17 thoughts on “Fireworks un Flash MX 2004 Update 7.0.1

  1. Mogomēds

    eu – AĀ – apniki jau ar saviem sen novecojušiem ‘jaunumiem’. Tas ko tu te raxti sen jau visiem ir zināms [nu vismaz tiem, kam vaig zināt].
    Kas zin – varbūt pēc laiciņa AĀ uzzinās, ka ir izgudrots radio un tad to vēl iespamos iekš tejienes.
    p.s – ja gribi raxtīt kaut ko aktuālu, tad pakonsultējies ar mani, vai kādu citu…. bet šito gan izbeidz….lūdzu

    Atbildēt
  2. coolynx

    Mogomēds: tu jau man nedod taadu iespeeju, kaa sakontakteeties ar sevi – visu laiku sleepies zem dazhaadiem nikiem un beeguljo. varbuut, tomeer atklaasi savu personiibu, iedosi kontaktinformaaciju, lai nokaartotu visas probleemas un iztiktu bez iesnieguma policijaa?

    Atbildēt
  3. ManInBlack

    es domat, ka vienkarsi jadod Mogomeedam username/pass, lai publicee jaunumus. Redzesim, cik sekundes pec oficialaas reliizes vins paspees parpublicet. 🙂
    No vienas puses maybe ari taisniba – tie, kam tiesham interesee, pashi iet un skataas, kad kaut kas jauns paradas. Bet nu ir ari slinkie, tadi kaa es, kam nu nekadigi nesanak pashiem aiziet uz macromedia lapu. Vai tad mums gabals atkritis, ka par pachu uzzinasim divas nedelas velaak kaa citur pasaulee? Nee..

    Atbildēt
  4. Mis_Alise

    Nav jau gluzhi taa, ka visi tie, kam vajadzeeja, jau zin… Man vajadzeeja, bet es veel nezinaaju 🙂 laikam jau augstaakmineetaa slinkuma deelj

    Atbildēt
  5. Gints

    nu un ka ar nokaveeshanos, man piem. slinkums vilkties uz tiem aarzemju saitiem un lupiit, pietam no shejienes aatraak var vilkt failus nekaa no aarzemeem. un ir ta4 teiciens lapaak veelaak nekaa nekad.

    Atbildēt
  6. da vienkārši

    Uh kā man riebjās šitādi pirduki magomēdi, cik saprotu te info ielikšana uz entuziasmu balstās, a viņam redz nepatik ka pa vēlu ieliek, nu tad nelasi sīkais raspizģej, pac izdari kaut ko nekā brauc citiem virsū kas atšķirībā no tevis lielais dirsēj kaut ko dara.
    ps atvainojos citiem par toni, bet uzdzina škrobe.

    Atbildēt
  7. chepa

    shitas UPDATe crackotas versijas noeed… Flah vispaar vairs neveras valjaa – error un viss… Un Updeitotas peec tam akal crackZ nenjem…

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *