

Saeimas priekšsēdētājs Indulis Emsis norāda, ka mājaslapas izveide ir viens no soļiem ceļā uz plašāku sabiedrības informēšanu par parlamenta darbu. “Uzņemoties Saeimas priekšsēdētāja pienākumus, mans mērķis bija celt Saeimas prestižu un tuvināt to sabiedrībai. Viens no nosacījumiem, lai to īstenotu, ir izvērstāka iedzīvotāju informēšana. Līdz šim esam nodrošinājuši Saeimas plenārsēžu audio translāciju internetā (caur Saeimas mājaslapu), šodien pieejama kļūst Saeimas priekšsēdētāja mājaslapa, un es ceru, ka iespējami tuvā nākotnē īstenosies arī citi iecerētie pasākumi.”

Foršāk būtu bijis, ja viņš izveidotu savu blogu, kurā arī pats kaut ko ierakstītu.

8 thoughts on “Latvijas Republikas Saeimas Priekšsēdētājs

  1. Papuass

    Man patīk kalendārs labajā malā – Undefined, NaN. Garlaicīga lapa.

    Patiešām būtu daudz interesantāk, ja deputāti sēdes laikā nevis kārtis spēlētu, bet blogotu, piemēram: “Sēžu aiz Krišjāņa Kariņa, šamais tikko vardes.lv zolē tik muļķīgu gājienu uztaisīja – nav brīnums, ka visu laiku mīnusos sēž” 🙂

    Atbildēt
  2. Indriks

    Ja viņam vajadzētu blogot, valstij atkal vajadzētu iztērēt pāris miljonus sekojošām lietām.
    1. Speciālas programmatūras iegādei (IE)
    2. Specializētiem datoriem, kas apredzēti speciāli augsta ranga amatpersonām (ne ar ko neatšķiras no parasta datora)
    3. Iepirkuma saraksta un konkursa rīkošnai
    4. un citi izdevumi (nu lai tā nauda tiek arī citiem, jo tie bļaus un atkla būs skandāls, ka no valsts izkrāpta nauda)

    Atbildēt
  3. dzeguze

    Quote no aktualitātēm: “veidoja arī putnu būrus dzeguzēm”

    Dzeguzes vispār ir parazītiski putni, kas savas olas dēj citu sugu putnu ligzdās. Kapēc viņām būtu nepieciešami putnubūri ?

    Atbildēt
  4. moonlight

    Arnold: Tiesa tas nav blogs, bet padomnieka copy-paste no LETAs. Foršāk būtu, ja tur būtu kāds deputāts tiešām sāktu kautko rakstīt. Bet padomājot par to (virspusēji) man tas liekas diezgan liels sviests – Ždanokas pārdomas, piem., kuras ar laptopiem apkarinājušies lasa n pensionāri. Vai Šlesera blogs, piem. 😀

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *