Banda.lv – bezmaksas e-pasta serviss

Krish blogā izlasīju, ka ir atvēries kārtējais bezmaksas e-pasta serviss Banda.lv.

Banda.lv

Nekādu noteikumu, atrunu vai citas informācijas nav. Vienkārši ejam un lietojam, kamēr vēl var. Ir interesants nosaukums…

67 thoughts on “Banda.lv – bezmaksas e-pasta serviss

  1. kriptohitons

    Nu me pieregistreejaas, dizains chista kruts (biski MAX PAYNE 2 atgaadina). Bet pasta softs gan izskataas gandriiz uz mata, kaa inbox.Lv. Bet tagad arii me ir viens no BANDAS 😀 Sargaas tauta

    Atbildēt
  2. xtra

    diez kas tas īsti ir par projektu? kāds zin kas ir Andris Bush, kas parādās kā domēna kontakts? a to mozka vienkārši savāks paroles un tad tādus, kas visur ar vienu iet sāks čakarēt, a?

    Atbildēt
  3. Kheps

    Jaa, tieshaam, vakar regjistreejos un ielogojos, viss bija chikeniekaa.
    Iekshaa gan tas dizains taads pusfabrikaats.
    Bet vispaar labs.
    Nee nu mans meils jau ar nav meeslainee metams :)))

    Atbildēt
  4. Kheps

    Paldies, coolynx, a to izvazaajas adrese pa pasaules nostuuriem..
    Mosh avtomatom uztaisi par AT visas adreses?! kas gribees, sapratiis 🙂

    Atbildēt
  5. ManInBlack

    /me vakar pieregojaas.. Benvenuto ieteikuma rezultataa. engine jau stabili ir tada, kaa inbox.lv.. kur nez tik tadu var izrakt.. nesanaca atrast.. serviss ir laps, bet nav jau zinams, cik ilgi taa bus. Ok, sakumaa nekadi noteikumi, viegla pieregosanas. bet hvz, mosh pec tam saks reklmaas mochiit reali..

    Atbildēt
  6. udjix

    hmm, izskats tociit 1:1 kaa inbox.lv, tikai kraasas pamainiitas.
    kaads gadienaa nezin jamajam priekam (bandai) pop/imap arii ir ???

    Atbildēt
  7. ninj4

    Nekas netiks piegriezts. Viss rullēs kamēr rullēs internets. Un tās šaubas par parolēm vai userneimiem ir absolūti liekas. Pie bonusiem pieskatam vēl to ka visus logus nīcinam ārā līdz ar ikvakara saules rietu. POP3 drīzumā arī būs, tāpat kā arī WAP pieeja. Nav ko meklēt zemūdens akmeņus, jo viņu nav. Uz nākotni tiek plānoti vēl tādi nekomerciāli projekti šim visam klāt kā blogs savs, livejournālis (iespējams, jo principā viens jau ir Latvijā), photolapa…

    Atbildēt
  8. Anonīmais

    Man tik tāds mazs jautājums radās – viss maksā naudu, un bezmaksas servisi arī ir uz kautkāda HW jātur. Un vēl foto lapa, nu labrīt, tas tak ir apjoms.
    Te arī rodas jautājums – kas šāda servisa izveidē ir tik pievilcīgs, lai to visu finansētu? Tulkojumā – kur ir āķis?

    Atbildēt
  9. ninj4

    Pilnībā saprotamas šaubas. Ja pavisam godīgi, sākotnēji domēns tika nopirkts prikola pēc, un zem tā bijām uztaisījušī savu CS serveri cs.banda.lv, tā teikt relaxam pēc darba. un par cik serveris atrodas colocationā un interneta trafiks reāli ir haļavnijs, tad arī radās doma par šādas lapas izveidi, jo reālus resursus neprasa hordes interfeisa pārveide. Tas pats ir arī ar livejournal un photolapā esmu pats personīgi ieinteresēts, lai būtu kāda vieta, kur varētu cilvēki pulcēties digitālā foto laikmetā. Un ja kautkas neiet ar to www.banda.lv, lūgšu rakstīt uz support@banda.lv, jo arī mēs esam tikai cilvēki un tā projektu principā bez gļukiem palaist nav pa spēkam nevienam. Un gaidam arī priekšlikumus, jo esam gatavi to visu izstrādāt, ja tautā ir interese.
    Paldies, tiem kas saprot un spēj novērtēt.

    Atbildēt
  10. Kheps

    Nu, nez, HW resursi jau nav primārie. Un jebkurš, kurš kaut ko hostē, var atļauties nohostēt kaut ko sev sirds patikai.
    Use it or loose it 🙂

    Atbildēt
  11. Kix

    Hmm.. interfeiss ir tas pats inbox.lv tikai bez stulbaas reklaamas [kas gan ir laika jautaajums..] un ar nelielu sarkanaas kraasas piedevu.

    /Kix

    Atbildēt
  12. ENIMA_Pleshs

    nu nezinu pagaidaam speek ir juutams un prieks naak taa ka dziivosim redzeeim
    /pasham prieks par tik nesakariigu textu!

    Atbildēt
  13. Val

    Bljin. komentu mashiina izdraaza manu textu.
    Nu labi… Ar back pogu tiek atpakalj pastaa. Tas peec manaam domaam nu nemaz nav labi.

    Atbildēt
  14. Storms

    Nunez. IMHO interesants projekts, katraa zinjaa atbalstu un noveelu labu celjaveeju. Peec owneru tekstiem komentos ar izskataas ka vinji nav vakareejie un rokas vareetu buut visai taisnas.
    Protams siikas nepilniibas un gljuki, kaa vinji pashi saka, buus vienmeer pie jauna servisa palaishanas. Tikai citi taas risina (cereesim uz to arii shajaa projektaa), bet citi gadiem ilgi sprauzh batonus lietotaajiem ausiis (taalu nau jaameklee peec piemeeriem).
    Taa kaa hip-hip uraa! Lai vechiem veicas!
    P.S. – Es gan paaraak nesatraucos ka kaadu intereseetu parole ko ievadiiju vai mana pasta saturs. Nopietnaam lietaam tiek izmantots nopietns pasts (ne haljavnijs un ne publisks), shis ir just for fun un for testing purposes only. Un, ak jaa – pieturos pie principa nelietot vienu un to pashu paroli vairaakaas vietaas, tas man ljauj naktiis labaak guleet.

    Atbildēt
  15. Storms

    Ak jaa – par dizainu. A vai nav pofig? Galvenais ka eerts, nav spama un STRAADAA. 🙂
    Protams esteetiem kam dizaina liidziiba ar Inbox izsauc caureju vai ielikniishu sviishanu varu tikai ieteikt nelietot sho servisu. Visvairaak mani izbriina tas ka tauta ir nemieraa ar dizainu tieshi shiis liidziibas deelj, bet tai pat laikaa neviens nau teicis ka inbox dizains sakotu (ja nenjem veeraa reklaamas).
    P.S. – Tas nav uzbrauciens kaadam personiigi, tikai taa – improvizaacija par teemu. Man shovakar lirisks noskajojums…

    Atbildēt
  16. K|NG

    Prikoliigi 🙂 moš arī aizies. es tik nevaru saprast kapēc tur kaut kas iet caut latnetu? moš domens (ns) stāv uz latnet… hmz 🙂

    Atbildēt
  17. sorehead

    kad paraadiisies POP3 tam banda.lv, coolynx, ieliksi pie jaunumiem.. lai var saakt lietot @banda mailu, kaa pie baltiem cilveekiem.

    Atbildēt
  18. sas

    Dizains ir ok, pirmajai lapai vismaz, tikai jautaajums cik tas ir originaals, apskatiijos registraacijas lapu, tur autorizaacijas kods grafiskais genereejas uz taadas pashas smukas asinju striipas – pashi taisiijushi vai tas softs var pats salikt fontu un bildi kopaa?, un Horde veel reegojas titlebaaraa…

    Atbildēt
  19. kreisais

    sas: Par dizainu runājot, pirmkārt tajā melnajā bildē esam attēloti mēs paši, šīm notikumam par godu nofotogrāfējāmies, tā kā šaubas par autentiskumu ir liekas (protams, izņemot hordes interfeisus), un otrkārt runājot par koda ģenerāciju, tas arī ir pašu veikums, un tas nemaz nav nekas sarežģīts (ja ir interese varu padalīties ar kodu).
    Nedaudz nesaprotu tos cilvēkus, kuri izsaka pārmetus par to ka izmantojam HORDE un esam līdzīgi inbox. Gribu redzēt tādus darba rūķīšus, kuri uzkodētu paši meilsistēmu no nulles un pēc tam to liktu kā bezmaksas. Un principā neviens jau neliek un aiz rokām nevelk lietot mūsu e-pastu, tā ir katra paša izvēle, ja nepatīk interfeisi un līdzība ar horde, tak lūdzu, lietojiet ko citu.
    Paldies par atsaucību!

    Atbildēt
  20. Krish

    Sen jau tas ir pieminēts, ka jaunos projektus grib nolamāt līdz pēdējam sīkumam, jo vot līdzīgs tiem, kas jau labu laiku zināmi. Tur laikam neko darīt nevar. 😉

    Atbildēt
  21. redbox

    Kreisais, nav jēgas panika. Es domāju, ka tādu, kas piekasīses vienmēr būs daudz, bet atbalstītāju jūsu projektam netrūkst, tā ka viss ir okei 😉 Domāju projekts kļūst vēl populārāks, kad parādīsies POP3

    Atbildēt
  22. elv

    Staaveeja arii netmail.lv uz IMP 3.0, bet jau kaadu laiku ir kaut kaadaa ieilgushaa izstraades stadijaa. Dziniitis ir netaa populaars. Banda.lv vechi daraas un tas ir forshi. Galvenais ir ieviest lietotaaju uzticiibu un tad jau lieta ies. Noveelu tureeties un aatri nepazust, kaa liidziigiem projektiem.

    Atbildēt
  23. Kristao

    Viss rullē bez jekādām problēmām. Cerēsim ka projekts neiznīks, kā mūs patreizējā valdība 🙂 kurai bija tie elegantie zemūdens akmeņi jāmeklē.

    Atbildēt
  24. hQuse

    kruta ka nav nekaada atbildiibas.
    kad gribeesim aizveersim, kad gribeesim paprasiisim naudinju.
    ta’i’ logos pastiisimies IP adresi, apstiisimies refereri, pastiisimies kaada paroliite nu ta’ jau taalaak… nu juus pashi saprotat. viss buus kulee. naaciet un regjistreejieties FREE!

    Atbildēt
  25. hQuse

    “>>Par dizainu runājot, pirmkārt tajā melnajā bildē esam attēloti mēs paši”
    labajaa pusee peedeejais liidziigs Kvazi :)))

    Atbildēt
  26. volzha

    Heh, e-mail nosaukums man patīk, cerams ka tas pop3 driiz parādīsies a to neesmu pieradis staigaat uz saitiem un skatiities vai kaads jauns e-mails ir. Interfeiss ērts, un man nekur negribas piekasīties.

    Atbildēt
  27. Pckiller

    Šitas serviss ir reāls. Tagad ir saliktas smukas bildītes virs opcijām, rakstīt utt. Šitā lieta baigi atgādina Mafiju. Ā un par to POP pieeju viņi paši informēs.

    Atbildēt
  28. lauma

    nu ko lai saku.atveeru es bandaa savu e-pastu un ko?iekshaa nemaz netieku!:(taakaa jau kaadas divaas nedeeljas nevaru izlasiit savus meilus:(bee tas nav godiigi

    Atbildēt
  29. Aigars

    Kartejo reizi esmu Banda vilies jo neveras vala un vai tas ir normali ka divas dienas pec kartas tas neveras vala? Kauna lieta vai ne?

    Atbildēt
  30. Spameris

    ….Bļin kads var paskaidrot kur palika Banda.lv (sieviešu varianta bilde ar pistikiem) netiekam iekšā,.nevaru ne e pastu lasit ..vispar tā vairāk nemaz nav…..stulbums..kā lai izlasa sūtījumus..varbūt ir kāds variants?

    Atbildēt
  31. BELLA

    Nezinu,kaapeec,bet aptuveni peec nedeeljas,kopsh atveeru savu pastu BANDAA,es tur vairs netiku.Varbuut arii vaina internetam,jo mani vienkaarshi nelaizz vairs BANDAA iekshaa,lai paskatiitos savu e-pastu.Tikao jautaajums-kaapeec nedeelju tiku un peec tam vairs nee?Es pat savu e-pastu izdzeest nevaru:(ZZeel

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *